Welcome Back Log In Create Account

Comanda site VST

Am primit sita. Mutumesc Liviu si Mihai(Sarkis)!

Am ridicat si eu sita. Multumesc mult, Liviu si Mihai!
Gaggia Classic |PID |OPV Modificat |Rancilio Steam Wand |15-18-20 gr. VST |Pitcher Motta Europa |Tamper Alex |Lelit PL043MM |

Salutare,

Am facut si eu o comanda la Square Mile pentru doua site VST si un pachet de cafea, am primit o instiintare cum ca s-ar fi expediat comanda in data de 28 iulie insa de atunci nimic. Le-am scris celor de la Square Mile iar ei au fost mai mult decat amabili si au re-expediat comanda fara nici un cost suplimentar. Insa mi-e teama ca si a doua expeditie va avea aceeasi soarta ca si prima. Oamenii sunt mai mult decat ok si s-au oferit sa imi faca un refund daca nici a doua comanda nu ajunge insa mie mi-e cam jena de toata situatia si nu vreau sa pun un negustor onest la cheltuieli fara rost.
Vreo sugestie pentru o posibila cale de investigare a traseului coletului? Din pacate nu am selectat optiunea de tracking cand am plasat comanda.

Va multumesc anticipat pentru orice sfat.
Quick Mill Vetrano 2B Evo, Mahlkonig Vario, Kinu M47, Comandante MK3 Red Sonja, Tamper Motta 9bar, Tamper Concept Art Technik, acaia pearl black, acaia lunar, Aeropress, V60, French Press, Cold Bruer

Nu prea ai cum. Ei pot solicita informatii, pentru ca ei au trimis pachetul. Fiind fara confirmare de livrare, nu prea au nici ei ce face.
Puteai sa le ceri sa schimbe in livrare cu confirmare la a doua trimitere.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

De obicei au expeditiile asigurate prin contract si le convine sa trimita iar. Sunt onesti oricum, am luat si eu, dar cred ca asigurarea "le da aripi" :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Nu cred ca le au asigurate. Dar daca preturile sunt prea mici nu le convine sa plateasca aiurea asigurare/tracking.
Daca la 1000 comenzi au 10-20 nelivrate, ies mai ieftin decat cu 1000 confirmari de livrare.

Nici eu nu am primit de doua ori o comanda de "bijutericale" de pe Amazon (10-15 eur), probabil cei de la posta stiau modul de ambalare - dupa al doilea rateu mi-au dat banii inapoi.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

As vrea si eu o sita VST pentru un gaggia pure. ce gramaj/model imi recomandati?
Daca mai da cineva comanda, ma bag si eu.
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

(26-08-2014, 12:14)Mihai L Wrote: Nu cred ca le au asigurate. Dar daca preturile sunt prea mici nu le convine sa plateasca aiurea asigurare/tracking.
Daca la 1000 comenzi au 10-20 nelivrate, ies mai ieftin decat cu 1000 confirmari de livrare.

Nici eu nu am primit de doua ori o comanda de "bijutericale" de pe Amazon (10-15 eur), probabil cei de la posta stiau modul de ambalare - dupa al doilea rateu mi-au dat banii inapoi.

Nici la mine nu a fost o comanda f mare, vreo 60 de pounzi cu tot cu transportul, s-au oferit sa-mi dea banii inapoi daca nic a doua expediere nu ajunge dar parca as mai face o incercare, urmand sa le propun sa platesc diferenta pana la comanda care beneficiaza de tracking.
Acum intrebarea este daca tracking-ul functioneaza si dupa ce coletul iese din UK, degeaba il urmaresc acolo daca la Posta Romana se pierde/se fura.
Quick Mill Vetrano 2B Evo, Mahlkonig Vario, Kinu M47, Comandante MK3 Red Sonja, Tamper Motta 9bar, Tamper Concept Art Technik, acaia pearl black, acaia lunar, Aeropress, V60, French Press, Cold Bruer

Daca nu au confirmare de livrare, inseamna ca nu au livrat coletul si prin urmare nu au respectat partea lor de intelegere.
Plateste curierul valoarea asigurata.

Chiar daca nu ai bifat optiunea de tracking (cea ce oricum e o magarie din partea lor ca nu-ti ofera optiunea gratis), avand in vedere deja primul rateu, poti sa le ceri awb-ul + curierul si poti urmari online expeditia sau sa contactezi reprezentanta locala ca sa vezi ce a putut sa se intample.
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm

Nu e obligatoriu. Depinde de curier si de pretul platit.

Si cel mai "parlit" curier, daca-i dai awb-ul va trebui sa stie unde-i pachetul tau. Dintre toti curierii cu care am lucrat poti sa urmaresti expeditia online. Expeditorul, eventual, te suprataxeaza pentru operatorul uman ce trebuie sa-ti trimita datele pe email. Altfel nu apar alte costuri suplimentare.
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm

Atunci du-te la Posta Romana si intereseaza-te unde este un colet... Aia nici cand il au in magazie nu sunt in stare sa-l gaseasca. :D
Optiunile de tracking in general sunt pentru curieri diferiti, de exemplu prin Posta Romana te costa 5 lei, prin x Curier (cu tracking) te costa 20-30.
Clientul alege optiunea in functie de costuri, asumandu-si niste riscuri (de la intarzieri pana la nelivrare).
Nu numai la noi nu sunt optiuni de tracking, nici Royal Mail nu are asta. Dar sunt mult mai ieftini comparativ cu DHL/TNT. Si daca nu ma insel, nici DHL din Germania nu are tracking decat pana in tara, aici fiind preluat de Posta Romana...:P

LE: Am facut si o simulare pe Royal Mail - la un colet de 1kg, livrat in RO, pana in 20 lire valoare.
8.05 lire pentru livrare standard, 13.05 lire pentru livrare cu confirmare.

La valoarea de 100 lire nu trimit decat cu confirmare, total 15.5 lire.

(27-08-2014, 09:43)Mihai L Wrote: Atunci du-te la Posta Romana si intereseaza-te unde este un colet... Aia nici cand il au in magazie nu sunt in stare sa-l gaseasca. :D
Optiunile de tracking in general sunt pentru curieri diferiti, de exemplu prin Posta Romana te costa 5 lei, prin x Curier (cu tracking) te costa 20-30.
Clientul alege optiunea in functie de costuri, asumandu-si niste riscuri (de la intarzieri pana la nelivrare).
Nu numai la noi nu sunt optiuni de tracking, nici Royal Mail nu are asta. Dar sunt mult mai ieftini comparativ cu DHL/TNT. Si daca nu ma insel, nici DHL din Germania nu are tracking decat pana in tara, aici fiind preluat de Posta Romana...:P

Asa am si facut, m-am dus plin de speranta la oficiul Postei Romane de care apartinea adresa de livrare si dupa ce am stat vreo trei sferturi de ora la coada intr-o atmosfera de autoclava cu alti oameni veniti sa plateasca diverse facturi, sa-si ridice pensiile, alocatiile sau ajutorul de somaj cand am ajuns intr-un final glorios la ghiseu si mi-am expus problema duduia din spatele geamului mi-a inmanat un dosar rapanos in care stateau de-a valma tot felul de foi si formulare crampotite si mi-a spus, ca incurajare si un fel de spor la treaba probabil "astea sunt intrarile din august, daca reusiti sa va descurcati cu scrisul de mana va rog sa vedeti daca va gasiti singur pachetul".
Evident ca nu l-am gasit ... :s

(27-08-2014, 09:43)Mihai L Wrote: Atunci du-te la Posta Romana si intereseaza-te unde este un colet... Aia nici cand il au in magazie nu sunt in stare sa-l gaseasca. :D

LE: Am facut si o simulare pe Royal Mail - la un colet de 1kg, livrat in RO, pana in 20 lire valoare.
8.05 lire pentru livrare standard, 13.05 lire pentru livrare cu confirmare.

La valoarea de 100 lire nu trimit decat cu confirmare, total 15.5 lire.

In concluzie, are rost sa le propun sa platesc diferenta pana la varianta de expediere cu tracking pentru o eventuala noua expediere?
Atata timp cat nu stiu sigur ca aceasta asigura trasabilitatea coletului si pe teritoriul Ro cred ca nu merita si mai bine accept varianta restituirii banilor.

Era un exemplu doar. Nu stiu prin cine trimit ei.
Pana la urma confirmarea de livrare este cea care ne intereseaza.

(27-08-2014, 17:40)Mihai L Wrote: Era un exemplu doar. Nu stiu prin cine trimit ei.
Pana la urma confirmarea de livrare este cea care ne intereseaza.

Royal Mail apoi preia Posta Romana

(27-08-2014, 09:31)amarok Wrote: Si cel mai "parlit" curier,
Uitasem ca mai exista si posta romana. Pentru mine ca si expeditii is ca si inexistenti. Ii folosesc doar pentru plicuri cu confirmare de primire la institutii de stat.

(27-08-2014, 18:36)amarok Wrote:
(27-08-2014, 09:31)amarok Wrote: Si cel mai "parlit" curier,
Uitasem ca mai exista si posta romana. Pentru mine ca si expeditii is ca si inexistenti. Ii folosesc doar pentru plicuri cu confirmare de primire la institutii de stat.

Si totusi mai exista, ceea ce nu ar fi un lucru rau daca ar avea si un minim standard de calitate pentru serviciile prestate ...

Din pacate ca orice institutie de stat la care nu se aplica legile (reale) concurentiale, imbunatatirea relatiei cu clientii nu a fost niciodata o prioritate.

(28-08-2014, 10:34)amarok Wrote: Din pacate ca orice institutie de stat la care nu se aplica legile (reale) concurentiale, imbunatatirea relatiei cu clientii nu a fost niciodata o prioritate.

Deci daca nici a doua expediere nu ajunge refund si cu asta basta. Acu' ma pun si in pielea lor, nu cred ca sunt nici ei dispusi sa expedieze la nesfasit, asa, in neant, s-ar putea sa nici nu accepte alta varianta.

Prajitoria Guido Cafe este si distribuitor La Marzocco. Sunt sigur ca gasiti ce va trebuie plus informatii (stiu ca au acum pe stoc site etc) si pericolul sa comandati ceva care nu se potriveste pentru masinaria voastra este redus dramatic.

P.S Liviu nu stiu daca tu ai sintetizat informatiile astea in sait (sa nu se confunde cu site), ca sunt 3 pagini de parcurs pana la informatie.
Gaggia Classic rigged 9-10 bari + rasnita Lelit PL43MMI + Tamper Motta Bubinga + sita bezzera 14g

Pe pagina lui guido nu apare nici o informatie privitoare la site.

Daca face cineva comanda vreau si eu o bucata pt 2 cafele
Gaggia Classic, Tamper Motta, Milk Jug 0,35ml, rasnita Iberital Challange, teava abur Silvia V1, sita nepresurizata, cantar Dimond 0-200 gr, to be continued

Mai face cineva comanda anul asta? As vrea si eu 2 sau 3 :)
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Si eu 1
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Si eu vreau.....
Gaggia Classic, Porlex Tall, Aeropress, Tamper Lelit Pl100

hai sa organizam o comanda...mai asteptam cateva zile sa vedem cati se strang si facem
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

(20-11-2014, 16:43)Mihai.B Wrote: hai sa organizam o comanda...mai asteptam cateva zile sa vedem cati se strang si facem

Si eu as fi interesat de o comanda.
Expobar Brewtus IV | Honne

In cazul sitelor VST, am impresia ca iesiti mai scump daca va adunati prea multi. Faceti simulari...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)