Welcome Back Log In Create Account

Comanda grup

La închiderea urnelor avem următoarea situație:
Alegători cu drept de vot: 15
Participanți la vot: 12
Voturi pentru comandă imediată: 6
Voturi pentru comandă în 16.10: 5
Abțineri: 1

1 16.10 - HoratiuC - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
2 Imediat - Sorin2505 - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
3 Se abtine - Manu - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
4 Imediat - Eugen26 - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
5 16.10 - Lucian - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
6 Imediat - flipu2k - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
7 Imediat - Mesmer - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
8 Imediat - Cris007 - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
9 Nu a votat - silviu_sam - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
10 Imediat - holby - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
11 16.10 - pacala - de confirmat modelul
12 16.10 - Sebi77 - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa rotativa, conexiune la reteaua de apa - 5933 lei 
13 Nu a votat - Esk - de confirmat modelul
14 Nu a votat - Mariano - de confirmat modelul
15 16.10 - BogdanA - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
Expobar Brewtus IV+pulsor, Niche Zero, VST 18/20g, Bravo Tamper & Distribution Tool, Felicita Arc Scale
Gaggia Baby Millennium+PID, Kinu M47, site IMS, nivelator Motta 58.5, Espro Calibrated Tamper 58.35

(03-10-2017, 20:41)Lucian. Wrote: Nu am avut timp astazi sa intru pe forum. Liviu, pentru a lansa comanda trebuie minim 10 cumparatori? Banuiesc ca pentru a lansa comanda e necesara o majoritate absoluta a primilor 10 asa ca votul meu nu are importanta. Avand in vedere ca o astfel de comanda se face cam o data pe an, ar fi bine sa-i asteptam pe toti dar ca data limita 16.10. Asa ca votez pentru data de 16.10.

Din cate comunicasem cu importatorul, toata comanda de grup se va da o singura data, toate formalitatile decurgand simultan. Oricum, referendumul de mai sus are doar 6 useri pro. Pe de alta parte nu mai sunt decat 10 zile pana pe 14.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Ținând seama de ce a scris Liviu mai sus și de faptul că nu au fost decât 6 voturi pentru comandă imediată, înseamnă că va trebui să așteptăm până pe 16.10 pentru a plasa comanda.

Să sperăm că importatorul nu va modifica prețul.
Expobar Brewtus IV+pulsor, Niche Zero, VST 18/20g, Bravo Tamper & Distribution Tool, Felicita Arc Scale
Gaggia Baby Millennium+PID, Kinu M47, site IMS, nivelator Motta 58.5, Espro Calibrated Tamper 58.35

Sigur ca trebuie sa se tina cont de toti participantii grupului...
Eu in perioada 14-18 voi fi plecat din Bucuresti, sper sa nu am probleme cu tehnica astfel incat sa nu pot initia comanda la momentul oportun!

(04-10-2017, 10:10)HoratiuC Wrote: Ținând seama de ce a scris Liviu mai sus și de faptul că nu au fost decât 6 voturi pentru comandă imediată, înseamnă că va trebui să așteptăm până pe 16.10 pentru a plasa comanda.

Să sperăm că importatorul nu va modifica prețul.

Doar cu titlul de informare!

Din cate am inteles eu (si cred ca am inteles corect), oferta importatorului este valabila in interiorul unui curs de schimb cu limita la 4,6 lei pentru in euro.
Peste acest prag este foarte posibil ca oferta sa-si piarda valabilitatea.

Repet este doar o precizare, nu am nicio interferenta cu acest demers in afara unei relatii de amicitie cu un reprezentant al importatorului cu care, intr-o anumita conjunctura, am avut ocazia sa discut pe acest subiect.
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Il intrebam pe 16 direct pe Isarescu :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

v-a sabotat Liviu cu evenimentul lui  Smile
(sunt hater ca nu pot sa particip)
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

In contextul acestei asteptari nu pot decat sa  sper ca toate ofertele or sa se concretizeze si sa nu avem persoane care se razgandesc dupa eveniment.
Lelit Bianca V3// Compak E8 // Eureka Atom 64// Kinu m47 Phoenix // Cafflano Kompresso
History: Gaggia Classic, Isomac Venus, Eureka Mignon, Mazzer MiniE with SuperJolly burrs, Expobar Brewtus IV

Avand in vedere ca in lista sunt 15 doritori (sper sa ramana acelasi numar) poate totusi importatorul va negocia acelasi pret chiar cu o mica variatie a cursului. Totusi, comanda de grup  aduce o reducere suplimentara care nu ar trebui refuzata.
Lelit Bianca V3 | Niche Zero | Kinu M47 | Kalita Wave | Commandante C40 mk4
Ex: Expobar Brewtus | Lelit PL43

Daca vrea cineva un Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor, cumparat acum 7 luni, m-as baga si eu la unul cu rotativa  Angel

Se poate monta foarte usor o rotativa sub chiuveta, langa filtrul de apa, si de acolo duci un furtun la espressor.

[Image: 6627shelf_for_motor_and_pump_2.jpg]

(04-10-2017, 23:17)razclud Wrote: Daca vrea cineva un Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor, cumparat acum 7 luni, m-as baga si eu la unul cu rotativa  Angel

O sa fac eu rocada cu razclud daca ramane valabila oferta importatorului dupa finalizarea listei.
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Dupa evenimentul de simbata si discutia de azi cu Liviu, cred ca ma voi alatura si eu comenzii actuale cu un DB Brewtus cu rotativa. Multumesc
Rocket R60-V; Macap M7D; Kinu M47

Multumesc mult Lyvyoo pentru testul de saptamana trecuta!
As dori sa confirm si eu comanda pentru modelul cu pompa vibratoare.

Poate reusesc sa trec si eu pe la intalnirea de sambata macar 1-2 ore dimineata.
Expobar Brewtus IV, Sette 270w, Kinu M47, tamper dinamometric Concept Art 58,5 mm

Salut,

Eu sunt nou pe aici, am nimerit cand ma documemtam pt cumparare; as vrea sa particip si eu la achizitia de grup, daca primiti si nou veniti.

Ma intereseaza un expobar b cu pompa vibratoare si rezervor.
In plus imi trebuie si rasnita, as vrea sa iau Mahlkonig Vario, vad ca e vanduta de acelasi distribuitor si am citit lucruri bune despre aparat, inclusiv combinatie.

Am citit aici ca pentru comanda o sa trimitem individual formularul electronic respectiv (atunci cand se da startul) si restul detaliilor (plata, livrare, etc) raman la fel, aranjate individual.

Daca am inteles bine, astept semnul vostru aici si apoi comand.

Multumesc anticipat.

Lista actualizata e mai jos:

1 HoratiuC - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
  2 Sorin2505 - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
  3 Manu - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
  4 Eugen26 - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
  5 Lucian - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
  6 flipu2k - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei sau rocada cu razclud
  7 Mesmer - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
  8 Cris007 - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
  9 silviu_sam - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
10 holby - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
11 pacala - de confirmat modelul
12 Sebi77 - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa rotativa, conexiune la reteaua de apa - 5933 lei 
13 Esk - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
14 Mariano - de confirmat modelul
15 BogdanA - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
16 adipanaitiu - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa rotativa, conexiune la reteaua de apa - 5933 lei
17 Argentina - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei

Buna seara, dupa intalnirea de astazi, confirm comanda cu care sunt trecut acum in lista. As dori doar sa stiu daca pot plati cu transfer bancar. Va multumesc.
Rocket R60-V; Macap M7D; Kinu M47

Buna tuturor,

Sunt nou pe forum, am ajuns aici incercand sa ma documentez in vederea achizitiei unui expresor. In urma unei saptamani de cercetari, m-am hotarat sa iau un Expobar Brewtus IV.
Asadar, va rog sa ma includeti si pe mine pe lista pentru:

Office Leva DB (Brewtus IV) pompa rotativa, conexiune la reteaua de apa - 5933 lei

Multumesc,
Gabriel MIHAI
Expobar Brewtus IV, Honne Home, Tamper Concept Art dinamometric

Daca nu s-a razgandit nimeni in urma evenimentului de ieri, lista "decisilor" e cea de mai jos:

6 flipu2k - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
  9 silviu_sam - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
11 Esk - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
12 BogdanA - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
13 adipanaitiu - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa rotativa, conexiune la reteaua de apa - 5933 lei
14 Argentina - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
15 mgabrel - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa rotativa, conexiune la reteaua de apa - 5933 lei

@flipu2k, ramane valabila optiunea initiala sau faci rocada cu @razclud?

Asteptam o decizie din partea lui @pacala, @sebi77 si @Mariano:

16 Sebi77 - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa rotativa, conexiune la reteaua de apa - 5933 lei 
17 pacala
18 Mariano

Ramane valabila optiunea initiala cat timp nu e afectat mult pretul de schimbarea de curs.
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Cred ca, cu sau fara decizia unora, comanda pleaca asa cum s-a stabilit.

Așa cum am stabilit anterior, îl rog pe @Lyvyoo să inițieze mâine procedura cu importatorul.

În acest moment suntem deja 16 persoane care vor să plaseze comanda :

6 flipu2k - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
11 Esk - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
12 BogdanA - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
13 adipanaitiu - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa rotativa, conexiune la reteaua de apa - 5933 lei
14 Argentina - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei
15 mgabrel - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa rotativa, conexiune la reteaua de apa - 5933 lei
16 pmircea - Office Leva DB (Brewtus IV) pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei (mi-a trimis PM)

Dacă se mai hotărăște cineva, îi rog să se adauge la listă.

Pai din cate stiu nu trebuie sa initiez eu nimc, doar am pus o vorba la inceput si i-am intrebat de conditii. Totul ramane cum s-a stabilit, iar de maine trimiteti formularul Expobar (nr. 2) din pagina de reduceri, precizand ca o faceti pt achiztia de grup Expobar si pretul aferent, ca sa nu existe dubii. Instant ajunge la ei si ar trebui ca in cateva ore sa va confirme importatorul pe mail (verificati si Spam).

Eu am trimis formularul acum..
Expobar Brewtus | Eureka Mignon

Si eu am trimis acum.
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM

Am platit :)
Expobar Brewtus IV, Sette 270w, Kinu M47, tamper dinamometric Concept Art 58,5 mm

Am vazut ca livrarea dureaza 3 saptamani.

Termenul nu e foarte diferit de ce a scris Liviu inițial:

"Importatorul cere plata integrala in avans, ca si data trecuta. Termenul de livrare este de 10-14 zile, dar poate dura 20 de zile, depinde de modelele din comanda de grup (in functie de ritmul suedezo - spaniolilor Smile ) "

Am inițiat și eu comanda.

Am platit si eu.
Expobar Brewtus | Eureka Mignon

Completat, discutat si platit!
Urez nerabdatorilor ca mine: asteptare usoara! Angel
Lelit Bianca V3// Compak E8 // Eureka Atom 64// Kinu m47 Phoenix // Cafflano Kompresso
History: Gaggia Classic, Isomac Venus, Eureka Mignon, Mazzer MiniE with SuperJolly burrs, Expobar Brewtus IV

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)