Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

... ' Neatza , tot cu ...

[Image: IMn8AuR.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Inca o poza cu flair pro (inspiratie pt comanda de grup)

[Image: 6zaHBQ2.jpg]
Strietman CT1/ Elektra MCAL + Honne;   Flair Signature Pro/Aeropress + Kinu Pheonix;  V60 + Kinu m68.

Reply
[Image: iuIOe3Jh.jpg]

Reply
[Image: 76CB7M1.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Buna dimineata!
Ethiopia Limu, singura cafea decenta din Kauf, placuta si cu aciditate tolerabila. Restul sunt execrabile dar frumos ambalate in cutii din lemn sau metalice cu motive florale.
[Image: uz6VAaNh.jpg]

Reply
... ' Neatza ...

[Image: cha5IZW.jpg]

Reply
... si dupa masa , cate una ...

[Image: ErfN118.jpg]

Reply
Ce volum au cestile mari, @Levo?
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
(30-03-2019, 17:18)Cip Wrote: Ce volum au cestile mari, @Levo?

... 200 ml cele mari  - ( insa , mai exista unele Grande si mai incapatoare ... 280 ml , mult mai bune ptr. desene ... Cool ... )

Reply
Cum arata cafeaua ei de azi, Costa Rica Perla Negra, Guido

[Image: WzqShOv.jpg]
ECM Synchronika | DF83v | Comandante

Reply
Una fara pistrui la ceas de seara Smile
[Image: mVsmwh1h.jpg]

Reply
... ' Neatza ...

[Image: 14yy6dS.jpg]

Reply
... Buna dimineatza ...

[Image: TEqlErj.jpg]

Reply
... sa mai pun , ... sa nu mai pun ... Cool ...

[Image: uuzpomQ.jpg]

Reply
[Image: 4cd71ecc957d32a77356b7499585faff.jpg]

Multumesc mult, Cosmin.
Comandat azi, prajit azi, livrat azi.
Excelent!
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
... ' Neatza ...

[Image: 56bzQpA.jpg]

Reply
... ' Neatza , iar cu ... ratza ...

[Image: CW6fScq.jpg]

Reply
At journey's end ...
O experienta foarte interesanta, AB-ul ramanand indiscutabil preferata mea. Pacat ca din lineup nu a facut parte si PB-ul.
Cu siguranta in viitor mi-ar placea sa gasesc ocazional in oferta prajitoriilor asemenea "seturi de degustare". Kudos Sloane!

[Image: J7A8o6B.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
... si inca una mica  , dupa masa ...

[Image: CBdBPkJ.jpg]

Reply
... ' Neatza ...

[Image: NCnIHPm.jpg]

Reply
... Buna dimineatza ...

[Image: qv3N18P.jpg]

Reply
frumos, si manufactura, si prezentare.
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.

Reply
Buna sa va fie inima ... azi, prima mea cafea cu adevarat dark (din partea intunecata a fortei ;) ). Am zis sa incerc o extractie tipic italiana si a iesit. Mi-am adus aminte instant de o cafea, ce mi-a placut foarte mult, bauta la Roma.
[Image: qoQbHv7.jpg][Image: 7NcIf7h.jpg][Image: SMG1505.jpg][Image: 6FYOD5S.jpg]A! Încă un amănunt ... nu am mai extras pe VST ci pe IMS, sa pot rasni mai gros.
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
Etiopia Qore Honey de la Sloane

[Image: YAfQbs1.jpg]

[Image: 5BF26b6.jpg]
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu Classic M47

Reply
Primul meu Geisha chiar dacă nu din Panama...[Image: 436ca6fabba47d0d4049f8491b76e950.jpg]
ECM classika pid, Eureka Mignon Specialita 16cr

Reply
... ' Neatza ...

[Image: 0LqXZJc.jpg]

Reply
[Image: X7DjzRp.jpg]

[Image: CEfgXyv.jpg]
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Reply
... ' Neatza ...

[Image: oU74pXV.jpg]

Reply
Ciocolata de casa, cu arahide, nuci prăjite și stafide.
Iar în casa miroase a cozonac cu nuca că în ajun de Crăciun :)
[Image: gjiIi6Z.jpg][Image: 2We6wCB.jpg]
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
Inca o Brazilie "piesa" de la RSC!

[Image: aEicMSj.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply

Forum Jump:

Browsing: 6 Guest(s)