Welcome Back Log In Create Account

Comanda de grup Site VST

(01-11-2012, 22:00)raducarutasu Wrote: Am , acum , in plus site de single dubla si tripla , toate nepresurizate cu diametru 58 mm.

M-ar interesa sitele de single si double, rog PM daca mai e valabil.
Rasnite: La Cimbali Junior, PeDe Dienes, BeHa, Leinbrock's Ideal
Espressor: Gaggia Evolution cu OPV si PID

Nu , nu se potrivesc .Sita Lelit 57 mm iar VST 58 mm .
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

(01-11-2012, 23:46)raducarutasu Wrote: Nu , nu se potrivesc .Sita Lelit 57 mm iar VST 58 mm .
Credeam ca 1 mm scapa. Asta e. Multumesc pentru promptitudine.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Nu , nu se potrivesc .Sita Lelit 57 mm iar VST 58 mm .
Precizez , insa , ca sitele pe care le donez nu sunt VST .
Le-am cumparat de afara ca fiind Faema , insa nu au nimic inscriptionat . Am avut rezultate f. bune cu ele .
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Pffffff! De ce n-ai spus din timp? Le puneam premiu pe forum pentru cine scrie un articol despre instalarea unui PID. Cum Evolution le vroia, era perfect :))))))
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

(01-11-2012, 23:49)baloozzy Wrote:
(01-11-2012, 23:46)raducarutasu Wrote: Nu , nu se potrivesc .Sita Lelit 57 mm iar VST 58 mm .
Credeam ca 1 mm scapa. Asta e. Multumesc pentru promptitudine.

Sincer , nu am incercat sa pun VST in portfiltru de la Lelit stiind de diferenta ( aceasta se vede cu ochiul liber )
Lelitul este la birou . Maine fac proba si revin .

(01-11-2012, 23:53)Lyvyoo Wrote: Pffffff! De ce n-ai spus din timp? Le puneam premiu pe forum pentru cine scrie un articol despre instalarea unui PID. Cum Evolution le vroia, era perfect :))))))

inca nu este tarziu , nu s-a inscris nimeni , inca ! Premiem pe cineva !

S-a inscris Evolution mai sus...

Eu glumeam, caci chiar pe el il vizam cu un tutorial PID :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Credeti ca scapati cu 2 site? :)

Glumesc, tutorialul e in lucru si va fi trimis, spre recenzie si publicare chiar daca mai dureaza din lipsa de timp si inspiratie literara. Ca mostra va pun 2 poze cu schema electrica. nu m-am hotarat pe care s-o folosesc. De aia dureaza asa de mult Rolleyes

Attached Files Thumbnail(s)

(01-11-2012, 23:45)Evolution Wrote:
(01-11-2012, 22:00)raducarutasu Wrote: Am , acum , in plus site de single dubla si tripla , toate nepresurizate cu diametru 58 mm.

M-ar interesa sitele de single si double, rog PM daca mai e valabil.

Sunt ale tale , Ernest.
Daca am luni drum trec pe la tine si ti le las , daca ai tu o alta varianta zi-mi .

Who's Ernest? Aaa, m-am prins, cred ca te-a contactat PM.

Eu cred ca ti-a incurcat numele. Ernest Valentin (logatul pe Softedia) tocmai ce a vandut asemenea site, el avand scule profesionale pe 53mm.

Evolution = wwx35 de pe Softpedia

Se poate, n-ar fi prima data. M-a mai botezat si aici dar acolo ma chema Sorin Blush

Ne lipseste o intalnire nationala sa ne cunoastem mai bine :)

Sau internationala, daca ii punem la socoteala si pe cei plecati pe alte meleaguri.;)

Eu cred ca adresarea pe forum ar trebui facuta cu nick-ul ales de fiecare, pentru a nu le crea confuzii celor ce citesc, chiar daca membrii se cunosc personal.
Daca cineva doreste sa fie apelat cu numele din buletin n-are decat sa se inregistreze cu acesta.

Corect , nick-ul sa fie de baza , altfel apar confuzii.
Evolution ale tale sunt ! Restul , legat de intrarea in posesie ramane valabil .

Multumesc. Ti-am trimis PM cu date de contact.

(02-11-2012, 12:36)Lyvyoo Wrote: Ne lipseste o intalnire nationala sa ne cunoastem mai bine :)

o ideie f. buna, dar destul de anevoios de pus in aplicare. totusi o intalnire virtuala intr-o conferinta pe skype sau alt program pt asta ar fi realizabila. eventual am putea s-o facem periodic. ce ziceti, cine se mai baga?
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Surpriza placuta !
Sita VST de 20g se potriveste perfect in portfiltrul normal cu picurator . Cealalta , de la Faema, se potriveste numai in cel fara fund .

(06-11-2012, 11:18)Fane Wrote:
(02-11-2012, 12:36)Lyvyoo Wrote: Ne lipseste o intalnire nationala sa ne cunoastem mai bine :)

o ideie f. buna, dar destul de anevoios de pus in aplicare. totusi o intalnire virtuala intr-o conferinta pe skype sau alt program pt asta ar fi realizabila. eventual am putea s-o facem periodic. ce ziceti, cine se mai baga?

Nu are farmec Fane daca nu experimentam, degustam, rasnim, comparam...

Eu mi-am comandat o sita ridgeless de 15 si una de 7, au fost 270 de lei, incluzand transportul. Nu stiam cand mai faceti comanda si de aceea nu am mai spus, oricum transportul a fost cam 19 dolari, destul de decent. Sper sa nu fie nici o problema de compatibilitate cu Gaggia Classic, din cate am citit pana acum se pare ca nu ar fi.

Topic inchis. Comanda s-a efectuat. Discutia despre VST continua pe topicul dedicat.

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)