Alex 15g ridgeless Bucuresti
sorin2505 18g ridgeless Bucuresti
Cosmin 15g ridgeless Timisoara
raducarutasu 21g ridged Bucuresti
anticristi 18g ridgeless Cluj
Deci putem da comanda, mai ramane sa fac si eu rost de bani..cam peste o saptamana. Momentan nu am pentru o comanda de 5 site.
Cu cei din Bucuresti nu e problema, imi pot plati cand ne vedem.
Pentru cei din provincie (Cluj, Timisoara) am 3 variante:
1. Trimit sita cu posta ramburs = 8-8,5 lei
2. Trimit sita cu posta = 3-3,5 lei. Imi puneti banii pe card + 3,5 lei (pe care cei de la BRD ii opresc ca asa au ei chef)
3. Trimit sita cu colegii din Cluj si Timisoara si le luati direct de la ei. Banii ii prefer tot pe card, pentru rapiditate si lipsa de complicatii ulterioare. Mi s-a intamplat deja cand am trimis un tamper la Timisoara sa recuperez banii dupa 2 luni.
Acum sa-mi spuneti ce varianta preferati.
PS: Daca imi puneti banii pe card mai rapid, pot da comanda imediat. Desi ar fi bine intai sa comand (cu VISA) sa vad cat cursul. De obicei e bun, mai bun ca la pay pal.
Corectati daca am gresit ceva la site si la orase!!!
Din SUA
Pret sita 29,00 USD
Transport 18,75 USD/5 = 3,75 USD
Total 32,75 USD.
Sper sa nu mai fie alte taxe la posta/vama (TVA sau mai stiu eu ce). La alte comenzi din SUA nu am platit pana acum.
Curs de schimb BRD 19.10.2012
USD la casa de schimb
Cumparare 3.4300
Vanzare 3.5700
USD la tranzactii cu cardul
Cumparare 3.4320
Vanzare 3.5530
Deci cursul cu VISA e bun => 32,75x3,5530 = 115.5/sita
sorin2505 18g ridgeless Bucuresti
Cosmin 15g ridgeless Timisoara
raducarutasu 21g ridged Bucuresti
anticristi 18g ridgeless Cluj
Deci putem da comanda, mai ramane sa fac si eu rost de bani..cam peste o saptamana. Momentan nu am pentru o comanda de 5 site.
Cu cei din Bucuresti nu e problema, imi pot plati cand ne vedem.
Pentru cei din provincie (Cluj, Timisoara) am 3 variante:
1. Trimit sita cu posta ramburs = 8-8,5 lei
2. Trimit sita cu posta = 3-3,5 lei. Imi puneti banii pe card + 3,5 lei (pe care cei de la BRD ii opresc ca asa au ei chef)
3. Trimit sita cu colegii din Cluj si Timisoara si le luati direct de la ei. Banii ii prefer tot pe card, pentru rapiditate si lipsa de complicatii ulterioare. Mi s-a intamplat deja cand am trimis un tamper la Timisoara sa recuperez banii dupa 2 luni.
Acum sa-mi spuneti ce varianta preferati.
PS: Daca imi puneti banii pe card mai rapid, pot da comanda imediat. Desi ar fi bine intai sa comand (cu VISA) sa vad cat cursul. De obicei e bun, mai bun ca la pay pal.
Corectati daca am gresit ceva la site si la orase!!!
Din SUA
Pret sita 29,00 USD
Transport 18,75 USD/5 = 3,75 USD
Total 32,75 USD.
Sper sa nu mai fie alte taxe la posta/vama (TVA sau mai stiu eu ce). La alte comenzi din SUA nu am platit pana acum.
Curs de schimb BRD 19.10.2012
USD la casa de schimb
Cumparare 3.4300
Vanzare 3.5700
USD la tranzactii cu cardul
Cumparare 3.4320
Vanzare 3.5530
Deci cursul cu VISA e bun => 32,75x3,5530 = 115.5/sita
Gaggia Classic, PID, OPV Mod, Rancilio Silvia Wand Mod