Cu tot respectul pentru Kinu, este departe de a fi o rasnita de brew...
Daca nu cauti mobilitate, mergi cu incredere pe Xeoleo Ghost #Aliexpress US $166.25 5%OFF | Xeoleo Electric Coffee grinder Ghost teet Burr grinder Coffee miller Superhard ghost tooth cutter Coffee milling machine 10 step https://a.aliexpress.com/_dTL3Ii2
Este cu mult peste nume mari de rasnite cand vine vorba de brew, iar alaturi de o cafea corecta va face minuni.
Deasemeni parca este si un Apex la vanzare pe forum, dar vorbim de alte sume.
Vad din semnatura ca ai deja o conica, si poti afla foarte repede ce rezultate ofera in v60.
29-06-2020, 12:39 (Edited 29-06-2020, 12:44 by alternato.)
Xeoleo Ghost se poate lua de pe AliX din Spania, vine mai repede si fara vama, si chiar mai ieftin, pe la 500 lei costul final: www.aliexpress.com/item/32847194126.html
Avem doi membri pe forum care o folosesc, ar putea sa intervina si confirme la prima mana ca macinatura este incomparabila cu o rasnita cu muchii taioase.
(29-06-2020, 12:39)alternato Wrote: Xeoleo Ghost se poate lua de pe AliX din Spania, vine mai repede si fara vama, si chiar mai ieftin, pe la 500 lei costul final: www.aliexpress.com/item/32847194126.html
Avem doi membri pe forum care o folosesc, ar putea sa intervina si confirme la prima mana ca macinatura este incomparabila cu o rasnita cu muchii taioase.
The product corresponds to the description. Millstone 80mm. Grinding is fairly uniform, dust is small-50 grams of coffee-dust 0,2 grams. Grinding Under the alternative, under espresso, even on completely reduced millstones not to do. Adjustment under the coarse French press no further digit 4. further grinding is very large. Balanced well. For your money a great option
Sunt doua tipuri de ghost burr: 60mm si 80mm si doua motoare diferite 150w vs 200w
Sper sa nu intram si aici in discutii sterile ca ar conta diametrul, avand in vedere principiul de spargere.
Ca si puterea, e vorba de productivitate. Nu macinam pentru o alimentara, ci pentru 2-3 cafele.
Va multumesc mult, pentru sfaturile primite de la voi!
Am studiat rasnita Xeoleo Ghost, care intr-adevar ar fi foarte buna, doar ca m-a atras mai mult una manuala, care este conceputa, sau buna pentru brew, din cauza ca pe cea manuala pot sa o iau cu mine si in excursii cu setul de "V60-transit" :-)
Ieri mi-am comandat o Comandante. Dupa chiar prima incercare pot sa zic ca am facut alegerea cea mai buna! Am facut o comparatie de granulatie si este la fel de uniforma ca si Niche.
Acum urmeaza descoperirea lumii V60...o provocare noua, langa universul espresso :-)
Dupa ce l-am auzit pe Chris Baca de pre-rasnire in concedii, nu mi-as mai bate capul vreodata sa car rasnita cu mine in concediu. O punga cu cafea rasnita, Aeropress-ul (sau Moka) si speranta ca gasesc un fierbator pe acolo e tot ce imi trebuie.
(03-07-2020, 12:14)cradun Wrote: Dupa ce l-am auzit pe Chris Baca de pre-rasnire in concedii, nu mi-as mai bate capul vreodata sa car rasnita cu mine in concediu. O punga cu cafea rasnita, Aeropress-ul (sau Moka) si speranta ca gasesc un fierbator pe acolo e tot ce imi trebuie.
...dupa o "istorie" mai lunga, petrecuta in lumea brew...sigur asa o sa zic si eu, cum zici tu ;-)
...daca cumparam rasnita Xeoleo...sotia mea imi dadea cu ea in cap...si asa ocup cu echipamentul meu cam 40% din toata bucatarie :-))