Welcome Back Log In Create Account

Craiova - Prajitoria Hedone Cafe - 20% discount

Salut tuturor,
Retransmitem oferta pentru cafea verde (actualizata):
*Preturile afisate nu includ TVA. Nu se aplica discount-ul anuntat pentru cafeaua prajita. Pentru mai multe informatii si comenzi, ne puteti contacta la numarul: 0725627889
(de luni pana vineri in intervalul 08:30 – 17:00).
  • Kenia AA....................69 lei + TVA
  • Mexico Monte Azul...........69 lei + TVA
  • Ethiopia Yirgacheffe Mamo Kacha.........92 lei + TVA
  • Columbia Excelso..............58 lei + TVA
  • Yemen Mocha Matari..................184 lei + TVA
  • El Salvador...........58 lei + TVA
  • India Malabar Monsoon.............63 lei + TVA
  • Spirit of India...............58 lei + TVA
  • Ethiopia Djimmah............52 lei + TVA

Reply
Tiger Skin Black..., nu pot sa zic decât excelenta, mai ales al doilea DOUBLE SHOT Smile
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ

Reply
L O V E !   Heart
Pentru Jamaica și Yemen, promptitudine .

Reply
Chiar acum am facut o comanda si nu am gasit nici un loc unde sa fie trecut cuponul de reducere. S-a modificat ceva, am facut eu ceva gresit?
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
E ok, am făcut și eu comandă. Heart

[Image: 295cb11056476894.jpg]

Reply
Ai facut si cont? Eu am comandat fara.
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
Da, am cont.

Reply
Am comandat de pe telefon cu cont. Există rubrică pentru reducere unde am introdus codul ,,espressoman" și a funcționat perfect. Este posibil sa fie produse deja la promoție unde codul nu funcționează. De exemplu la TIGER Skin deja redusă nu a intrat. Gustul blendului TIGER Black a fost putin în zona ciocolata dar după ce am coborât temeratura la 85 grade am obținut o cafea foarte plăcută. Si mai interesant! Rasnirea cu Kinu m47 mi-a oferit o cu totul alta cafea la aceeași temperatură(85 grade), cu aciditate destul de evidentă. TIGER Black+Kinu+94 grade = perfect pentru gustul meu. Aștept să văd cum mă va surprinde Burundi. [Image: 7f688b6e1555f5ff7cd95b1b46531972.jpg]

Și o recomandare sinceră pentru cestile de espresso scurt. Sunt de o calitate excepțională mai ales raportat la prețul de 19 lei cu farfurioară. Au o formă plăcută și o grosime care menține caldura cafelei. [Image: f59662849b184d6baec77fceb991fb31.jpg]
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
In legatura cu problema referitoare la reducerea acordata:
Luni dimineata am dat telefon la Hedone, am vorbit cu o doamna careia i-am explicat problema si de comun acord a anulat comanda. Am aflat ca pentru a putea sa inregistrezi un cupon de reducere trebuie sa ai cont (eu am comandat fara). Seara cind am ajuns acasa, am facut cont si o noua comanda. De data aceasta a fost totul normal. Comanda a fost expediata ieri ai azi a sosit coletul.
In concluzie totul e bine cind se termina cu bine.

Reply
Vesti foarte bune despre oltenii nostrii de suflet!
Cat despre rasnita data in lucru la "echipa de aur" a lui Dragos, Lyvyoo, sa fi convins ca ai lasat-o pe maini foarte bune!
Honne, copilul de suflet al lui Dragos este foarte apreciata nu numai la noi ci si in afara, din comentariile userilor de pe site-urile de profil. 
Suntem cu tot sufletul alaturi de toata echipa Hedone la Expo Host Milano! 
Le tinem pumnii si le uram succes!
ECM Classika PID, Honne Slim, VST, Motta, Bravo Tamper, Kinu M47

Reply
Salut  ! Reducerea se aplica numai la cafea nu si la celalalte produse ?
Ma refer la cesti latiere.. :)
Multumesc  !
PL042EM.. Kinu Phoenix.. Prajitor Gene Cafe.. Handpresso..

Reply
Espressoman e forum de cafea... Smile
Dar poti scrie pe undeva pe la Comentarii / Mentiuni si despre alte produse, poate se aplica manual, cine stie...
Pentru rasnite avem reducere prin Barshaker, dupa cum se stie.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Am inteles Lyvyoo :) Dar e un forum de cafea complex de aceea intrebam daca exista reducere fix pentru cafeaua Hedone nu si pentru restul produselor Hedone ! Si Barshaker are si cafea proaspat prajita si ofera reduceri la cei de aici de pe forum pentru toate produsele nu numai pentru cafea sau aparate.. Dar probabil discountul se aplica pentru cafea si atat  ! Pe forumul de cafea e bine sa fie reducerea si pentru accesorii care fac parte din aceasta categorie din lumea cafelelor pentru ca  prepar cafeaua dar trebuie sa o si beau intr-o ceasca :)
Nu e vorba fix de cesti ca au oricum un pret mai mult decat decent .. doar eram curios daca exista reducere pentru cei de pe forum si la alte produse Hedone !
Si dau si raspunsul.. discount-ul este doar la cafea am facut o simulare .. Asa trebuia sa aflu cel mai bine !
Sorry de of topic daca este.. si povestea lunga ! Am avut timp sa scriu savurand bineinteles o cafea espresso  :)
PL042EM.. Kinu Phoenix.. Prajitor Gene Cafe.. Handpresso..

Reply
Nu ai scris "latiere" initial, inainte de editare, si m-am gandit instant la ceai si ciocolata calda, caci ma mai intrebase cineva pe privat :)  
Asteptam atunci poza de concurs pe topicul dedicat!
Si desigur, asteptam ca Hedone sa ne confirme data evenimentului de lansare a noului espresssor cu profilare... Daca trimit si de la Host vreo fotografie, o postam si aici...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Si asteptam evenimentul de lansare si pe meleagurile noastre  Smile
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
(11-10-2019, 22:56)coffecream dreams Wrote: Vesti foarte bune despre oltenii nostrii de suflet!
Cat despre rasnita data in lucru la "echipa de aur" a lui Dragos, Lyvyoo, sa fi convins ca ai lasat-o pe maini foarte bune!
Honne, copilul de suflet al lui Dragos este foarte apreciata nu numai la noi ci si in afara, din comentariile userilor de pe site-urile de profil. 
Suntem cu tot sufletul alaturi de toata echipa Hedone la Expo Host Milano! 
Le tinem pumnii si le uram succes!
Cat iei pe cuvant?

Reply
(17-10-2019, 14:54)Lyvyoo Wrote: Si desigur, asteptam ca Hedone sa ne confirme data evenimentului de lansare a noului espresssor cu profilare... Daca trimit si de la Host vreo fotografie, o postam si aici...

Sa inteleg ca se pregatesc "marzoccareli" oltenesti?

[Image: sxV96mF.jpg]
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply
Daca piata coreeana cere asta, cine stie. Pentru noi cred ca ar fi de interes doar cel cu un grup saturat si profilare, a carui varianta finala 100% inca n-am vazut-o.

Reply
Salutare Espressomani!
Va multumim pentru suportul vostru fata de Hedone, inca de la infiintare, Dragos al nostru "tragandu-si seva" din aceasta  comunitate frumoasa.  
Ne-am propus sa fim optimisti in aceasta perioada si sa vedem partile bune ale statului acasa - consumam cafea mai multa deci avem nevoie de provizii Smile Iar daca espressoul ne iese supercremos, corpolent, dulce, intens, cu o curgere perfecta pe un portafiltru botoomless, atunci parca altfel stai in casa Smile 
 Asa ca, pe langa reducerea de 20% pe care o primeati in mod constant ca espressomani, va oferim cadou in aceasta perioada inca o punga de 250g de cafea proaspat prajita Brasil Yellow Bourbon, iar pentru persoana iubita cu care petreceti aceste zile (sau pentru voi) o cutie de ceai infuzie Bucati de Mere, alaturi de transport gratuit! Totul pentru comenzi in valoare de minim 200 lei, folosind codul de reducere "espressoman". De fapt, ceaiul acesta delicios il vom oferi tuturor comenzilor peste 100 de lei.
Reglati bine rasnitele, Totul va fi bine!

Reply
Salut, 

Reducerea de 20% se aplica si abonamentelor de cafea? Am pus mai devreme un abonament in cos, reducerea apare dar cu 0 lei.

Multumesc!
Lelit MaraX | Eureka XL
#PL43MMi
#PL81T Grace | Ascaso

Reply
Buna,
Abonamentul de cafea este un produs deja redus.
Pe site-ul nostru nu se aplica reducere, la o alta reducere. De aceea discount-ul afișat este 0.
Mulțumesc!

Reply
Oare la comenzile facute pe e-mag pentru aceste produse, se poate accesa in vre-un fel acest discount?....stiu ca e cam dificil, dar intreb totusi...

Multumesc.
LELIT 42 TEMD, KINU M47, HARIO V60 V1

Reply
Se poate adăuga ridicarea comenzii de la cafeneaua Hedone Electroputere? Ar fi de mare sjutor

Reply
De pe emag cu siguranță nu, caci nu are treaba cu forumul.
De la mall Electroputere zicea Diana ca nu se poate cu reducere de forum,  dar se poate de la fabrica Hedone, care ar fi la doar 5minute distanță, specificând asta la comentariile comenzii.

Reply
Buna. Cand voiam si eu sa comand de la voi, nu va merge site ul.  Dodgy
--
n-am

Reply
(07-12-2023, 15:42)Lyvyoo Wrote: Cred ca s-a omis o precizare - Voucherele de reducere la prajitorii care au insotit aceasta comanda de grup vor fi primite pe email, saptamana ce urmeaza.

Salut, am primit pe mail codurile de reducere. Am intalnit urmatoarea problema incercand sa comand pe siteul hedone.ro si sa aplic codul de reducere primit.
Mesajul cand am incercat sa aplic voucherul a fost ca "Cuponul a ajuns la numarul maxim de utilizari" .
Pentru mine ar fi prima comanda la ei, stii cumva daca s-a schimbat ceva la conditiile de acordare a reducerii.
mersi..
[size=small][font=Arial,Helvetica,sans-serif]Lelit PL41TEM | KINU PHOENIX | G-iota df64 v1[/font][/size]

Reply
Trebuie sa fie o chestiune de moment, le-am transmis sa verifice.

Reply
(26-12-2023, 16:43)Lyvyoo Wrote: Trebuie sa fie o chestiune de moment, le-am transmis sa verifice.
S-a rezolvat.
Foarte ok comunicarea cu ei.
Am reusit sa plasez comanda cu reducere.
Mersi
[size=small][font=Arial,Helvetica,sans-serif]Lelit PL41TEM | KINU PHOENIX | G-iota df64 v1[/font][/size]

Reply
La multi ani tuturor! Si la cât mai multe espresso strălucite ;-)

La magazinul Hedone din Buc. avem ceva reducere dacă spunem parola Espressoman?  Undecided

Reply
(01-01-2025, 19:55)idan Wrote: La multi ani tuturor! Si la cât mai multe espresso strălucite ;-)

La magazinul Hedone din Buc. avem ceva reducere dacă spunem parola Espressoman?  Undecided

Buna ziua,

Codul de reducere Espressoman este valabil si la magazinul Hedone de pe Calea 13 Septembrie din Bucuresti.
Spuneti codul sau solicitati discountul pentru comunitatea Espressoman in magazin.
Dar trebuie sa tineti cont ca nu au disponibile la vanzare toate originile de pe site.

O zi placuta!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)