Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

[Image: uratjvV.jpeg]
Modbar AV, Mahlkonig E65 GBW, Crem One Profiler, Timemore Sculptor 078S, Fellow Ode gen2, Orea V3, Kinu Classic

Reply
[Image: oYQUtuR.jpeg]

Reply
[Image: AfNCz1D.jpeg]
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.

Reply
[Image: 8yF450K.jpeg]

Reply
[Image: l28sc12.jpeg]

[Image: JcmP0Z1.jpeg]
Lelit PL41TEM, F74 Navigator, Sage Bambino, Niche Zero

Reply
[Image: sHZQmsc.jpeg]

Reply
Incep sa ma imprietenesc cu bunica Biggrin
[Image: MBR2L1H.jpeg]

Reply
[Image: Ndttldj.jpeg]

Reply
[Image: fRXwhwm.jpeg][Image: SquCp8N.jpeg][Image: BQRhOlN.jpeg]Cafelele!

Reply
[Image: go5OQgp.jpeg]
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
(18-01-2026, 16:49)Raducanu Wrote: [Image: BQRhOlN.jpeg]Cafelele!

Lol, care e povestea din spatele cafelei?

Reply
etiopia, prajita light (11%), proaspat scoasa din cuptor, apoi trecuta prin kinu auriu ... un deliciu  Wink
[Image: 55049494836_89eafb40a5_b.jpg]

Reply
[Image: ggfrK7b.jpeg]
Gaggia Classic Pro 2019 / Eureka ORO Mignon Dolce Vita / Kinu M47 Phoenix

Reply
[Image: https://imgur.com/a/6of6OgL.jpeg]
Profitec Drive, Eureka Mignon Zero

Reply
Doua cafele comandate de la Dropshot, una a fost mai nasoala, cealalta buna Cool

[Image: WgxgczO.jpeg]
Flair 58, DF83V
Lelit Anna, William

Reply
[Image: tBJwBtI.jpeg]
Espresso:ProfitecDrive|MahlkonigE65Gbw
Filtru:LagomCasa|V60|Orea
Deplasare:Kinu|Picopresso|Pipamoka
Foste:Bellona|BezzeraUnica|BentwoodV63|Niche|Sculptor64|Atom75|Df64&83|Libra&Oro|Ode

Reply
[Image: rhOVpCv.jpeg]

https://www.mabun.ro/cafea-de-specialita...sarca.html

Bună bună
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
savage espresso ...[Image: LLButrD.jpeg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
[Image: hGwwLbG.jpeg][Image: mcYdaOV.jpeg]

Mabun - El Salvador Miramar Heart
Cafelat Robot, Elektra Micro Casa Leva, Lelit Anna PL41TEM, Staresso Mirage Pro Plus 2023
Timemore Sculptor 078S, Kinu M47 Simplicity

Reply
Neata! Stiu ca ar trebui sa postez o poza, dar am uitat sa fac, asa ca ramanem doar cu povestea mea din dimineata asta :) Azi am bagat in productie Etiopia Cafai Buku Abel, si nu stiu de ce am strans mai mult decat era rasnita in urma unui Dulce de Pitalito. Punem frumos PF si dam drumul... Abia curg cateva picaturi, semn ca e mult prea fin rasnita cafeaua, si ce idee imi vine - HAI SA VEDEM CE SE INTAMPLA! Am ajuns sa scot 1:2 in 90 de secunde (stiu, blasfemie, aruncati cu agheasma pe mine), am vrut sa vad ce se intampla atat cu espressorul, cat si cu extractia. Rezultatul in ceasca a fost mult peste ce ma asteptam, am scos o urma de aciditate (si mie nu imi place aciditatea in ceasca), fix cat sa fie placuta, ceva dulceata, multe arome. Nu spun ca o sa repet experienta (pentru ca din cate stiu, asta in primul rand forteaza mult pompa, dar nu numai de asta) dar vreau sa va aduc aminte ca am intrat in acest domeniu si datorita experimentelor pe care le facem, care, cateodata, ne duc pe cai nebanuite :) Enjoy!
Mahlkoenig e64 ws | Lelit Victoria PL91T

Reply
New stuff

[Image: QGbuf5V.jpeg]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Cand vrei cafea si nu ai sculele cu tine.
[Image: ii5FAES.jpeg]
Nevoia te invata.
Apa fiarta turnata cu lingura peste cafea in filtru.
DeLonghi ECP 35.31 / AVX CG301 / Arco / Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant

Reply
[Image: w9C4aSy.jpeg]
Foste:Bellona|BezzeraUnica|BentwoodV63|Niche|Sculptor64|Atom75|Df64&83|Libra&Oro|Ode

Reply
Ethiopia Sidamo. Torre Pierino. Eureka Mignon Single Dose Pro.
[attachment=12667]
Torre Pierino + Flow control Kit Torre, Eureka Mignon Single Dose Pro, IMS Competition, IMS Big Bang, MHW 3Bomber Armor Series Tamper 2.0 etc.

Reply
[Image: LSq1OA1.jpeg]

Pastel de Big Sur (China)
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle

Reply
And again!
[Image: Lkb5q1R.jpeg]

Reply
[Image: mvU9uE7.jpeg]

You know your coffee is great when it looks like this even before you taste it.
Also: Macarale:)

[Image: WDzjG5M.jpeg]

Reply
[Image: ipIaKRg.jpeg]

Reply
[Image: e84fL03.jpeg]

Reply
[Image: 3ETQQfH.jpeg][Image: 4rVBOKm.jpeg]

Reply

Forum Jump:

Browsing: 4 Guest(s)