Mie mi-au dat un tracking number care, spune posta romana, e valabil doar pentru teritoriul US. Si pe site-ul lor pare procesata livrarea. Probabil e pierdut prin Romania pachetul.
Gaggia Classic |PID |OPV Modificat |Rancilio Steam Wand |15-18-20 gr. VST |Pitcher Motta Europa |Tamper Alex |Lelit PL043MM |
M-as baga si eu,la doua de 15g.Revin cu specificatia de ridge sau standard...
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario, site La Marzocco,VST 15g,tamper dinamometric Concept Art, Knockbox Metal M-Concept Art,Tamping Station ConceptArt, Mahlkonig Peak
Din SUA imi este frica sa nu avem probleme iarasi, desi cand mi-am comandat actuala sita de 18g a ajuns in 7 zile. O sa fac un calcul si acolo sa vedem ce diferenta de pret este.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Eu as vrea una Ridged si una Ridgeless,daca nu incurc comanda prea mult.Daca iese mai bine de pe Anglia,luam de acolo doua Ridgeless.
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario, site La Marzocco,VST 15g,tamper dinamometric Concept Art, Knockbox Metal M-Concept Art,Tamping Station ConceptArt, Mahlkonig Peak
Mircea si astinga, confirmati? E ok sa luam de pe Square Mile?
Va voi transmite tuturor IBAN-ul pe PM si maine va spun suma exacta.
Ok,astept si eu.
Sug egida "iapa alba-i trebuia ca cea sura nu tragea'' ma var si eu daca ma acceptati cu o sita VST de 15g ridgeles, doar-doar de-oi fi multumit de ce cafea voi face. Tare bine mi-ar prinde daca ar fi compatibila cu Lelit. Ma las pe mana Dumneavoastra! Va multumesc!
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill + tamper full inox, prajitor GeneCafe
Multumesc Lyvyoo pentru edificare, cu pare de rau ma retrag din combinatie dar macar raman cu satisfactia ca am pe ce da vina cand nu-mi iese pasenta!!!
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill + tamper full inox, prajitor GeneCafe
Total: 580.55 ron/114.51 GBP curs tranzactie - 1 gbp = 5.0698 Oricum destul de ieftin transportul, mai ales impartit la 4 insi. Nu ma asteptam. Sa vedem acum si rapiditatea... Va dau PM.
Fata de estimarea initiala, au facut doua pachete pentru 5 site, deci transportul a devenit £4.51 GBP
S-au miscat repede englezii. Joi seara am gasit hartia in posta insa abia ieri am putut ajunge sa iau pachetul. Deci pentru cine mai doreste site VST ii recomand filiera englezeasca Square Mile. Curios este ca au ajuns la oficiul postal la care sunt arondat si nu m-au trimis din nou in Pantelimon. In pragul falimentului incepe si Posta Romana sa se destepte.
Mircea fiind din B, cred ca o sa ma intalnesc personal sau daca nu ne potrivim ca timp o sa las sita la Mihai la prajitorie. Cele doua site ale lui Kawa vor pleca odata cu urmatoarea comanda de cafea, iar pentru astinga nu am inca o solutie "ieftina" deci te rog sa-mi spui cum facem.
Ma puteti contacta pe PM
Super.
Au venit la oficiul postal de care apartii pentru ca e un pachet expediat din UE. Din pacate eu nu sunt in Bucuresti pana vineri. Mi-ar fi placut sa ne cunoastem. Daca ai drum pe la Mihai Sarkis, poti sa lasi sita acolo si o ridic eu cand ma duc sa imi reinnoiesc stocul.
Gaggia Classic |PID |OPV Modificat |Rancilio Steam Wand |15-18-20 gr. VST |Pitcher Motta Europa |Tamper Alex |Lelit PL043MM |