• Cafeaua, jumatate din motivul pentru care ma trezesc dimineata!
Hello There, Guest! Login Register


Cafea cu Ganoderma

#1
A aparut un nou MLM. Cu cafea.. Incredibil cate prostii se pot vinde in lumea asta.
Brewtus, Mazzer Major, Lelit PL41PlusT
 
Reply
#2
Am mai vazut chestia asta intr-un articol care demoniza cafeaua...parca tot pe aici pe undeva..
Mazzer Major || LS Vivaldi
 
Reply
#3
Am eu 2 plicuri d-astea la munca. Le am de prin iulie, m-am ingrozit citind ce chimicale contin, o sa pun o poza cu ele luni. Daca nu ma insel e ceva de genul " primesti bani inapoi daca consumi " , asa ca sigur o sa prinda la prostime.
Lelit PL41TEM, Lelit PL043MM, Lelit LLTPL100 Tamper, Concept-Art Tamper, Lelit LLT09832 Bottomless, Lelit single spout, Concept-Art knock-box, Motta tamper stand, Espro Toroid pitcher x2, Ascaso pitcher, Gaggia Carezza Deluxe, Isomac Giada portafilter, Hario Skerton.
 
Reply
#4
Mai sunt hotomani de astia... De exemplu, exista un personaj pe nume Daniel Matei, care urmareste persoanele care dau like pe diverse pagini de Facebook ce au legatura cu domeniul cafelei si apoi intra in privat cu urmatorul text (am patit-o eu):

buna ziua, pentru ca ai dat like, te invit la o degustare de cafea delicioasa, gratuit, detalii: https://www.facebook.com/clubcafea este o cafea speciala cu un ingredient unic, din malaezia 100% arabica cu infuzie de ganoderma lucidum - ciuperca regilor. te invit sa gusti ceva cu totul deosebit in Romania nu exista oficial
cu asta ne ocupam noi. E cafea instant! tocmai de aceea, daca vrei si tu, sa gusti si sa simti de ce este atat de speciala o sa te uimeasca 100% iti zic, sunt foarte multi oameni care nu au baut in viata lor cafea si dupa ce au gustat, s-au indragostit de ea. Iti fac cunostinta cu o doamna, care inainte nu bea cafea, ce zici?


Big Grin
Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30, manuala Kinu M47, nivelator Lelit PL121, IMS-uri,  Cafflano Kompresso in vacanta 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)