Hello There, Guest! Login Register

Cafeaua si fumatul

Am fumat "serios", incepand cu varsta de 22 de ani. De trei ani am renuntat din proprie initiativa. Ideea este ca, inainte beam cafea pentru a savura tigara, acum doar pentru ea insasi. Inainte nici macar nu aveam habar, de fapt tigara inhiba perceptia perceptia diverselor arome si nuante ale cafelei baute. Multi dintre cunoscutii mei i-mi spun ca una fara cealalta nu aduce placere, eu sustin contrariul. Sunt curios voi cum vedeti lucrurile?
P.S. Cu o "tarie" buna alaturi de cafea, vad si mai clar situatia.:P
Isomac Venus+Cunill Tranquilo 2

Reply
(29-11-2012, 10:15)David Wrote: Am fumat "serios", incepand cu varsta de 22 de ani. De trei ani am renuntat din proprie initiativa. Ideea este ca, inainte beam cafea pentru a savura tigara, acum doar pentru ea insasi. Inainte nici macar nu aveam habar, de fapt tigara inhiba perceptia perceptia diverselor arome si nuante ale cafelei baute. Multi dintre cunoscutii mei i-mi spun ca una fara cealalta nu aduce placere, eu sustin contrariul. Sunt curios voi cum vedeti lucrurile?
P.S. Cu o "tarie" buna. alaturi de cafea, vad si mai clar situatia.:P
Cafeaua are tot ce ii trebuie sa fie buna.Imi este mila sa-i pangaresc aromele cu altceva. Poate e si motivul ca beau 1 max 2 pe zi, trebuie sa ramana neprihanita.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Poate un pahar cu apa (baut inainte) sa ajute, sa elibereze gura de eventuale gusturi si sa puna in valoare astfel gustul/aroma cafelei.
Expobar Brewtus IV, HONNE, Kinu M-47, pitcher + tamper Motta + tamper dinamometric Concept-Art, site VST + IMS
In trecut: Gaggia Pure, Lelit PL41 TEM, Lelit PL 043MM

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)