Welcome Back Log In Create Account

Cafea One Eleven Hungary

Heart Heart Cool
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Adi, am incercat si PM si email, se pare ca nu primesti de la mine, asa ca nu mai imi ramane decat sa te bazai aici...

am desfacut kochere etiopia ....nu e ca si cea de la suncoffe(a lui milan era plina de gusturi de fructe ,mai ales caise)e fara mari accente acide ,fara sa gasesc acele arome fructate. multumesc lui adi ptr deranj si timpul pierdut .
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Salut, si eu am primit cafeaua, astept detaliile de plata. Iti multumesc.
Rocket Cellini Classic, Staresso Mirage & G-Iota DF64, Kinu Classic
Past: Nuova Simonelli Oscar II/Lelit PL62S & Nuova Simonelli MDX, KinGrinder K6;
Gaggia Baby Millennium & Mazzer Major

Am desfacut Brazilia si Etiopia Guji, foarte bune ambele!
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Am primit si eu cafeaua (2 x Ethiopia Guji Gigesa Heirloom Natural) via @fmmirel.
Multumesc si eu, @adiszep, pentru efortul depus, pentru timpul pe care l-ai alocat si pentru ca ai facut espressomani fericiti (si vorba lui @fmmirel). Smile
Cafeaua aleasa a fost prajita pentru filtru si am obtinut "din prima" ce asteptam de la cafeaua din zona respectiva (foarte aproape de Burtukaana de la Sloane).
Cool
Apropo de Sloane, cu o zi inainte am primit cele doua pungi de la Sloane cu ... Burtukaana bineinteles!
Astea doua or sa astepte putin la degazare, macar o saptamana, o saptamana jumate (la ultima "transa" am observat ca "se facea tot mai buna pe zi ce trece".

Multumim @adiszep.
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

pe 2 dintre pungile mele (rwanda si gigsesa) scrie ca sunt pt filtru . a cerut cineva asa , tiparite gresit sau trimise din greseala la mine ?
DC Studio/Honne Home
PAST-Expobar Brewtus IV, Honne Home,CEADO E5P,ESPRO Tamper , Felicita Scale,IMS vs VST,Motta Distribution Tool
Lelit41TEM,Lelit43MMI

Am observat si eu, tarziu intr-adevar, ca pe unele scrie ca e prajire pt filtru. I-am contactat legat de aceasta problema si mi s-a raspuns ca este potrivit dezvoltata atat pt espresso cat si pt filtru si este prajirea utilizata de sortimentele respective la ei in cafenea. Probabil ca este omniroast ( :D ).

Legat de plata cardul de ro este proaspat scos de la naftalina si nu am ajuns la banca sa iau contul nemaiavand hartiile originale :).

Pt cei ce au revolut, tocmai ce mi-am facut cont, puteti transfera acolo. Imi cereti pe pm nr meu de telefon daca nu il aveti. Maine sper ca reusesc sa ajung la banca sa imi recuperez contul pierdut :D

LE: Va rog sa scrieti parerile voastre despre cafea, mai ales cele negative :) chiar sunt curios de procentul de satisfacuti de astfel de prajire.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Pe pachetul de Etiopia Guji scrie si la mine ca e prajire pt. filtru insa extractia e una corecta, cafeaua e foarte buna. 

Dupa primele cateva cafele extrase din Brazilia si Etiopia, pot sa spun ca as mai lua oricand.

V-am trimis pm legat de plata. Cine nu a primit îl rog sa îmi dea un pm deoarece fac tot pe telefon momentan și e puțin mai greu cu organizarea.

@radudani cum nu ai nici pm nici mail setat te rog sa ma contactezi tu cumva pe mail sau pm.

Am trimis mp.

N-am primit PM, asa cum nu primesti de la mine nici PM nici e-mail... ma intreb la ce capat e intreruperea... ca nu am mai avut cu nimeni asemenea incident... Confused Huh

Tecsi78 ai pm, renatoa ai sms.

First crack ! :)

primit si eu ieri.
multumesc mult, Adi
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Bune boabele, bun experiementul... tot sper la o resetare a papilelor, dar in final imi confirma ca nu am de ce sa imi fie rusine cu ce prajesc...

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)