Welcome Back Log In Create Account

Ce cafea de la Sarkis ai baut azi? [1kg de cafea premiu]

In weekend am luat niste cafea de la Sarkis si din vorba in vorba mi-a venit ideea sa mai animam putin forumul, caci n-am mai dat demult un premiu.

Pe scurt, aveti la dispozitie o saptamana pentru a pune in acest topic o poza cu shot-ul vostru de espresso sau ceasca voastra de cappuccino, preparate din cafea Sarkis. Fotografia trebuie sa fie facuta doar in intervalul 3 - 10 iunie si sa includa eticheta sau punga prajitoriei ori chiar prajitorul cu totul, cum am facut eu Smile  Ar fi frumos sa postati si reteta de preparare.

*upload-ul pozei se face apasand butonul negru "i" din bara de formatare, deasupra textului pe care il scrieti in forum.

Luni 10 iunie anuntam castigatorul UNUI KILOGRAM DE CAFEA la alegere, cu transport inclus, desemnat pur si simplu prin tragere la sorti. 

Incep eu, daca tot am luat in weekend o Ethiopia Mocca, fara premiu Smile  

Personal, am mers pe 18g de cafea, 36g lichid in ceasca / preinfuzie scurta / 86 de grade Smile  Pentru gustul meu mai trilulilu a iesit chiar foarte buna, cu aciditate si ceva cioco (dar nu amaruie, gen cu lapte sa spunem). Din experientele mele, Ethiopia si Costa Rica erau cafelele lui Mihai cu o abordare mai deschisa decat restul.

SUCCES!

[Image: zqfEUiC.jpg][Image: panAOqM.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Salut
18 gr de cafea ..92 de grade ..50 gr espresso
Sarkis sweet -delicioasa 
[Image: MXyMAZt.jpg]
Bezzera Magica S MN/Eureka Specialita 16 CR/Kinu Phoenix/Motta Tools

JAVA + laptic 
[Image: r3nEMh4.jpg]
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM

Nu știu dacă intră în concurs sau nu dar am zis să postez totuși: Sarkis Cafe la ibric, savurată în vacanță în Tenrife [HOT BEVERAGE]️[Image: 29e944b71b07e92f4cdfee2021a59275.jpg][Image: 70cc628cfcd82acefd40f056492e055e.jpg][Image: 76a3a4528fee9e996e359fb5fb0c48fd.jpg][Image: 8d59217dc81057b5ad1b19320f6b5baf.jpg]
Vario K30|VBM Domobar Super PID|Sita dus IMS|Site IMS 14g&17g
|Aeropress|Kinu M47|Brewista&ConceptArt scales|ibrik Soy C4G

Sarkis Chocolat, 18 grame de cafea, 40 ml in ceasca, 92 grade , preinfuzie 3 sec. Cafeaua in cauza e de vreo 2 saptamani, ieri am luat ceva proaspat  :D   Pana duminica pun poze si cu cea proaspata.[Image: wav0bBp.jpg][Image: eoPSHI0.jpg]
Lelit Bianca PL 162T, Lelit William PL 72, Concept-Art knock-box, Motta tamper stand, Espro Toroid pitcher x2.

(05-06-2019, 21:01)kosmocos Wrote: Sarkis Chocolat, 18 grame de cafea, 40 ml in ceasca, 92 grade , preinfuzie 3 sec. Cafeaua in cauza e de vreo 2 saptamani, ieri am luat ceva proaspat  :D   Pana duminica pun poze si cu cea proaspata.[Image: wav0bBp.jpg][Image: eoPSHI0.jpg]

De două săptămâni stă în punga aia de hârtie? [emoji45]
Vario K30|VBM Domobar Super PID|Sita dus IMS|Site IMS 14g&17g
|Aeropress|Kinu M47|Brewista&ConceptArt scales|ibrik Soy C4G

Sarkis Chocolat 18g.....91grade[Image: ENfcd1v.jpg]
Bezzera Unica PID, Eureka Mignon Turbo, Acaia Cinco, VST 18, 22gr...

Salve!
Ca intotdeauna Sarkis . Astazi Amore, 12gr, 27 sec., 30 ml espressssso !
O nebunie !

Mahlkonig Vario, La Pavoni P. Lusso, tamper Concept Art.

Daniel Prichici,
Bucuresti

Attached Files Thumbnail(s)

18gr Sarkis Sweet la fiecare.
Cum oare or cerne clientii vis-a-vis de ambalaj? Personal, ieri am luat 300 gr, in 2 sortimente, si tot cu hartie am plecat.
Nu-i grav, noroc ca aveam niste pungi goale ramase de la Florescu. Acum barem stiu sa nu le mai arunc!

Attached Files Thumbnail(s)

Lelit PL042TEMD 

In general pungile cu supapa le trimit in tara deoarece cumpara pentru o perioada mai lunga de timp dar daca doriti cand veniti la pravalie ne spuneti si nu este nicio problema
Prajitor Probat, Rasnite Mahlkonig si Bunn

confirm;
Dl Mihai ofera pungile speciale la cerere, oricum majoritatea dintre noi pastram boabele in alte recipiente si nu vad o problema in politica dansului. 

poate duce cu gandul la o masura de control a costurilor neinspirata dar raportul calitate/pret, experienta din pravalie (si posibilitatea de a primi si punga cu supapa) ma fac sa indemn orice cunoscut la o mica excursie in piata gemeni [macar o data, de incercare ;)]
Gaggia Classic Pro PID | Kinu M47 | Sette 270 | Arco

Buna dimineata,
Tot ce am luat de la Sarkis a fost livrat in pungi cu supapa. Maine vizitez Bucurestiul si pe dl Mihai sa iau cafea proaspata, apoi vin si cu fotografia. Smile .
Lelit Anna PL41TEM, Lelit PL43MMI, Tamper Lelit

Salut,

Sarkis - Amore, 20g de cafea, ~30g lichid in ceasca. E prima oara cand o incerc, interesanta, chiar imi place, trebuie studiata zilele astea...

[Image: fsiGdne.jpg]

Sarkis Sweet, 18 gr. in, 40 gr. out. Foarte buna, ca de obicei.
[Image: 5a962e801fbc0d657161a921cad89be0.jpg]
Profitec Pro 600 + Honne Slim + Kinu M47 + Bravo&Duomo + Aeropress + Comandante C40 MK3

Sarkis Café , 18g 92 grade .  [Image: UKte6Ln.jpg]

Salutare tuturor,
prezint si eu o Sarkis Java cumparata ieri, prajita parca pe 05.06.
18g in, 40g out in 30 sec. din care 5 sec. preinfuzie.  90 grade.

[Image: O8YV79W.jpg]
Lelit PL92T, Kinu M47, Niche Zero

[Image: 1ca98e0f0540c0ab61274235c2631398.jpg]

Sarkis Java 20-40
La fel de buna precum mi-o aminteam [emoji846]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

O Java cumparata vineri, prajita pe 07.06, am rasnit 18gr, 90 grade, timp de 25 secunde si ... voila:

Urmeaza tragerea la sorti.... IN cateva minute aflam castigatorul!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Pentru a fi totul simplu si obiectiv, am folosit random.org

Am pus cate un numar aleatoriu fiecarei postari ce a respectat regulamentul, inclusiv celor de pe pagina de Facebook Espressoman.

Castigator a fost nr. 3, alocat userului @pb70

Felicitari!!!!!!!!!!!  Intamplator, observ ca si fotografia e foarte frumoasa, ar trebui sa o puna Mihai Honciuc la Facebook :) 

Un kg de cafea Sarkis la alegere este al tau, sa-l savurezi cu placere! Pentru a ridica premiul, suna la prajitorie si stabileste tu direct preluarea. 

Felicitari tuturor si va asteptam si la urmatoarele concursuri! Multumim Sarkis pentru premiu!

felicitari Sarkis/Liviu pt demers si forumistilor pt poze si participare
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Uraaaa!
Multumesc Sarkis, multumesc Lyvyoo si multumesc acestei minunate surse de informatie numita forumul espressoman.
Ma duc sa ridic premiul :D
Lelit PL92T, Kinu M47, Niche Zero

Felicitari pentru organizatori,  castigator si participanti. Nota maxima pentru idee.

Va multumesc tuturor pentru participare , satisfactia Dvs din ceasca este multumirea mea sufleteasca MULTUMESC !!!
Prajitor Probat, Rasnite Mahlkonig si Bunn

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)