Hello There, Guest! Login Register


Condoleante

#1
Ma scol somnoros dar usor euforic pentru ca in sfarsit este weekend-ul ce vine dupa o saptamana foarte grea, pun apa la incalzit, intre timp curat meticulos presa franceza, apa fierbe si o pun in vasul de inox ca sa ii domolesc raceala. Cu grija masor 3 unitati de volum din dulcea Guatemala si le distribui in loialul Lideux, pun apa filtrata in ibric, montez termometrul si absent aprind televizorul pentru a imi crea fundalul acustic care sa imi confirme ca intradevar ziua a inceput. Ma pun pe rasnit si fara sa vreau ma concentrez sa 'aud' fundalul : ... oameni carbonizati pur si simplu, iar altii de pe care se desprindea carnea daca ii atingeai ...

Continuarea este dureroasa, socul greu de absorbit iar intrebarile fara raspuns ... Condoleante celor ce au pierdut pe cineva drag sau cunoscut in acest ireal infern. Multa sanatate celor ce se lupta in aceste momente sa supravietuiasca ! Odihneasca-se in pace cei ce ne-au parasit !
 
Reply
#2
este dureros pentru toți când vezi ca ignoranța face victime... Iar panica este dușmanul absolut al oamenilor în orice situație de urgență!
Dumnezeu sa aibă grija de cei răniți și să-i ierte pe cei pe care i-a luat la el! A fost o noapte de coșmar pentru toți cei implicați și ar trebui sa ne consideram norocoși dacă aflam de la televizor și nu ne punem întrebari despre familie și apropiați.
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler
 
Reply
#3
Asa se intampla la noi. Trebuie sa moara oameni ca sa-ti dai seama ca normele de siguranta de manipulare a materialelor pirotehnice nu mai sunt indeplinite de mult.
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
 
Reply
#4
Ai fost la treaba nickso, azi noapte?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#5
Condoleanțe tuturor celor care au cunostinte sau rude implicate in tragedia petrecuta aseară in clubul din Bucursti .
Dumnezeu sa ii primească la El pe cei care si-au incheiat , atat de repede , vizita lor pe acest pamant si sa le dea putera de a lupta  celor care se zbat la hotarul dintre viata si moarte ! 

Tinerii aceia nu au dorit altceva decat sa se distreze .
Pacat , mare pacat !
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
 
 
 
Reply
#6
Adrian Despot era acolo... a scapat...

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-205...lectiv.htm
 
Reply
#7
s-a potrivit treaba cu ,,sarbatoarea'' - nu-mi dati ban pentru umorul negru va rog
 // i-steel-1 , m7k-c83-r |T| cellini-evo-2 \\

                                                 
 
Reply
#8
Deja abunda de teorii ale conspiratiei, pornind de la sarbatoare, pana la numele formatiei si al unei piese...
 
Reply
#9
(31-10-2015, 13:37)Lyvyoo Wrote: Ai fost la treaba nickso, azi noapte?
Nu am fost. Mi-a ținut altcineva locul...
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler
 
Reply
#10
(31-10-2015, 14:15)renatoa Wrote: Deja abunda de teorii ale conspiratiei, pornind de la sarbatoare, pana la numele formatiei si al unei piese...

am zis-o strict ca gluma, nu ma refeream la altceva. Sau nu era legata de mine postarea ta ?
 // i-steel-1 , m7k-c83-r |T| cellini-evo-2 \\

                                                 
 
Reply
#11
Groaznic , Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !
Expobar Brewtus IV , M Vario , VST , Dinamometric , Knock Box , V60 , Hario Mill and more
 
Reply
#12
Dumnezeu sa-i odihneasca!
Gastroback Dual Boiler, Porlex Tall
 
Reply
#13
O tragedie .. Conspiratii, decizii gresite, se cauta vinovati ? Acum nu ajuta la nimic.. Dumnezeu sa-i odihneasca !
Nuova Era Altea , Compak K6
 
Reply
#14
Ba ajuta... Cata vreme nu se remediaza cauzele, oricand se poate repeta.
Si nu vrem asta, nu?
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
 
Reply
#15
(31-10-2015, 21:39)Mihai L Wrote: Ba ajuta... Cata vreme nu se remediaza cauzele, oricand se poate repeta.
Si nu vrem asta, nu?

Si eu cred ca ajuta putin, putin de tot, dar in teorie ajuta.....problema e ca accidente vor fi tot timpul.
Orice accident se putea preveni......daca si cu parca s-au urcat in barca.
Vinovati sigur sunt si se vor gasi poate si in plus....dar aia tot morti sunt si nu sufera ei ci cei care raman in urma (evident daca se intelegeau bine Big Grin - fara ban din nou va rog)
 // i-steel-1 , m7k-c83-r |T| cellini-evo-2 \\

                                                 
 
Reply
#16
Condoleante familiilor indurerate, desigur, insa asta doar ca si complezenta, caci sunt vorbe goale care nu ating nicaieri. Intr-un fel sau altul trebuie atinsi mai serios cei care au permis sa se ajunga aici.

Eu lucrand de peste 13 ani in domeniul evenimentelor, cred ca 7 ani mi i-am petrecut in cluburi, weekend de weekend. Asta nu imi da dreptul sa dau vreun verdict dar luand in considerare cele vazute in unele parti si auzite din alte parti, functionarea lumii de noapte este legata ombilical de Sfanta Spaga, indiferent ca vorbim de munca la negru, norme de incendiu, evaziune fiscala, norme de siguranta in constructie, autorizatii de tot felul etc.  

E frustrant cum nea Gheorghe ce isi face ilegal un grajd in spatele casei e pasibil de amenda de la ISU, iar o locatie de evenimente in buricul Bucurestiului poate gasi o portita de scapare de astfel de autorizatii declarand sub 100 de locuri capacitate. Nu e salvatorul ISU de vina, cum sublinia si Tolontan, ci lantul de functionari publici care s-au murdarit cu niste sute ca sa inchida ochii.

Si nu e genul de caz gen accident aviatic, atunci cand e ok sa ai atitudinea de a lasa autoritatile sa prezinte concluziile anchetei, ci e genul de caz in care lumea treabuie sa fie in strada cu "parul" pe spatele nonratiunii unor derbedei sus pusi. Mai ales ca am lucrat in Centrul Vechi si am vazut multe, maine se poate repeta inzecit totul.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#17
Sunt de acord cu Liviu , lucrez in comert ,fata in fata cu clientul de mic copil , asta a fost viata si pot spune ca PRINCIPALA VINA O AU AUTORITATILE , acel club , cafenea sau ce o fi fost conform actelor NU AVEA DREPTUL SA FUNCTIONEZE ACOLO , FARA CEL PUTIN DOUA IESIRI LIBERE SI DUBLE , legea insa a permis eliberarea autorizatiei de functionare , DE CE !!!
Am copii adolescenti carora le place rock-ul daca ar fi spus ca vor sa mearga la concert , ar fi mers fara doar si poate , unde as fi fost acum ?
Datorita unora ce nu au DUMNEZEU , atat patroni ce nu au dotat corespunzator spatiul din economie de bani cat si functionarilor ( care va spun din experienta proprie " SUNT VAI MAMA LOR !!! ") ce au luat spaga pentru a elibera actele.
Prajitor Probat, Rasnite Mahlkonig si Bunn
 
Reply
#18
Din păcate asa gândim cu toții când suntem de partea privitorilor la dezastre. În schimb, când suntem puși în situația de a scăpa mai ușor cu o șpagă o dam fără sa ne gândim prea mult la asta...pe principiul ca nu facem rău la nimeni. Ne place sau nu noi suntem cei ce formam țara asta "de mana a doua ". Iar pe funcționarii șpăgari tot noi ii formam în primul rand pentru ca le dam și, pe de alta parte, ca nu susținem activ niște salarii decente și niște pedepse mult mai mari pentru corupție/abuz în serviciu. După părerea mea nu poți trimite un om cu salariul de 2000 RON sa gestioneze obiective cu interese de milioane... Pur și simplu nu este practic.
Ca tot s-a adus vorba de centrul vechi: accesul pompierilor se face pe o singura strada, pentru tot centrul vechi. Și după ce ocolești, ca sa intri, personalul echipajului devine antemergator pentru autospeciala care nu poate trece printre terase, ca nu s-a lăsat spațiul necesar. Sunt multe de spus când vrem sa arătăm ca lucrurile nu funcționează...

În ceea ce privește căile de evacuare acestea se dimensioneaza pe baza capacității prevazute în proiect și a fluxurilor de evacuare calculate conform normativul p118. Dacă proiectantul prevede o capacitate de 100 de persoane credeți ca se poate uita cineva la spațiu și sa spună: "nuuu te cred. Tu o sa lași sa intre 300"? Smile
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler
 
Reply
#19
(02-11-2015, 19:10)nickso Wrote: ... După părerea mea nu poți trimite un om cu salariul de 2000 RON sa gestioneze obiective cu interese de milioane... Pur și simplu nu este practic.
...

Nu cred ca este relevant salariul... Iar daca stie ca infunda inchisoarea daca ii arde de "joaca", cu siguranta va fi serios.
Hai sa ne uitam si la ministri si alte functii grele. Au aparut din cercetari spagi de zeci, sute de milioane de EUR. Poti sa le dai salarii pe masura unei asemenea spagi, ca sa nu mai fie tentat sa fure???
Sa ne uitam si la judecatori, oameni din cele mai de sus "curti", cu salarii marite si pensii serioase, pe langa o intelegere sa zicem mai serioasa a legii (simt si zanganitul catuselor aproape zilnic) tot sunt corupti.

Pana la urma aia este activitatea, iar ala e salariul pentru care te inhami la treaba. Si un profesor, un doctor sau chiar un paznic, cu salarii mult mai mici, sunt pedepsiti daca incalca legea.
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
 
Reply
#20
Precum spuneam...este părerea mea. Smile oricine poate fi pedepsit dacă încalcă legea, însă unii sunt mai predispuși decât alții în activitatea zilnica. Nu poți compara un paznic de banca ce, și sa vrea, nu prea poate ajunge sa fie acuzat de corupție, cu directorul băncii care gestionează contracte de miliarde și poate fi ușor tentat sa faciliteze acordarea unui credit dubios pentru o parte din profit. (vezi cazul brd) Din punctul meu de vedere remunerația trebuie sa fie proporțională cu responsabilitatea. Vorbim, bineînțeles, de "average Joe" și nu de cei "deosebiți".
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler
 
Reply
#21
Parerea mea este ca nu poti asigura salariu comparabil cu spaga, mai ales in zonele de mediu/varf. Ce salariu sa-i dai unui functionar care gestioneaza contracte de miliarde? Si cat sa ia seful lui? Si cat sa ia ministrul pe ramura respectiva? Si cat sa ia primul ministru? Ca deciziile vin de sus in jos...
Nici in alte tari nu sunt salarii de o asemenea anvergura, dar frica e mai mare. Si obrazul mai subtire.
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
 
Reply
#22
Sint implicat partial in scena Heavy Metal romaneasca: sint managerul trupei bucurestene Monarchy...
Sapatamina trecuta nu am fost in tara, altfel eram absolut sigur impreuna cu fratii mei de la Monarchy la lansarea albumului nou al prietenilor de la Goodbye to Gravity (pe care ii apreciaz foarte mult!).
Fratii mei de la Monarchy au fost prezenti, asa cum facem noi de obicei, in primele rinduri.
Tobarul nostru, Costi Ignat a decedat. De fapt scapase, dar a intrat inapoi sa salveze ce poate, si nu s-a mai intors... Prietena lui, a decedat si ea.
Ghitaristul nostru, Iulian, lupta pentru viata cu arsuri grave, starea lui fiind intre timp stabila.
Basistul nostru, Marian, este in spital pentru o perioada nedeterminata, starea lui fiind insa stabila.
Baiatul unui prieten bun, Tudor - ghitarist la Axial Lead, si prieten al grupului Goodbye to Gravity - este in spital in stare foarte grava, avind arsuri de 60%, inclusiv pe caile respiratorii.
Cei doi ghitaristi de la Goodbye to Gravity au parasit lumea noastra.
Ce sa zic, sint fara cuvinte, de vineri seara pling dupa cei ce nu mai sint prinre noi si ma rog ca cei ce au supravietuit sa treaca cu bine de aceste momente grele. Din pacate citesc bloguri si articole scrise de persoane care nu au habar de scena Metal din Romania si induc in eroare sistematic masele.
Sper ca cei vinovati sa fie trasi la raspundere. Iar viata trebuie sa mearga inainte! Saptamina viitoare ma duc cu siguranta la concertul lui White Walls.
Sad
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu M47
 
Reply
#23
Vlad P
Sint implicat partial in scena Heavy Metal romaneasca: sint managerul trupei bucurestene Monarchy...
______________________________________________________________________________________________

Din pacate  si cineva din randurile noastre a pierdut nu una ci mai multe persoane dragi . 
Regret profund acest lucru .
Condoleanțe !

Am vazut si eu intoxicarea negativa care incepe sa apara . Din fericire aceste voci ignorante si izolate nu reusesc sa răzbată si primesc ceea ce merita ; disprețul oamenilor care stiu ca , in fata morții , cu totii suntem egali .
Acolo au murit tineri talentați , elevi , studenți , arhitecți , pictori , ingineri , artiști , oameni de televiziune , corporatiști alaturi de oameni simpli .
Toti aveau un lucru in comun , pofta de viata . Erau tineri si doreau sa se distreze . 
Si eu am copii . Deocamdata sunt destul de mici . Cand va veni vremea si vor dori sa iasa cu colegii , prietenii sau cu prietenele ca sa se distrze nu voi fi atat de egoist sa nu ii las . As fi linistit sa stiu ca locurile unde s-ar putea duce sunt de maxima siguranta .
Am scris mult mai mult dar am sters totul . 
Cred ca revolta legata de modul in care s-a produs asest carnagiu dar si cea fata de factorii iresponsabili care l-au favorizat  , indiferent de pozitia , functia , implicarea sau pasivitatea lor nu-si are rostul si nici locul aici .

Din nou ma rog ca Bunul Dumnezeu sa ii primească pe cei plecați dintre noi si sa le dea putere se lupte celor ce sunt la hotarul dintre viata si moarte .
Din pacate sunt multi , prea multi !
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
 
 
 
Reply
#24
cea mai mare tampenie e faza cu satanismul si cu prostia cu halloween

revenind, cauza principala e cum zicea cineva pe aici: obrazul gros.
degeaba vine controlul, degeaba se dau alte legi, degeaba ia salariu mare un om sau altul....obrazul gros ramane obraz gros....trece controlul se schimba ce s-a controlat, se da legea si nu se aplica, vine salariul - trece salariul.

solutiile sunt mai complexe....si tin de educarea si trierea colectivitatilor de orice fel.....parerea mea.
 // i-steel-1 , m7k-c83-r |T| cellini-evo-2 \\

                                                 
 
Reply
#25
Se poate si tampenie mai mare...

''Dacă închidem cluburile, ce alternativă mai au tinerii?''

Adica in provincie, unde nu exista cluburi, tinerii sunt niste pitecantropi ?
Sau, cei 500 din acel club sunt reprezentativi pentru toti tinerii din Bucuresti ?

http://www.gandul.info/tragedia-din-club...i-14871875
 
Reply
#26
Vad ca pe langa revolta fireasca ,umana,de inteles (ce bine ar fi daca am reactiona la multe alte abuzuri ce de multe zeci de ani au consolidat sistemul mitocanesc)au aparut ca din intamplare si necrofagii.Oribil!
LELIT Bianca black V3, Bentwood,Bravo Tools, Vst 18, 20,25.
 
Reply
#27
(03-11-2015, 14:34)renatoa Wrote: Se poate si tampenie mai mare...

''Dacă închidem cluburile, ce alternativă mai au tinerii?''

Adica in provincie, unde nu exista cluburi, tinerii sunt niste pitecantropi ?
Sau, cei 500 din acel club sunt reprezentativi pentru toti tinerii din Bucuresti ?

E gresita abordarea ta... In provincie nu prea gasesti nici stadioane de 50.000 de locuri, nici zeci de cluburi sau de restaurante. Pentru ca nu exista cerere sau beneficiari, de aia, nu pentru ca ar fi pitecantropi. Sunt sate cu 3-10 oameni, nici macar un magazin marunt nu au acolo. Cum sa faci un club de 500 locuri intr-o comuna cu 300 de locuitori?  Big Grin

Iar de inchiderea completa... e similara inchiderii circulatiei masinilor in Bucuresti pentru ca nu sunt in stare sa impuna legile. Legile exista, dar nu sunt respectate.
Si in general interzicerea completa nu prea da rezultate bune, vezi de exemplu prohibitia in State.
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
 
Reply
#28
Cluburile nu se pot inchide total ! Mai bine s-ar oferi tinerilor...alternative sanatoase , locuri de munca , speranta unui viitor mai bun , posibilitatea de a face sport , a calatori , conditii pentru a-si dezvolta alte pasiuni ,...etc. !
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar
#Brewtus IV , #Honne Slim  ;   #Ibric , #MK. Vario
Accesorii ROCKET , MOTTA , IMS , Tamper dinamometric ECM , altele
 
Reply
#29
Corect, insa toate alternativele sa zicem "sanatoase" sunt blocate, terminate din cauza coruptiei. Inclusiv viitorul.

Iar cluburile sunt totusi un loc de distractie "local", nu poti pleca in fiecare saptamana in calatorie sa sa te duci la sala cu prietenii sa stati de povesti...  Big Grin
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
 
Reply
#30
Nu ma refeream la sate, ci la orasele mari.
In Craiova nu stiu sa existe vre-un club cu scena si live performance, dar totusi, Phoenix au sustinut mai multe concerte in Craiova decat in multe alte orase mari din tara Wink

Despre plecatul in calatorie... eu dupa ani de auditii am ajuns la concluzia ca solutia pe sufletul meu nu este linia hifi acasa, ci 2-3 spectacole live majore pe an, din alea de faci minim 500km si costa cat un espressor, apropo de a avea bani si prioritati de cheltuiala Wink
Sigur ca nu asta e solutia pentru orice tanar, dar ma intreb cei care aveau 18 ani inainte de internet ('94-95), oare cum au supravietuit...
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)