17-12-2014, 23:39
Postarea lui zuluafonu mi-a adus aminte de o cafea bauta anul trecut. Acelasi asect tigrat! Intreband in stanga si in dreapta am auzit pareri pro si contra. Sunt multi care spun ca un espresso ar trebui sa aiba o crema de culoare uniforma, fara pete albe (reprezentand apa) sau pete inchise.
Cine se pricepe sa ne spuna doua vorbe despre originea acestui aspect tigrat? Sa fie caracteristic anumitor blend-uri si niciodata SO-urilor? Are legatura cu prepararea sau strict cu sortimentul boabelor?
Cine se pricepe sa ne spuna doua vorbe despre originea acestui aspect tigrat? Sa fie caracteristic anumitor blend-uri si niciodata SO-urilor? Are legatura cu prepararea sau strict cu sortimentul boabelor?
![[Image: Guatemala_zpsd3c0500c.jpg]](http://i1254.photobucket.com/albums/hh605/Lyvyoo/Guatemala_zpsd3c0500c.jpg)
#Lelit Bianca #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #Mahlkonig Vario K30
Past: #Expobar Brewtus IV #Mahlkonig Vario K30