Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

Lebada din stanga zici ca joaca in game of thrones ...  Smile
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
(05-09-2018, 15:11)Cip Wrote: Lebada din stanga zici ca joaca in game of thrones ...  Smile

... :D ... nu joaca , eram eu somnoros de dimineatza din cauza ploii si a fost si prima cafea ... asa s-a nimerit ( nu sunt @Raducanu sa le fac pe toate perfecte si identice ... Cool ... dar mai incerc ) ... insa , ... a jucat in Skyrim rolul de gargoyle si acum este sub acoperire ... :D ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Buna dimineața!
[Image: lmhgOEa.jpg]
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
... ' Neatza ... Smile ...

[Image: STrdaDv.jpg]

[Image: CdUcpuj.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Buna dimi  :05:

[Image: iKT59CD.jpg][Image: yztdxUi.jpg]
La Pavoni Mill (ex Nuova Simonelli Musica Lux), Kinu M47, Niche Zero

Reply
... Buna sa va fie tensiunea arteriala ... :D ...

[Image: vMSqIfr.jpg]

Reply
Kenya filter -SquareMile. Extrasa in 56 secunde.[Image: GsYVnDT.jpg]

Reply
:59:   :59:   :59:

[Image: tPCsQIn.jpg]
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Reply
[Image: nM1i5rS.jpg]

Reply
... Buna dimineatza ... Cool ... ( iar cu ratza ... :D )

[Image: oZmvCk9.jpg]

Reply
Ai abonament la \ lapte?

Reply
(11-09-2018, 10:36)Zwanger Wrote: Ai abonament la \ lapte?

... Dimineatza da ... cam intotdeauna , pentru ca ... asta este si masa de dimineatza +/- un biscuit sau o felie de ceva ... Cool ...

Reply
Si puțină , puțină cărniță ... https://youtu.be/GQm2kU0Jtak  Smile

Reply
[Image: a2a6002625f96e2bc0a33622e4fbf722.jpg][Image: 4d5a78d053846254cd5682f7c250db71.jpg]
O data la câteva luni merită
Quamar Q13 E, Bezzera Strega
Bodum Bistro French Press, Hario (concediu si la munca)

Reply
@Cip

... Fara carnitza , mai degraba ceva dulce like as ... o placinta / tarta , o felie de tort , ceva energetic ... :D ...

[Image: wTYc4Vy.jpg]

Reply
Pregatiriile pentru campionatul de aeropress. Sesiunea 1 cu @Raducanu la @claro.[Image: 805e2cfda17f3c27cfed862832ceb097.jpg]
La Pavoni, Mazzer

Reply
Another blast from the past: CR Las Lajas BH de la Yume. Excelenta!

[Image: l6DI6l2.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
Cogito coffee Croatia 

[Image: 2r2a34L.jpg]
Brewtus IV | Niche Zero

Reply
Ethiopia Jigesa Weysi , preinfuzie 20s la 2 bari , extractie la 9 bari in 25s

[Image: juqLaix.jpg]
ECM Synchronika | DF83v | Comandante

Reply
[Image: 078a10ec81a84a5a81337831e7e540e0.jpg]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
... De cate ori nu am fost decis , cu ce cafea sa incep ... Izzo Silver s-a dovedit mereu o alegere buna ... Cool ...

[Image: 3sC0HPd.jpg]

Reply
(14-09-2018, 12:29)vladdooo Wrote: [Image: 078a10ec81a84a5a81337831e7e540e0.jpg]
Cool

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Rwanda Kanzu[Image: 92ddc660ed4826a5eacb0c0ba38c2980.jpg]

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Reply
Iarasi poze trucate grosolan...
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
Smile :D

Reply
La fel ca si in cazul fotomodelelor, Raducanu promoveaza un standard "Unhealthy and Unattainable" pentru espresomani care poate duce la un sentiment de alienare, depresie si in unele cazuri chiar automutilare (in principal cu steam wand-urile fara no-burn)  Angry :D
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply
Sacru și profan. ?E bine ca muritorii sa aibe ce venera. Imaginile astea sunt spre aducere aminte. ???
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
Un desen modest si de la mine.
Mexic Veracruz de la Guido
[Image: cl21cjr9mKC0oT6-fVlmsiiht0iXZn7GReVTtukp...12-h943-no]
Lelit PL92T Elizabeth  + AVX J64V  + Eureka Mingnon Specialita 15BL (SD mode - alternative brews grinds)

Fost: Lelit PL41 TEM
--------

Reply
După umila mea părere, un SO adecvat ca baza pentru un blend.

19g in, 37g out, 48s, 90 de grade.[Image: 2e96d9a89d7b0f003ac0183cb75debbc.jpg]

Reply
... ' Neatza ... tot Izzo ... Cool ...

[Image: yOkbaoT.jpg]

Reply
(11-07-2018, 10:26)Levo Wrote: @CatalinH

... Buna dimineatza , ... pai ce faci mai tata , am asteptat ieri toata ziua sa pui si tu o ratza d'aia  dreapta  si " netremurata " , facuta la microprocesor ... si nimic ...  Cool ... am plecat si din oras , sa nu zici ca te influentez ... ( mai zici ca locuiesti si in acelasi oras cu @Raducanu ... pai , eu daca aveam in oras un @Raducanu , dormeam cu el in pat noaptea ... :D ... )
               De @eugenm nu mai amintesc nimic ... pentru ca el nu stie de gluma si -apoi , are si circumstantza atenuata rau de tot - de la o varsta cred ca se cam uita la bocanci ... :D ... in plus de asta , ratzele nu plutesc in ceai ...
                ( Altfel ... mie imi tremura mana cand ... nu beau , nu si cand beau ... de ex. ieri in poligon nu mi-a tremurat mana de loc , si-am luat 3 FB -uri din cinci ... eh ? ... Cool ... ( din betie te mai trezesti ... din alte chestii e mai greu ... )
                Uite o ratza cu un buton ... :D ... ( netehnologizata )

[Image: pSJsO9E.jpg]

@Levo
Ceasca aia e de ceramica sau bambus?  :D
Lelit PL92T Elizabeth  + AVX J64V  + Eureka Mingnon Specialita 15BL (SD mode - alternative brews grinds)

Fost: Lelit PL41 TEM
--------

Reply

Forum Jump:

Browsing: 7 Guest(s)