Espressoman fresh
Cluj-Napoca
Salutare. Tocmai am intrat in lumea cafelei cu un Lelit Anna 41TEM si Gaggia MDF 55.
Vin la voi pentru o recomandare de cafea in Cluj, ori doar locatia de unde o luati sau chiar si felul. O sa fie folosita in general cu lapte. Deci daca aveti si sugestii de lapte ok din comert.
Orice alte recomandari sunt bine venite!
Lelit Anna PL41TEM, Gaggia MDF55
Espressoman infocat
Cluj-N
Cortado - pret bun, calitate ok. Esppresso blend-ul are raport calitate preț imbatabil și este foarte ușor de extras, ceea ce pt un începător te va ajuta sa scapi de frustrări. Livrare gratis în Cluj.
Yume - de departe cea mai buna calitate, prăjită exact cum trebuie, cu preț pe măsură. Dar ca începător sunt bani aruncați. De multe ori e greu de extras și e nevoie de putina experienta pt dial-in.
Aero...
Bucuresti
Pe PL41TEM merge Ok extractia. Dar mergi pe cele de espresso.
Bezzera Aria, PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Espressoman fresh
Targu Mures
Incearca la Olivo. Am baut niste cafele extraordinare la ei si am fost inclusiv la prajitorie pentru un curs de latte art. E foarte faina echipa.
Altfel, am mai cumparat de la Yume cafea de care am fost multumit.
Espressoman infocat
Cluj Napoca
Eu iti recomand prajitoria Embu. Au un blend foarte balansat, preturile sunt corecte si livrarea e gratuita.
Majoritatea originilor pe care le-am luat au fost gustoase pe filtru, dar si pe espresso.
Lelița :smile: Bianca V3 / Timemore 078s / Moccamaster Select / Kinut M47
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
16-11-2024, 13:21
(This post was last modified: 16-11-2024, 13:21 by DanCo.)
Incearca si ce prăjește Let's Coffee. Găsești doar la ei în magazin. Au de obicei 2 origini prăjite in permanenta. Cafeaua este prăjită light dar lăsată sa se dezvolte cat trebuie. Tot la ei gasesti multe din cafelele aduse de Pretty Goood Coffee si poti testa foarte multe cafele. Mie îmi este greu sa aleg între ei și Yume si de asta iau de la ambii.
La Pavoni Europicola, Kinu m47, DF64 HB, Staresso Mirage Pro SP 300, 1Z Presso Q2, Moka Pot, V60.
Espressoman fresh
Cluj
Nu stiu daca postez bine, dar nu imi dau seama in ce sectiune sa postez.
As vrea sa cumpar cafea de pe espresso-international. Ca sa beneficiez de transport gratuit comanda trebuie sa fie peste 100 euro. Ma intreb daca nu mai este altcineva din Cluj care ar vrea sa cumpere cafea de pe espresso-international, 1-2 persoane, astfel incat sa beneficiem de transport gratuit.
Nu cer bani in avans. O sa achit eu toata comanda si o sa primesc tot eu produsele, urmand ca apoi sa ne intalnim si facem decontarea, urmand ca fiecare sa plateasca strict pentru ce a comandat.