Welcome Back Log In Create Account

Comanda grup Coffee Collective

Detalii in curand   Smile
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1 SSP HU, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: V60 porcelain/Gabi/CT62 + Zerno Z2 SSP Brews, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Hario Alpha, Outin Nano + Femobook A2

1 x Gesha Esmeralda
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Ca sa mai schimbam un pic registrul am zis sa incerc/incercam ceva nou :).
Am savurat un V60 din Kenya Kieni la Tekafe in Brasov si am ramas impresionat. In plus mi-am adus aminte de comanda lui slavic 1983 de anul trecut si am recitit feedback-ul colegilor care au comandat atunci.
De aici ideea de a face un group buy la CC.

Va urma 
Smile
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1 SSP HU, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: V60 porcelain/Gabi/CT62 + Zerno Z2 SSP Brews, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle

Exact la acea Kenie ma gandeam  Smile
Astept cu interes vesti bune.
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Foarte buna noutate! Mi-a placut foarte mult cafeaua lor. Intrun ceas bun... 
[Image: JkDH8wM.jpg][Image: FWq3gTX.jpg]
CREM ONE Profiler; Compak E8; Sculptor 078S; Kinu M47; VST18-20gr.
Ex: LELIT PL62S(kit profilare CS), Mazzer SJ

Iata si vestea cea buna: vom putea beneficia de un discount de 15%  Angel
Reducerea se aplica exclusiv la cafea (mai putin bundle-ul de filtru). La Rumudamo reducerea e 10% in loc de 15%.
In plus fata de cafelele de pe site se poate comanda si Brazilia Daterra Espresso (la acelasi pret cu blend-ul).
Transportul Danemarca-Bucuresti se achita separat si ajunge undeva la 6 DKK/punga (1 DKK=~0.66 RON).
O sa achit cu Revolut.

Va astept!

Salutare,

1 x Kirite filtru
1 x Kieni filtru

Multumesc.
Decent, Comandante, etzmax, bentwood

Espresso:
1 x Kieni Espresso
1 x Kirite Espresso

Filtru:
1 x Kieni
1 x Kirite

Nu imi e clar care e diferenta intre Kirite -filtru si Buku -filtru. O fi aceeasi cafea verde prajita diferit sau o fi gresita descrierea pe site?!
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Ciao, daca se poate comanda doar o punga:
1x Kirite fitru

Mersi

(19-10-2020, 06:55)KrisssKros Wrote: Nu imi e clar care e diferenta intre Kirite -filtru si Buku -filtru. O fi aceeasi cafea verde prajita diferit sau o fi gresita descrierea pe site?!

Daca mai au si altii aceeasi nelamurire, i-am intrebat eu si pun mai jos raspunsul lor:

Thank you for your email. No the coffees are not the same and is not roasted from the same beans. However, you’re right, they are produced in the same area but tastewise they are very different.
Kirite is a very complex coffee. It’s light with a delicate acidity and aromas of flowers, bergamot and peach.
Buku is a balanced ans smooth coffee with a delicate acidity. It has aromas of peach, citrus fruits and hops.

Happy brewing :-)
Med venlig hilsen / Best regards,
Jette Kanstrup

Coffee Collective A/S
Godthåbsvej 34B
2000 Frederiksberg

Salut!

ESPRESSO
2 x Kieni
2 x Kirite
1 x Vista Hermosa
1 x Blend

Multumesc!
CREM ONE Profiler; Compak E8; Sculptor 078S; Kinu M47; VST18-20gr.
Ex: LELIT PL62S(kit profilare CS), Mazzer SJ

(18-10-2020, 23:17)vladdooo Wrote: Iata si vestea cea buna: vom putea beneficia de un discount de 15%  Angel
Reducerea se aplica exclusiv la cafea (mai putin bundle-ul de filtru). La Rumudamo reducerea e 10% in loc de 15%.
In plus fata de cafelele de pe site se poate comanda si Brazilia Daterra Espresso (la acelasi pret cu blend-ul).
Transportul Danemarca-Bucuresti se achita separat si ajunge undeva la 6 DKK/punga (1 DKK=~0.66 RON).
O sa achit cu Revolut.

Va astept!
:77: 
cand doresti sa trimiti comanda?
multumim
Bianca, Bentwood, Kinu TITAN, Pietro

de indata ce ne strangem, dar cel mai probabil nu va fi saptamana asta

Salut,

Prezent si eu cu:
1 x Kieni Espresso
1 x Kirite Espresso
2 x Vista Hermosa

Mutumesc
ECM Synchronika + IMS Pro Barista Nano Basket & Shower + Baratza Sette 270Wi // Ceado E5P

Bună seara Vlad,

Sunt bucuros de inițiativă, mai ales că prajitoriile din țările nordice sunt preferatele mele ( în ordine Drop, La Cabra, Johan&Nystrom). Sper ca în curând să descoperim și norvegienele Solberg&Hansen și Tim Wendelboe.

Așa că mă alătur și eu la The Coffee Collective:

1× 250g Kieni Espresso
1 x 250g Kirite Espresso
1× 250g Vista Hermona Espresso
1 × 250g Espresso Blend

Mulțumesc!

Expobar Brewtus IV, Mahlkonig K30, Acaia Lunar

Salut!

1x Kirite ESP
2x Kieni FIL
1x Rumudamo FIL

Totul 250,B (desi nu văd alte optiuni pe site)

Mersi!
PL92T V.3 (Ex PL042EMI)
Niche Zero (Ex. Eureka Mignon Specialita)
Kinu M47 Classic | Comandante

1× 250g Kieni Espresso

Filtru: 1xKirite, 1xKieni, 1xHermosa
Espresso: 1xKieni

Multumesc
Bianca, Bentwood, Kinu TITAN, Pietro

Salut, 

Mă înscriu și eu cu:
 - 2x Kirite filtru
 - 1x Kieni filtru
 - 1x Kirite espresso

Merci
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Salut,

Vreau si eu:

1× 250g Kieni Espresso
1 x 250g Kirite Espresso

Multumesc!
Bianca + Niche

Salut,

Vreau si eu:
- 2 Kieni Espresso;
- 2 Vista Hermosa Espresso;
- 2 Espresso Blend.

Multumesc.
Profitec Pro 700, K30 Vario, Kinu M47, diverse accesorii. 

Salut,
Vreau si eu pentru filtru:
- 1 x Kirite
- 1 x Buku
Multumesc!
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

1× 250g Kieni Espresso
2 x 250g Kirite Espresso
1 × 250g Espresso Blend
Multumesc
Lelit Marax (CS flow control) /Eureka Atom 75e ; past: Lelit 41 TEM/Macap M2M Stepless

Salutare,
1× 250g Kieni Espresso
1 x 250g Kirite Espresso
Mulțumesc.
Bugster+Honne, Kinu

(21-10-2020, 13:35)Mihai L Wrote: Salut,
Vreau si eu pentru filtru:
- 1 x Kirite
- 1 x Buku
Multumesc!

Si 1x Kieni, m-ai convins.  Tongue
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Si eu tot pentru filtru:
1 x Kirite
1 x Buku
Multumesc!
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Modific comanda initiala:
Am adaugat un filtru si am scos espresso pe kirite.
(21-10-2020, 15:08)gioni Wrote: 1× 250g Kieni Espresso
1 x 250g Kirite Espresso
1 x 250g Kirite filtru
1 × 250g Espresso Blend
Multumesc
Multumesc
Lelit Marax (CS flow control) /Eureka Atom 75e ; past: Lelit 41 TEM/Macap M2M Stepless

Guys si eu ma bag. As vrea

1 × 250g Espresso Blend
1× 250g Kieni Espresso
1× 250g Kieni Filtru

Tin minte ca prima oara i am vizitat pe cei de la Collective in 2017, am fost extrem de impresionat de filtru, am baut Kieni. Era pe atunci punga alba cu eticheta rosie. Cred ca a fost primul filtru deosebit pe care il bausem pana atunci. Am luat si pentru acasa deja macinat, si a fost excelent.

Sunt curios sa vad espresso cum iese, acolo nu mi a placut niciodata, dar am intalnit aceeasi problema mai peste tot in Copenhaga. Cumva extractiile erau si sarate si un pic acide, fara dulceata, debalansate. Totusi, stiu ca explicatia poate fi si compozitia apei in oras, din acest motiv sunt curios sa vad cum iese la noi. 

Felicitari Vladoo pentru initiativa :)
Certified Arabica Q Grader
Espresso : Espressor WPM Primus, Rasnita WPM ZP-1 SSP Sweet Lab V3
Brew : Origami, Timemore Sculptor 078 ( brew only) 

Salut,
Vreau si eu cate una din cele de filtru:
1 x Kirite
1 x Kieni
1 x Buku
1 x Vista Hermosa
Merci!

Usor usor ne apropiem.
Maine la 15:30 ar fi deadline ca sa prindem shipping de marti.
Ar mai fi necesare vreo 15 pungi.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)