Welcome Back Log In Create Account

Ce portafiltru se potriveste?

Salutare! Am luat un espressor nou, cu rasnita incorporata, dar fara portafiltru. Nu e cine stie ce, dar la nevoie cred ca-si face treaba. Problema e ca nu stiu ce portafiltru ar  merge la el. Pun mai jos dimensiunile grupului, poate imi dati vreo idee. Multumesc frumos.[Image: HQUWj79.jpg]

Reply
Totusi ce tip de espressor este? Ce scrie pe el?
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
Pe eticheta scrie Maxicoffee A/88, iar portafiltrul de 58 e prea mare. Nu stiu daca cele de la Lelit s-ar potrivi, dar daca aveti cineva Lelit, va rog sa masurati dimensiunile la grup. Poate am noroc.

Reply
Maxicoffee e un magazin din Franta care vinde un fel de Lelit-uri sub marca Aircraft. Deci e foarte posibil sa se potriveasca un portafiltru Lelit de 57mm.

Reply
Uite aici niste masuratori.
iti recomand sa iei un portafiltru si sa-l testezi.
Trebuie sa iei in considerare si urechiusile.

[Image: PuYjI6P.jpg][Image: rd9jyaK.jpg][Image: ZHNyi54.jpg]
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
Dupa dimensiunile din poze, s-ar cam potrivi. Urechiusele par un pic mai lungi, dar se pot poliza. Portafiltrul e de la espressorul din semnatura?

Reply
(17-08-2018, 00:22)quicknet Wrote: Dupa dimensiunile din poze, s-ar cam potrivi. Urechiusele par un pic mai lungi, dar se pot poliza. Portafiltrul e de la espressorul din semnatura?

Da. De la Lelit 41TEM de 57mm
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)