Hello There, Guest! Login Register


Chat atasat forumului

#1
(05-08-2013, 02:13)scientist Wrote: Vin cu o propunere, offtopic dar in interesul nostru. Sugerez deschiderea unei camere de chat, poate chiar cu un buton pentru acces direct pe panoul de sus al forumului.

Ma gandisem si eu, dar fiind la inceput de drum, cred ca este mai productiv sa discutam in topicuri, iar parerile noastre sa ramana batute in cuie aici mult timp pentru a fi gasite pe viitor de cei interesati. Pe chat se pierde multa informatie. De exemplu tu intrebi rapid cum sa rezolvi o problema aparuta, cineva iti raspunde, iar peste o luna altcineva va avea aceeasi problema si va intreba din nou. Daca lucrurile ar fi ramas intr-un topic, oricine ar gasi informatia pe viitor, inclusiv prin Google.

Daca vrei sa-l intrebi pe X cand are timp de o cafea in oras, o poti face in privat. Daca vrei sa propui o intalnire, ai o arie speciala. Daca ai o problema offtopic, ai de asemenea Cafeneaua offtopic s.a.m.d.

Deci in final nu stiu cata valoare in plus sau eficienta aduce acest chat. Daca sunt argumente, le poate scrie oricine aici. Am facut de curiozitate acum un print screen de pe chat-ul unui forum pe care mai stau, cu chat-ul din pagina principala:

   
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
 
 
Reply
#2
http://tinychat.com/scientist1
incercati aici
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill +  tamper full inox, prajitor GeneCafe
 
Reply
#3
eh, asa, de-un bob zabava...
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill +  tamper full inox, prajitor GeneCafe
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)