Welcome Back Log In Create Account

Cum e cafeaua prajita de la Bestcoffee

Salut.
Asa cum se intelege din titlu, as vrea sa stiu ce parere aveti de cafeaua prajita de la Bestcoffee.ro

Reply
Prajita de ei adica ? :s

Reply
Da, prajita de ei.

Ma tenteaza si sa prajesc eu, dar mai incolo.

Reply
Eu am comandat Brazilia Santos si Brazilia Yellow Bourbon. Dupa mai bine de o saptamana de la comanda, am primit  cele doua pungi sigilate dar fara supape, cu data de 01.03.2018 scrisa pe ele. Deci nu cred ca este proaspat prajita. Shotul iese cu crema zero, gustul sub mediocru. Nu recomand.
Gaggia Classic 2015, Macap M2D, Porlex Tall

Reply
Tare ca piatra, fara gluma. Cu o rasnita manuala greu veti reusi sa o rasniti.

Reply
In trecut, într-adevăr, au avut ceva probleme, pe deoparte "angajatii" pe de alta probabil tepele ce le luau cu diferiti "prajitori". Deja de ceva timp depun eforturi sa rezolve tot, doresc sa ramana pe piata.
  Din ce am cumparat si inca cumpar, va recomand cu caldura: "Burundi Full-Washed"
 Destul de bun este si  (ceea ce am incercat eu, gusturile nu sunt discutabile):
Kenya AA ;  Brazilia Yellow Bourbon.
  In opinia mea, ca neprofesionist in cafea, eu doar ma pricep sa o beau / savurez, raportul pret / calitate este de luat in consideratie!
  Sper ca indrumarea mea sa va surprinda placut!
   Daca cineva stie undeva : Bazzara Decaffeinated 1kg cafea boabe , la un pret decent, sau hai mai pe inteles, mai ieftina, va rog sa comunicati, as vrea sa cumpar, ma apuca seara dorul de cafea...

Reply
Salut!
Dar cafea verde a luat cineva ?
Cum e fata de ceea ce gasim la Kestar?

Nu mai am si nu stiu de unde sa cumpar inafara de Kestar.
As vrea ceva pt filtru si alta pentru espresso.
Multumesc
Bianca V3 Black <> FlairPro3 <> Ikape58<>EurekaSD <> BravoTools <> KinuM47Clasic <> FellowStaggEKG <> HarioSwitch <> Paragon Nucleus <> Refractometru <> Prajitor Nucleus Link
Past : Mara X

Reply
Am scris aici constatarile mele.
Pe de alta parte @danrogo2001 ia de la ei si pare multumit... e singurul care a postat in acest sens, il poti contacta si schimba impresii.
Ai putea zice ca e posibil sa fie doar un site neactualizat... daca nu ar avea tinicheaua aia de care am scris mai sus,

Ca alternative, tocmai am dat o comanda la 88graines.
Acum 3 ore inca as mai fi putut sa te invit in grup, acum e lansata si platita...

Reply
(14-05-2026, 17:47)renatoa Wrote: Am scris aici constatarile mele.
Pe de alta parte @danrogo2001 ia de la ei si pare multumit... e singurul care a postat in acest sens, il poti contacta si schimba impresii.
Ai putea zice ca e posibil sa fie doar un site neactualizat... daca nu ar avea tinicheaua aia de care am scris mai sus,

Ca alternative, tocmai am dat o comanda la 88graines.
Acum 3 ore inca as mai fi putut sa te invit in grup, acum e lansata si platita...
Multumesc pentru raspuns.
Ar fi fost o treaba buna daca aderam si eu la comanda ghidat de o parere despre ce alegere sa fac.
Dar poate data viitoare
Ma uit acum sa vad ce au.
Ce ai ales si a fost bun?
Bianca V3 Black <> FlairPro3 <> Ikape58<>EurekaSD <> BravoTools <> KinuM47Clasic <> FellowStaggEKG <> HarioSwitch <> Paragon Nucleus <> Refractometru <> Prajitor Nucleus Link
Past : Mara X

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)