Welcome Back Log In Create Account

Cafea buna in Bacau

Buna ziua. Poate cineva să mi recomande unde aș putea bea o cafea cu adevărat bună în Bacău sau împrejurimi? Am mai băut la cafenele de specialitate (2-3) ne alese pe vreun criteriu anume și par diferente mari de la una la alta; aș vrea să beau o cafea despre care oameni cu experiență spun că e cu adevărat bună.
De asemenea as vrea sa stiu de unde pot cumpara cafea proaspat prajita in Bacau. Eu stiu un magazin local care are cafea prajita de 2-3 saptamani (cea mai recenta) 2-3luni (cea mai veche). Nu stiu daca asta "se pune" la proaspat prajit.
Multumesc.

Reply
First Coffee, nu doar ca au cafea buna, e peste 80% din cafenelele din Bucuresti. Daca il prinzi pe Stefan pe acolo, ai si cu cine sa porti o discutie interesanta despre cafele. Au si cafea pentru acasa. Da, 2-3 saptamani e proaspat prajita, nici nu prea e recomandat sa o bei inainte de 2 saptamani.
Bianca, Niche, Acaia Lunar, Comandante, V60, Hario Switch, Orea V3, Aeropress, Fellow Stagg
Ex: Lelit PL41TEM, Lelit PL43MMI

Reply
(19-09-2025, 09:39)razvandumitru1 Wrote: ...nici nu prea e recomandat sa o bei inainte de 2 saptamani.

Serios ?

Reply
Bineinteles, e un subiect dezbatut, eu vorbesc de recomandarea si parerea majoritatii.
Bianca, Niche, Acaia Lunar, Comandante, V60, Hario Switch, Orea V3, Aeropress, Fellow Stagg
Ex: Lelit PL41TEM, Lelit PL43MMI

Reply
Multumesc. Sper sa-l gasesc pe respectivul domn, eventual sa capăt sfaturi....

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)