Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

(18-05-2017, 14:46)Lyvyoo Wrote: voi cei cu cestile perfect nestropite, cred ca "trisati" si nu folositi bottomless :)

iata dovada, Lyvyoo - impreuna cu masuta de care vorbeam mai sus, si rezultatul in ceasca, pe care tocmai il savurez. Precizez ca nu am sters ceasca cu un servet umed. E drept ca bottomlessul este unul original - asta o fi secretul? Rolleyes

[Image: 298IV0q.jpg][Image: IJdRFIC.jpg]

Edit: si asa arata acum, cinci minute mai tirziu:

[Image: yxsoHE1.jpg]
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu Classic M47

Reply
Sper ca servetelul umed nu era parfumat :) 

Inchin o IPA in cinstea unui shot reusit de espressoman infocat!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(19-05-2017, 15:43)Lyvyoo Wrote: Sper ca servetelul umed nu era parfumat :) 
Inchin o IPA in cinstea unui shot reusit de espressoman infocat!
Ei da, o IPĀ a meritat efortul - dar espressomanul nu e infocat ci numai novice, precum in descrierea din profil! Biggrin
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu Classic M47

Reply
Monte Rosa 15.6 gr in - 30 gr out, 88 grade, 29 secunde.[Image: HfOUzVE.jpg][Image: dJGc176.jpg]
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
[Image: eX1azcl.jpg]
Colombia La Esperanza

Reply
gata... pun espressorul si lattierele la vanzare pe bursa. astept oferte
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
Nici mie nu-mi iese asaaaa..... :wall:
Dar nu vand nimic! :av:
Vin si eu sa invat.... Blush
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
@Raducanu

- Wooow...intr-adevar arta , felicitari... [Image: cool.gif] ...apropo ..., pe unde se mai face facultatea asta ???

( ...aaa, dar mie nu-mi iese cu intaritori cu tot....[Image: biggrin.gif] ...naspa !...)
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
La Sebi Farcas la scoala :) Te invata si doctoratul in lebede :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Răducanu e nume de familie ?
După atenția la detalii, sigur ești de sex feminin,. Numai sexul frumos putea sa se gândească să facă și albinuța care vine sa polenizeze floricica.
O întrebare, ce lapte folosești? ♨
Cafflano Kompresso, Clever Dripper, Kinu M47, Brewista Kettle.

Reply
Buna dimineata  -  io mai mult de o lebada de tip paun , sau bibilica cu alzheimer si cu nashul roshu ( de la intaritor ... [Image: biggrin.gif] ) , n-am reusit sa fac in dimineta asta...da o beau si asa cu mare viteza... [Image: biggrin.gif] [Image: 3q2IlGV.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
@RaduCarutasu daca vrei sa-ti surprinzi sotia cu asemenea modele :)), programam o sesiune la Claro ;) ✌

@Levo Multumesc!

@SIM78 de vaci :))))

Reply
@Răducanu, si continutul il bei? Mie mi-ar parea rau. :)
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF

Reply
@adif eh, te obisnuiesti :))))))

Reply
Aaa, cred ca a intrat Florin Lemnaru pe forum si isi face de cap  :)

Reply
(20-05-2017, 22:21)Răducanu Wrote: @RaduCarutasu daca vrei sa-ti surprinzi sotia cu asemenea modele :)), programam o sesiune la Claro ;) ✌

Cum as putea rata o asemenea experienta?
Sunt nerabdator sa facem programarea.
Multumesc! :ay:
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
N-am rabdarea necesara.

[Image: Yir73sV.jpg]

Reply
dedicatie speciala pt viitorii posesori de e37s:
[Image: 02db9c75668d09796b20b0c8914b57cf.jpg][Image: ea0fbffe66e985ea7edbcf8b6ee15ca0.jpg][Image: 65aa292671b23e9c5ea49b7604a56a3c.jpg]
ethiopia kochere, finca renatoa

Reply
cestile sunt de la coftale?
si paharul metalic de unde? [Image: smile.gif]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
uite de aici
Casa Gay
Carrer de Roger de Llúria, 12, 08010 Barcelona, Spain
+34 933 18 14 95
https://goo.gl/maps/g3BWFYEjYuv

Reply
Bănuiesc că nu ai luat tot serviciul (de min. 12 pers.  [Image: tongue.gif] ).
Dar la cei fără Ceado, dai măcar profilul? Numai pe lângă am fost cu ea și multe încercări nu mai am.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
(19-05-2017, 11:07)Mihai.B Wrote: Mi-ar plăcea sa vad o filmare cu o extracție pe Mina [Image: wink.gif]

:) astea sunt pe Mini, la mine acasa. Astept sa mi vina portafiltrele bottomless ca altfel parca nu are farmec pe Mina :-p
Certified Arabica Q Grader
Espresso : Espressor WPM Primus, Rasnita WPM ZP-1 SSP Sweet Lab V3
Brew : Origami, Timemore Sculptor 078 ( brew only) 

Reply
[Image: EofEnkc.jpg]
La Pavoni, Mazzer

Reply
Cortado si cappuccino din acelasi El Salvador La Independencia de la Guido

[Image: 9ed6af5109ba7f27a40bf6c2d2c985bb.jpg]
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47

Reply
Ethiopia Sidamo Shakisso
home roast 14.6.2017, Temp: 90*C@6,8 bar, preinfuzie:0, t:35s, IN:10,6 / OUT:18/ BR:1,7
Gustul exact cum arata: cacao, destul de putin fructata, corp excelent.
@Lyvyoo: da, a fost extrasa cu bottomless! :D

[Image: h5ZL3fZ.jpg]

Reply
Cafea prajita in viitor [emoji3]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle

Reply
Gata, mi-am eliberat agenda, mi-am pus memento, acum aștept coordonatele GPS de la VladP, sa vedem cat ne strângem in jurul ceșcuței.
Suna a invitație data "home roast" :).
Cafflano Kompresso, Clever Dripper, Kinu M47, Brewista Kettle.

Reply
(24-05-2017, 15:22)vladdooo Wrote: Cafea prajita in viitor [emoji3]

scuzati, va rog! A fost un test, sa verific daca chiar cititi toate prostiile pe care le scriu - TEST TRECUT CU BRAVURA!
Cafeaua a fost bineinteles prajita pe 14.05.2017! Angel

(24-05-2017, 15:28)SIM78 Wrote: Gata, mi-am eliberat agenda, mi-am pus memento, acum aștept coordonatele GPS de la VladP, sa vedem cat ne strângem in jurul ceșcuței.
Suna a invitație data "home roast" :).

nici pe departe nu consider incercarile mele esuate de roasting demne de atentia voastra, de aceea nici nu ma bag in aceste discutii. Am vrut doar sa punctez, in cazul ca cineva se intreaba de unde am cumparat boabele...

Reply
Si de unde le-ai cumparat? (verzi)

Reply
(24-05-2017, 17:46)vladdooo Wrote: Si de unde le-ai cumparat? (verzi)

de AICI!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 4 Guest(s)