Welcome Back Log In Create Account

Cantar cu timer CK2150 3kg / 0.1g

Salutare,

Vand cantar cu timer CK2150 3kg / 0.1g achizitionat la finalul anului 2021 de pe AliExpress.
M-am chinuit cu el pe Gaggia Classic pentru ca are nevoie de sprijin pe cele 4 picioare de pe spate.
Am trecut la un cantar mic, acesta fiind si motivul vanzarii.
Prefer predare personala in Bucuresti.

Pret 60 RON

Specificatii
- Weighing range  :  1 ~ 3000g
- Branch   degree   value  :  0.1g
- Video size  : 89 x 16 mm   LED display
- Product size  :  150 x 130 x 22.5 mm  
- Four gear unit change-over switch (g/oz/ml)
- Scale surface material, high temperature resistance 135 degrees
- 250 mAh lithium battery, USB Type-C interface charging

Poze
[Image: F2FX31C.jpg][Image: WpCXu7n.jpg][Image: 2RGCxzN.jpg][Image: HyVmos3.jpg]
Gaggimate DeLonghi ECP, Alm Kopi 51mm DIY heat group, Flair Neo v1, Staresso Mirage, ROK Presso.
Hario V60, Cafec Deep 27, Ceado Hoop, Orea V3, AeroPress.
Philos I200D, ZP6s, Kingrinder K6.
Ex: Gaggiuino Lego GCP, DF83 SSP MP, Kinu, Gaggia (PID, preheat box, dimmer), Dedica, Eureka Mignon.

Reply
salut, il iau eu.
multumesc!
#Faema E61 Legend #Olympia Cremina 67 #LaPavonis #LaPeppina # Gaggia Mini #Aeropress #Mythos 1 #Niche Zero #Kinu Classic M47 | ex: #Expobar Brewtus #BFC # Gaggia Classic

Reply
Salutare! Scuze de off-topic, dar sunt curios, la ce cantar ai trecut? Sunt si eu in cautarea unui cantar mic (cu timer si zecimi de gram).
Flair 58 | Cafesing Orca GO Ghost | Ceado Hoop | April Brewer | Hario V60 Switch

Reply
Am trecut la ceva de genul poza de mai jos + acumulatori reincarcabili AAA.
Se gaseste prin RO (~140 ron) si pe AliExpress (~70 ron).

[Image: OmREe2T.png]
Gaggimate DeLonghi ECP, Alm Kopi 51mm DIY heat group, Flair Neo v1, Staresso Mirage, ROK Presso.
Ex: Gaggiuino Lego GCP, DF83 SSP MP, Kinu, Gaggia (PID, preheat box, dimmer), Dedica, Eureka Mignon.

Reply
Vandut colegului bogono la pretul cerut.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)