Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

încet încet ma obișnuiesc cu Brewtus. Cu laptele mai am de învățat, e ciudat capul cu o singura duza
[Image: 305laTn.jpg][Image: ie8fMhM.jpg]

Reply
6 o'clock coffee
[Image: zBT90Zj.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
Brazilia de la Mabo.
[Image: f602aec102efe35a383424dc5f1bf72e.jpg]
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Da ce poze faci.. Nici ju mai contează ca nu ai mașina de spălat vase.
Le faci cu telefonul și dacă da ce tel.
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Reply
Cu telefonul. XR la primele, asta e cu 11.
Ies decente si mi-e la indemana, ca trebuie operat si espressorul.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Ce vând vreau un iPhone 11. :(((

Reply
Cu un aparat foto iesi mai ieftin. Si calitate mai buna. [emoji12]

Reply
[Image: oKi5Kno.jpg]
Flair 58, DF83V
Lelit Anna, William

Reply
[Image: d35aa9f0ab99067dd0ed2b086e189a35.jpg]
[Image: 8988cca1dc31b8f6aaaab90c89f8e383.jpg]
Atata s-a putut…

Reply
Data viitoare va fi mai bine :).

Reply
[attachment=8845] :57:

Reply
[Image: 5jDcrFS.jpg]
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
A fost buna Smile
[Image: HB3puS6.jpg]
Lelit Elizabeth PL92T V2 | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Bravo tools 

Reply
(10-08-2021, 10:20)slavic1983 Wrote: [Image: 5jDcrFS.jpg]

Murano ?
Lelit Victoria PL91T, Kinu M47, Eureka Mignon Specialita 17NX - Red

Reply
(10-08-2021, 14:01)kimosabe Wrote: Murano ?

De data asta, Venetia. La Torrefazione Cannaregio - Speciality Coffee.
Partea cu speciality mai greu, mai degraba "de origine" Prajire light, putin subdezvoltata. Espresso apos, dar acrisor.

Scuze pt descriere ...
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
[Image: ad11d8c0291a11df18c7f0e67694f8a9.jpg]

Livrate de maestrul insusi [emoji846]
Imi plac mult etichetele noi [emoji12]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Cafai este o prăjitorie de cafea din ro?

Reply
Da Florin, Cafai e tot un brand al lui Radu Ioan Mânea, ca si Papa Jaques, dar nu prezinta interes, pentru ca nu se pricepe la cafea torrefiata de 3x, pentru un plus de aroma. Tot Anticabottega e sfanta.  Dodgy
Nu te potrivi la vladdoo, ca el nu stie ce-i aia cafea adevarata, l-a pacalit Radu si i-a vandut patru pungi, prajite light si fara o boaba de robusta in ele. Nu stie el ce-i aia ciocolata... :D

Reply
Mananca hartia, arunca bucata [emoji1]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Ce om... Mai poți?
Îți recomand o cafea buna din Iași de la cofe story, Rwanda.. Super faina. Dacă tot susținem prajitorii locali..
Demult doresc sa cumpăr dolce de pitalito..
Acum am trecut la alt nivel, mi am luat o punga de vergnano extra dolce.... Astept sa ajung mâine.

Reply
(12-08-2021, 21:30)vladdooo Wrote: [Image: ad11d8c0291a11df18c7f0e67694f8a9.jpg]

Livrate de maestrul insusi [emoji846]
Imi plac mult etichetele noi [emoji12]

In curand il pui sa-ti faca si un espresso sau un V60, daca tot e prin zona. [emoji12]
Am remarcat si eu etichetele, a schimbat designerul probabil. [emoji23]

Reply
Eu nu sustin nici un prajitor local. Maison du cafe, prajeste un pic mai sus pentru gustul meu si cu un profil clar de espresso. Nu am gasit nici una care sa se potriveasca bine cu V60.
De la Noir, din Copou, am luat o teapa crunta cu cafeaua lor de top. Era prajita de 3x.. 
Nu mi se pare ok sa sustin ceva ce nu-mi place doar din patriotism. Cu sentimentul asta nu m-am impacat niciodata. Cand e pe bani, una-i una si alta-i alta. Sunt cel putin 10 prajitori exceptionali in tara care scot cafele intr-un ritm in care nu am eu timp sa experimentez si colac peste pupaza, mai vine si vladdoo cu cafele din Spania, asa ca...

Reply
“Local” nu cred ca se refera strict la orasul respectiv, ci la tara.

Reply
Acum ma refeream la Iași.
Am luat și eu din Spania de la Vlad, a fost ok.
Am pe lista scurta de la pj, de la sarkis.
Ce pot sa zic.. Îmi plac astea mai italiene.. Nu arse sa aibă corp.. Nu acide etc etc

Reply
Florin,toata gama de cafea de la PJ si Cafai o gasesti la Leonidas pe Stefan cel Mare, intre Mitropolie si Trei Ierarhi. 
Costa cu vreo 3 lei mai mult decat pe site dar nu platesti transportul si primesti si bonus o cafea exceptionala, preparata acolo, la alegere, pentru fiecare punga cumparata. 
Radu e unul dintre cei 10 despre care am scris mai sus asa ca boabele prajite de el si cafeaua preparata la Leonidas sunt, dupa parerea mea, doua experiente obligatorii pentru orice espressoman. Enjoy!

Reply
Ms. Mult chiar o sa ma duc, cred ca e magazinul cu ciocolata belgiana... Ce merge cu un espresso..

Reply
Ala e, au si cicolata exceptionala si cea mai buna inghetata artizanala din Ro.
Poti cere si un affogato, e demential.

Reply
(12-08-2021, 22:12)d2florin Wrote:
Acum am trecut la alt nivel, mi am luat o punga de vergnano extra dolce....
[emoji23][emoji23][emoji23]
E alt nivel, foarte adevarat. Nu stiu daca e insa in directia buna… [emoji12]

Reply
Probabil ca Liviu e pe la vreun eveniment, ca zburdam nestingheriti, offtopic, de mai bine de o ora.  :D

Reply
Pai dai un mesaj dacă nu îți place libertatea

Reply

Forum Jump:

Browsing: 7 Guest(s)