Welcome Back Log In Create Account

Comanda de grup Site VST

Alex 15g ridgeless Bucuresti
sorin2505 18g ridgeless Bucuresti
Cosmin 15g ridgeless Timisoara
raducarutasu 21g ridged Bucuresti
anticristi 18g ridgeless Cluj

Deci putem da comanda, mai ramane sa fac si eu rost de bani..cam peste o saptamana. Momentan nu am pentru o comanda de 5 site.
Cu cei din Bucuresti nu e problema, imi pot plati cand ne vedem.
Pentru cei din provincie (Cluj, Timisoara) am 3 variante:
1. Trimit sita cu posta ramburs = 8-8,5 lei
2. Trimit sita cu posta = 3-3,5 lei. Imi puneti banii pe card + 3,5 lei (pe care cei de la BRD ii opresc ca asa au ei chef)
3. Trimit sita cu colegii din Cluj si Timisoara si le luati direct de la ei. Banii ii prefer tot pe card, pentru rapiditate si lipsa de complicatii ulterioare. Mi s-a intamplat deja cand am trimis un tamper la Timisoara sa recuperez banii dupa 2 luni.

Acum sa-mi spuneti ce varianta preferati.
PS: Daca imi puneti banii pe card mai rapid, pot da comanda imediat. Desi ar fi bine intai sa comand (cu VISA) sa vad cat cursul. De obicei e bun, mai bun ca la pay pal.
Corectati daca am gresit ceva la site si la orase!!!

Din SUA
Pret sita 29,00 USD
Transport 18,75 USD/5 = 3,75 USD
Total 32,75 USD.
Sper sa nu mai fie alte taxe la posta/vama (TVA sau mai stiu eu ce). La alte comenzi din SUA nu am platit pana acum.

Curs de schimb BRD 19.10.2012

USD la casa de schimb
Cumparare 3.4300
Vanzare 3.5700

USD la tranzactii cu cardul
Cumparare 3.4320
Vanzare 3.5530

Deci cursul cu VISA e bun => 32,75x3,5530 = 115.5/sita
Gaggia Classic, PID, OPV Mod, Rancilio Silvia Wand Mod

Eu zic sa ne trimiti datele pe PM si iti trimitem banii pe card, ca sa poti sa faci comanda cat mai repede.
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM

Sper ca nu este vorba de tamperul meu. Eu am platit imediat la colegul tau. Pt sita nu este nici o problema cu banii pe card dar numai luni.
Izzo Alex Duetto 3,La Pavoni Europicola, Bentwood v63, Nuova Simonelli MDJ+SSP, Felicita Arc

(19-10-2012, 20:51)sorin2505 Wrote: Eu zic sa ne trimiti datele pe PM si iti trimitem banii pe card, ca sa poti sa faci comanda cat mai repede.

Poate ar fi bine sa asteptam o saptamana sa iau banii si va arat exact extrasul de cont.
Astept sa vad ce zic si ceilalti, oricum am doar 200 lei pe card si e nevoie de 600.

(19-10-2012, 20:57)Cosmin Wrote: Sper ca nu este vorba de tamperul meu. Eu am platit imediat la colegul tau. Pt sita nu este nici o problema cu banii pe card dar numai luni.
Chiar de acel tamper e vorba, a intrat colegul in concediu + alte probleme. Nu mai conteaza.

Cum vrei tu, tu hotarasti.
Eu pot sa-ti trimit banii si acum si apoi pe email sa-ti trimit chitanta ca si confirmare.
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS

Trimite pe PM contul. In felul acesta nu vei mai avea probleme. Sigur si rapid:).
Izzo Alex Duetto 3,La Pavoni Europicola, Bentwood v63, Nuova Simonelli MDJ+SSP, Felicita Arc

raducarutasu 21g ridged
exista doar de 20 sau de 22, deci care sa fie?

Am recalculat acum, din UK (20 lire transport ) pret total 5 site+ transport = 774 lei
Din SUA aprox 572 lei transport inclus.

(19-10-2012, 21:27)Alex Wrote: raducarutasu 21g ridged

Am recalculat acum, din UK (20 lire transport ) pret total 5 site+ transport = 774 lei

De 20 g ridged.
Cum propui sa-ti facem plata ?
Multumesc .
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Inainte de a plasa comanda mergi la posta vamala de care apartii si intreaba de taxe vamale si tva pt. comenzi din afara UE( ex SUA).
Din ce stiu eu pana in 10 euro nu se plateste nimic, intre 10 si 100 euro platesti TVA 24% si Taxa Vamala 3.5%, peste 100 euro nu am comandat nimic, dar nu cred ca e de bine la capitol taxe.

la urmatoarea comanda de acest fel ma inscriu si eu. Am inteles ca aceasta comanda are echipa deja formata.
Lelit PL81T / Niche Zero

(20-10-2012, 06:23)astinga Wrote:

Inainte de a plasa comanda mergi la posta vamala de care apartii si intreaba de taxe vamale si tva pt. comenzi din afara UE( ex SUA).
Din ce stiu eu pana in 10 euro nu se plateste nimic, intre 10 si 100 euro platesti TVA 24% si Taxa Vamala 3.5%, peste 100 euro nu am comandat nimic, dar nu cred ca e de bine la capitol taxe.

Ca sa merg la vama, care e posibil sa fie in Bucuresti pe Titulescu e complicat pentru mine. Acolo imi ajung coletele din HK. Din SUA vin la posta de langa mine. In fine, nu am platit niciodata TVA in plus la orice as fi comandat(nici din SUA, nici din HK, nici din UK - amazon isi adauga automat diferenta pana la TVA de 24%)

Good news:
Dupa 5 mail-uri schimbate cu VST Store (care nu-mi dadea voie sa comand 5 site la pretul de 18,75, ci doar de la 73 usd in sus) am reusit sa finalizez comanda. Transportul a crescut cu 1usd. Nu am reusit sa termin discutiile cu ei azi noapte din mai multe cauze, pe langa cea de mai sus - nu intelegeau abrevierile din adresa :); daca as fi facut-o probabil ca era deja expediat coletul
Am intrat in limita de credit, deci veti primi contul si suma exacta pe PM si va rog sa o livrati cat mai urgent posibil. Trimit suma imediat ce mi se debiteaza din cont, pentru exactitate. Mai jos comanda (verificati sa fie corecta).
O ultima precizare: Daca se adauga vreun TVA sau mai stiu eu ce taxe (tot nu ajungem la pretul cerut de UK) sper sa fiti intelegatori.
Multumesc

Alex 15g ridgeless Bucuresti
sorin2505 18g ridgeless Bucuresti
Cosmin 15g ridgeless Timisoara
raducarutasu 21g ridged Bucuresti
anticristi 18g ridgeless Cluj

Thank you for placing your order with VSTAPPS STORE!
This email is to confirm your recent order.
Date 10/20/2012

1x VST Precision Filter Baskets - 20-g STD Ridged for $29.00 each
2x VST Precision Filter Baskets - 15-g Ridgeless for $29.00 each
2x VST Precision Filter Baskets - 18-g Ridgeless for $29.00 each

Subtotal : $145.00 USD
Shipping : $19.75 USD
Total : $164.75 USD

Multumesc ,
astept PM pt a transfera suma . Te rog sa tii cont si de comisioanele platite de tine astfel incat sa recuperezi integral banii .
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

(20-10-2012, 10:56)raducarutasu Wrote: Multumesc ,
astept PM pt a transfera suma . Te rog sa tii cont si de comisioanele platite de tine astfel incat sa recuperezi integral banii .

164.75 usd x 3.5530 =585.36
585.36/5 = 117.07 +
Comision BRD 3-3.5 lei

Total aproximativ 120.07 lei
Deci va rog sa depuneti 120 lei in contul pe care il veti primi pe PM

PS: Pentru cei din provincie(Cluj si Timisoara) daca vreti cu posta depuneti 124 lei.
Daca preferati sa va intalniti cu unul dintre colegii mei ramane 120 lei.

(20-10-2012, 11:17)Alex Wrote:
(20-10-2012, 10:56)raducarutasu Wrote: Multumesc ,

164.75 usd x 3.5530 =585.36
585.36/5 = 117.07 +
Comision BRD 3-3.5 lei

Total aproximativ 120.07 lei
Deci va rog sa depuneti 120 lei in contul pe care il veti primi pe PM

PS: Pentru cei din provincie(Cluj si Timisoara) daca vreti cu posta depuneti 124 lei.
Daca preferati sa va intalniti cu unul dintre colegii mei ramane 120 lei.

Am platit, ti-am trimis chitanta pe email.
Cred ca banii ajung abea luni in contul tau. :(
Era un mesaj "plata se va face in prima zi lucratoare"

Cosmin si Sorin au pus deja banii, cate 125 lei. Multumesc pentru plusul de 5 lei, o sa beau o bere pentru voi :)

Am primit detaliile , am platit .
Cu siguranta banii vor intra in contul tau luni .
Multumesc .

(20-10-2012, 13:57)raducarutasu Wrote: Am primit detaliile , am platit .
Cu siguranta banii vor intra in contul tau luni .
Multumesc .

oricum, pana luni nu cred ca imi ia cineva bani de pe card
Later edit: ba se pare ca se misca ultra rapid astia, am deja sume blocate 580 lei. ce tare...

Dear Sorin,

All of the items from order 4218 have now been shipped:

2x VST Precision Filter Baskets - 15-g Ridgeless
2x VST Precision Filter Baskets - 18-g Ridgeless
1x VST Precision Filter Baskets - 20-g STD Ridged

They are being shipped via USPS to the following address:

The tracking number for these items is LN784XXXXXX. You can see the status of this shipment at the following URL:
http://trkcnfrm1.smi.usps.com/PTSInterne...xxxxxxxxxx
Please allow some time for the status of the shipment to correctly display at the above address.

Thank you for ordering from VSTAPPS STORE!

Tracking status:
Acceptance October 20, 2012, 11:46 am HARVARD, MA 01451
Electronic Shipping Info Received October 21, 2012
Processed through USPS Sort Facility
Your item was processed through our JAMAICA, NY 11430 facility on October 21, 2012 at 7:25 am.
Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

PS: Toata lumea a facut platile, sper sa vad banii azi in cont pentru ca deja au disparut cei petru site.

(22-10-2012, 11:52)Alex Wrote: PS: Toata lumea a facut platile, sper sa vad banii azi in cont pentru ca deja au disparut cei petru site.

M-am uitat acum in cont si vad ca au "plecat" de la mine catre tine ;)

Cred ca vineri le aveti deja. Mie mi-au ajuns foarte repede sitele cand le-am cumparat, cu modul economic.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

(22-10-2012, 12:41)Lyvyoo Wrote: Cred ca vineri le aveti deja. Mie mi-au ajuns foarte repede sitele cand le-am cumparat, cu modul economic.

Ar fi super
Liviu, astept comentariul tau aici :)
http://www.espressoman.ro/forum/showthread.php?tid=135

Astept pe PM adresele unde sa trimit sitele.
Sau si mai bine - sunati-ma daca vedeti mesajul azi pana la 12...

Dupa 2 drumuri la posta romana (sper sa dea faliment)... a plecat prima sita spre Timisoara. Cea de la Cluj e stabilit deja.
Au mai ramas cele de Bucuresti, cum preferati...ne vedem sau le pun la posta...

Pai cred ca cel mai simplu e sa le ia unul pe toate si sa ne vedem undeva sa le impartim, de exemplu la Mihai (Sarkis).
Daca nu are nimeni drum spre Alex, ma ofer eu pt. duminica dimineata, daca poate Alex.

Radu, banii ti i-am luat, dar n-ai mai raspuns dupa. Ai recuperat sita? Ca nu mai stiu nimic...
In rest, toate sitele au ajuns unde trebuie.

Sita lui Radu e cea mai plimbata :D
Am lasat-o la Mihai, (dupa ce am vb cu el la tel.) poate a luat-o deja.

Multumesc Alex , multumesc Sorin .

Banii au fost luati cu folos iar sita odihneste si acum la Mihai . Luni voi intra in posesia ei .
Nu ma grabesc deoarece nu o voi folosi prea des si am achizitionat-o si in ideea de a avea toata gama de site VST .

Am , acum , in plus site de single dubla si tripla , toate nepresurizate cu diametru 58 mm.
Le donez unui espressoman infocat care este in cautare de asa ceva .
Sita de 21 g nu se poate folosi decat cu portfiltru fara fund .

ok, deci se poate inchide threadul

(01-11-2012, 22:00)raducarutasu Wrote: Multumesc Alex , multumesc Sorin .

Banii au fost luati cu folos iar sita odihneste si acum la Mihai . Luni voi intra in posesia ei .
Nu ma grabesc deoarece nu o voi folosi prea des si am achizitionat-o si in ideea de a avea toata gama de site VST .

Am , acum , in plus site de single dubla si tripla , toate nepresurizate cu diametru 58 mm.
Le donez unui espressoman infocat care este in cautare de asa ceva .
Sita de 21 g nu se poate folosi decat cu portfiltru fara fund .
Spune-mi te rog Radu, se potrivesc VST-urile si la Lelit?
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)