Welcome Back Log In Create Account

Cel mai ieftin espressor. Merita?

Salutari. Carrefour dau de BF asa ceva: https://carrefour.ro/produse/espressor-c...9-41503944

La pretul ala si cu 4 ani garantie m-ar fi batut gandul sa il iau, asa de entry level, primul pas spre espresso, dar ceva imi spune ca nu merita. Are rost sa iau asa ceva sau sa raman la Aeropress?
Fellow Atmos Vacuum Canister, Cantar Timemore Black Mirror, Knock Feldgrind, Wilfa Uniform, Aeropress cu Fellow Prismo, French Press no-name/generic, French Press Bialetti Preziosa, și ibric.

Reply
La pretul asta am vazut petarde Ariete care semanau la fata destul de mult, si care in interior nu aveau pompa, nimic... cei "15 bari" ii faceau din supraincalzirea aburului din boilerului si presurizare, reali sunt 2-3 bari maxim si nu se poate depresuriza PF-ul pentru ca s-ar fasai totul.
Nu, nu era mascat vreun termobloc pe acolo, l-am desfacut pana la boiler. Oricum, si termoblocul cere pompa.

Reply
Deci nu merita, cum ma asteptam. Mersi de confirmare  :D
Fellow Atmos Vacuum Canister, Cantar Timemore Black Mirror, Knock Feldgrind, Wilfa Uniform, Aeropress cu Fellow Prismo, French Press no-name/generic, French Press Bialetti Preziosa, și ibric.

Reply
Iese acum Linea Micra ;)
Espresso: Aram, Flair, Rok. Brew: AeroPress, April, Cafec, Canadiano, Delter, E&B, Gina, Hario, Kalita, Orea. Moka: Araku, E&B, Stelton. Ibric: Soy.
Grind: Aergrind, Arco, Comandante, Hario, Rok. Kettle: Brewista, Fellow, Hario, Takahiro.

Reply
isi ia vreo 100 de aparate ca alea din link, la pretul unui linea micra:)) oricum nu ar trebui sa coste 5000 de euro sa incalzesti apa si sa o impingi printr-un puck.
zp6/v60 

Reply
mai bine cauta un gaggia baby millenium, il gasesti la 300-500 ron.
Lelit PL91T & MahlkonigVario Grinder.

Reply
(14-11-2022, 13:19)chitsro Wrote: mai bine cauta un gaggia baby millenium, il gasesti la 300-500 ron.

Ala are pompa?

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)