Espressoman infocat
București
Si eu ma gandeam ca am deviat putin de la subiect.
@
Liviu - muta-le, daca poti, pe cele legate de prajire. Noi ne vom disciplina (cu mine in frunte) si vom discuta doar despre comanda aceasta :)
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
Espressoman fresh
Pitesti
Mai am 10 kg de India Monsooned Malabar AA luate de la Ongebrand - daca interseaza pe cineva. Va pot ajuta si cu un profil de prajire pe Gene Cafe. Este foarte mofturoasa.
La Marzocco FB70 + Nuova Simonelli Appia + Cafemino + Gene Cafe
Good espresso addicted - shot M!
Targoviste
(27-02-2013, 21:07)Silviu Wrote: Mai am 10 kg de India Monsooned Malabar AA luate de la Ongebrand - daca interseaza pe cineva. Va pot ajuta si cu un profil de prajire pe Gene Cafe. Este foarte mofturoasa.
Fara profil cat e pretul? Tot acolo e si dl Mitran care pe mine nu m-a gresit.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
Espressoman fresh
Pitesti
(28-02-2013, 00:27)baloozzy Wrote: (27-02-2013, 21:07)Silviu Wrote: Mai am 10 kg de India Monsooned Malabar AA luate de la Ongebrand - daca interseaza pe cineva. Va pot ajuta si cu un profil de prajire pe Gene Cafe. Este foarte mofturoasa.
Fara profil cat e pretul? Tot acolo e si dl Mitran care pe mine nu m-a gresit.
Pe mine m-a costat 17,20 Euro/kg cu taxe si transport.
Deci pretul de vanzare va fi:
18 Euro/kg daca o luati pe toata.
20 daca vreti 1-2kg.
La Marzocco FB70 + Nuova Simonelli Appia + Cafemino + Gene Cafe
Espressoman infocat
București
Va informez ca tocmai am facut transferul pentru doua colete de cafea (cam un sac de cafea) si un gene cafe. Sunt impresionat de cantitatea de cafea care s-a strans. Am mai comandat de la Ongebrand. N-am avut probleme cu vama, desi e drept ca a fost doar un colet. Coletele vor fi trimise cu DPD.
@
Silviu - n-ai profiluri de prajire si pentru alte cafele de la Ongebrand ?
Hottop | Baratza Forte | Bosco Sorrento | Hario v60, Syphon, Chemex, Clever, Bonavita Immersion Dripper, Walkure Karlsbad, Aeropress, Frenchpress, Ibric, pahar, ceasca, lingura, apa, cafea...
Espressoman Administrator
Bucuresti
Voi muta discutiile pe topicul despre
prajire ieftina acasa.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman Administrator
Bucuresti
Iar alta parte pe topicul de
cafea verde
Repet, poate sunt excesiv de organizat, insa e pacat sa se piarda informatii utile prin diverse topicuri care vor fi date uitarii in timp.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper