Welcome Back Log In Create Account

Cesti espresso, capuccino, latte

posibila brambureala in codificarile Apulum apare uneori ca un adevarat sabotaj, legat de detinerea adevaratului control comercial (?); sunt atatea capuse si producatori individuali in zona...

am cumparat lunile trecute un set complet de masa, de peste 40 piese (destinat cadou), a carui cod (incepand cu 1443/...) avea terminatii diferite (4 cifre/litere) in magazinul din Brasov (Albif), la un distribuitor din tara (Grigoras) si la magazinul lor din Alba-Iulia (de unde l-am luat in final, online! l-am primit ok, fara absolut nici o paguba, exceptand curierul - 64 lei :)
sigur, difera codul dupa tipul de decoratiuni, dar un search cu codul din factura ma duce la un serviciu de...ceai; tot apulum;

insfarsit, poate e utila conexiunea la magazinul Apulum din Alba-Iulia:
mag.ideakasa@apulum.com
tel:  0258832833
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)

Reply
Ceasca Apulum gasita in Banie la Craiova. 45ml.
A devenit imediat preferata mea.

Attached Files Thumbnail(s)

Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

Reply
Si trebuie sa fie si ieftina, acolo 45 lei este serviciul de 6, nu bucata... :)

Reply
(27-02-2016, 20:31)Zaheyu Wrote: Ceasca Apulum gasita in Banie la Craiova. 45ml.
A devenit imediat preferata mea.

Si eu am luat de sarbatori. Foarte ok, pacat ca nu au si farfurioara la ele !
Sau ?

Trebuia sa pui si poza cu cealalta parte, pe rosu.
Gaggia Evolution&PID+Eureka Mignon Specialita 16CR+tamper bronz homemade

Reply
Am primit cescutele. Primul lucru a fost sa vad daca sunt de origine. Acestea aveau inscriptionat semnul/simbolul apulum deci sunt in regula. Daca mai doreste cineva sa le vada, cand ajung acasa le voi desface si voi pune niste poze. Sunt chiar ok la pretul acesta si de abia astept sa vad contrastul dintre ceasca si espressor.
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
Acum ramane sa le faci cunostinta cu espressorul! Eu chiar as vrea sa vad niste poze mai ales de sus, pentru ca pe site pozele sunt dintr-un singur unghi.
Moccamaster Cup One^^Ascaso i*Steel 1

Reply
[Image: bc7c7195cb2a81eb5c0ac9077d7436d8.jpg][Image: 4d76fd9fa4514303bdce1d507be85b6e.jpg][Image: 4890e77eeabd417a7fefa93a3567c824.jpg]

Cestile da cappu sunt de 130 ml nu de 150 cat mi s-a spus când am sunat. Nu e o problema totusi pentru început. Oricum cred ca o sa mai cumpăr si de 180-200 ml pentru ca nu sunt scumpe.

[Image: 1868d570cdf5ae86839d3e6877d67a84.jpg]
Acum: /Espresso/ ACS Minima DB, Eureka Atom Specialty 65 White; /Brew/ Kinu M47 Phoenix (cuțit pour-over), Hario V60 Ceramic, Hario Drip Kettle Buono 1,2 L, Hario Range Server Glass
Anterior: Gaggia Classic 2015/Gaggia Baby Millenium 2001, Fiorenzato F5 GT 64/Lelit PL043MMI

Reply
Au varianta si mai groasa. Din pacate am pierdut pozele facute la targ cu RaduCarutasu, cand notasem exact modelele cele mai groase de la Apullum, pe acea forma usor conica.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
(17-04-2012, 17:56)baloozzy Wrote: Multumesc de informare, au un pret bun. Dar ceva pahare gradate pentru doppio (pentru shut am gasit) ai vazut pe undeva?

încearcă aici:

http://www.caffea.ro/pahar-test-espresso...t-art.html

Reply
Multumesc, chiar pe acesta  de la PCS il am acum (dupa 4 ani :P  ).
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
:)

Reply
Nuova point de la beans.at. :(

Ambalare decenta, prin DPD.

[Image: TLtDoxa.jpg][Image: i95Q2bQ.jpg]
Brewtus IV, Ceado E37S, E&B 18/20g, Concept Art 58.5mm, OCD, Acaia Lunar

Reply
Pfffff :(
Ce model sunt, Sorrento cumva? Imi place mult de tot seria asta si eram foarte aproape sa imi comand si eu, dar m-am sucit in ultimul moment. Oricum nu am renuntat la idee - cescutele pentru espresso sunt bestiale.
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
(22-03-2016, 12:27)mmariusc Wrote: Pfffff :(
Ce model sunt, Sorrento cumva? Imi place mult de tot seria asta si eram foarte aproape sa imi comand si eu, dar m-am sucit in ultimul moment. Oricum nu am renuntat la idee - cescutele pentru espresso sunt bestiale.

Da, Sorrento. http://beans.at/en/nuova-point-thick-wal...brown.html

Reply
Ma gandeam eu. Mai poti face ceva acum?
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
(22-03-2016, 12:46)mmariusc Wrote: Ma gandeam eu. Mai poti face ceva acum?

Le-am trimis un email, astept sa raspunda. Ambalarea chiar era ok, DPD e de vina aici.

Am luat si 5 cesti Palermo cappuccino de 200ml, si sunt toate intacte. Din astea 5 de espresso, doar 1 e ok.

Reply
Urat de tot. Succes, sper sa gasesti intelegere la ei.

Reply
Ce pacat :(
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
Quote:Hello again,

thanks for the information. I'll send the new cups tomorrow. :)

Regards again from Vienna,

Doris

Beans - Passione in formato espresso
Kaffeehandel OG

Asa da!

Reply
Jos palaria :)
Intre timp au sosit si ale mele prin UPS, din fericire sunt intacte :D

Reply
Si nemtii IE oameni! Bravo!
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
"Neamtu" nu stiu ce-a fost intr-o viata anterioara, dar acum sigur e roman... :(

Reply
[Image: 2f0e5a92fd11ebd5e2fae63a7bfb519d.jpg]

[Image: 73737254bdb450f0e5cd3b8cc7493ec9.jpg]

Mi-am luat un set de 3 cesti Apulum pt espresso de la Metro cu 22lei.

Or fi originale?
Au logo pe spate, iar pe eticheta scrie numele firmei Apulum.
Gaggia Espresso Pure / Ascaso i-mini i2 / IMS basket / Naked Portafilter / Self-made tamper
La Pavoni Professional / Cafflano Kompresso / Kinu M47 Phoenix

Reply
Mai originale de atat nu se poate :)
Si eu folosesc aceste cesti de aproximativ un an si sunt foarte multumit.

Reply
Sunt originale, sunt ieftine si sunt foarte bune (perete gros de porțelan , fund rotunjit, capacitatea este exact cât trebuie , atât la ceștile de espresso, cât si la cele de cappuccino.)
Quamar Q13 E, Bezzera Strega
Bodum Bistro French Press, Hario (concediu si la munca)

Reply
Gata, le.am luat.:) sunt de 75 mm. Ramane loc de ... buza. Cele de capucino de cat ar trebui sa fie? Erau unele de 120 dar pareau cam mici.
Doar un Poemia nepresurizat cu tamper CNC s'un Porlex Mini

Reply
Suficient de incapatoare la 120ml. Un cappuccino din 30ml mai are nevoie de 60ml lapte si crema de lapte. Doar daca faci cu doppio nu ai loc de lapte in aceeasi proportie. La 60 ml de espresso ar mai fi nevoie de 120 pt lapte deci 180 in total.

Reply
Buna Seara,

Am citit mai devreme un mesaj din partea unui utilizator in legatura cu produsele Apulum vandute prin Made Romania conform caruia ar fi fabricate in China din cauza lipsei logoului ( puteti sa aruncati cu pietre in mine, da fac parte din angajatii acestei companii si pot fi irelevant pentru o parte dintre voi). Voi detalia in cateva randuri motivul pentru care o parte din produse nu au stampila sau au alt logo decat cel Apulum. Romania reprezinta pentru Apulum doar ~ 10% din vanzari fapt pentru care ajung pe piata si produse de export - produse fara logo sau produse cu logouri ale altor companii ( exemplu colectia 1281 a aparut sub brandul Elegance - white label pentru compania www.santaanita.com.mx din Mexic) dar tot in fabrica din Alba Iulia sunt produse. Pentru cei interesati va pot trimite poze cu articole similare ca forma si dimensiuni stampilate sau nestampilate. Lucram cu multi producatori romani, un alt exemplu ar fi Ipec Alba Iulia, produsele nici macar nu sunt marcate a fi fabricate in Romania, doar Made in EU, toate aceste inscrisuri sunt consecinte ale contractelor de export. Exemplele sunt multe dar nu vreau sa va plictisesc mai mult. Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca pana la sfarsit, va stau la dispozitie pentru orice intrebare. 

Seara faina,

Cristi

Reply
off si iar off.. la noi in Chișinău, macar ca avem METRO, cele mai mici ceșcuțe pentru cafea sunt la 90ml...
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
(28-09-2016, 20:47)Maderomania Wrote: Buna Seara,

Am citit mai devreme un mesaj din partea unui utilizator in legatura cu produsele Apulum vandute prin Made Romania conform caruia ar fi fabricate in China din cauza lipsei logoului ( puteti sa aruncati cu pietre in mine, da fac parte din angajatii acestei companii si pot fi irelevant pentru o parte dintre voi). Voi detalia in cateva randuri motivul pentru care o parte din produse nu au stampila sau au alt logo decat cel Apulum. Romania reprezinta pentru Apulum doar ~ 10% din vanzari fapt pentru care ajung pe piata si produse de export - produse fara logo sau produse cu logouri ale altor companii ( exemplu colectia 1281 a aparut sub brandul Elegance - white label pentru compania www.santaanita.com.mx din Mexic) dar tot in fabrica din Alba Iulia sunt produse. Pentru cei interesati va pot trimite poze cu articole similare ca forma si dimensiuni stampilate sau nestampilate. Lucram cu multi producatori romani, un alt exemplu ar fi Ipec Alba Iulia, produsele nici macar nu sunt marcate a fi fabricate in Romania, doar Made in EU, toate aceste inscrisuri sunt consecinte ale contractelor de export. Exemplele sunt multe dar nu vreau sa va plictisesc mai mult. Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca pana la sfarsit, va stau la dispozitie pentru orice intrebare. 

Seara faina,

Cristi

Salut "Maderomania",

Cum am putea avea si noi (cei de pe expressoman.ro) acces la niste cestii fabricate la Apulum dar care sa indeplineasca standardele noastre ?
Ma refer la niste cesti de calitate superioara care nu se gasesc pe la Metro sau prin alte parte. Este pacat ca avem o fabrica de portelan in tara si apelam la produse facute in afara tarii.

Multumesc,

Cornel
Lelit PL41TEM + DF64V

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)