Salutare! Vreau sa vand urmatoarele: 1. Cafflano Kompresso - 100 lei negociabil; daca cineva il vrea putem sa ne intelegem la pret doar sa scap de el.
- folosit destul de intens, de la inceput i-am strambat sita pentru ca am macinat foarte fin si am insistat insa l-am folosit asa cam 3 ani in vacante si deplasari. Este in continuare functional, din punctul meu de vedere nu afecteaza gustul cafelei, sunt multumit si acum de el insa vreau sa fac upgrade la un espressor manual care permite o doza mai mare, gen 18-20g ish. 2. Dripper hario switch de pe china - 50 lei.
- pot sa zic ca iti faci treaba foarte bine cu el, combinatia asta de imersie+percolatie este foarte iertatoare si e greu sa faci cafea proasta cu el. Am luat si unul OG intre timp de ceramica si singura diferenta intre ele este ca la cel original curge foarte repede dupa ce deschizi supapa 15-20 sec fata de 45-60 sec la cel fufu. 3. Cutite 64 mm Mazzer 0189D de pe Mazzer Mini Electronic A - 100 lei.
- cutitele au fost montate pe rasnita pana pe la 2400 shoturi pe afisaj, nu sunt tocmai reale, probabil a macinat mai putin pentru ca am aliniat-o si de acolo s-au dus multe rotatii in gol. Am facut upgrade la cutitele de Mazzer SJ care macina mult mai repede, insa ca gust si corp mi-au placut mai mult 0189D insa voiam ceva care sa macine repede. 233M macina o doza de 17-18 g in aprox 9 secunde iar 0189D in 22-25s in functie de cafea. 4. Hopper 1.2 kg Mazzer - 50 lei negociabil.
Preturile sunt negociabile, sincer urmaresc sa mai fac loc prin dulap, daca cineva doreste un obiect din lista imi poate lasa mesaj si sigur ne intelegem.
30-03-2025, 19:55 (Edited 30-03-2025, 20:01 by Lucii1337.)
Mai adaug la vanzare un cutit Italmill de espresso de pe Kinu M47.
Stiu ca se potriveste si pe rasnitele de la Kingrinder cu acelasi diametru, in caz ca vrea cineva sa faca un upgrade.
Pret: 100 lei.
Valabil pentru toate produsele: predare personala in Bucuresti Sectorul 3 sau in tara prin easybox cu plata in avans.
Bump
mai sunt disponibile urmatoarele:
Dripper hario switch de pe china - 50 lei.
Cutit Italmill de espresso de pe Kinu M47 - 100 lei.
Hopper mare Mazzer
se pot preda personal la CoffeEast in weekend daca sunt doritori.
Lelit Elisabeth V3, Timemore Sculptor 078s, 1zpresso ZP6, Kinu M47, Mazzer Mini A, Hario V60 & Switch, Timemore B75, Kalita 155, Aeropress, Cafflano Kompresso, Moka Pot, Fellow Stagg EKG