Welcome Back Log In Create Account

Cafea One Eleven Hungary

(22-11-2018, 11:06)adipanaitiu Wrote: Completez comanda lui Vladoo ca sa luam pungi de 1kg. Deci Vladoo, poti modifica tu comanda si pune pungi de 1kg. Merci

done. mersi adi si adi  Smile

adaugat localitatile
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Am modificat și eu în 2x250 guji și 2x250 Kenia. Thx.
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler

Din moment ce eu si colegul @George_Gabriel primim comanda in acelasi pachet l-am sters din tabel si am adaugat selectia lui la comanda mea cum am stabilit prin PM. Colegul @lracu are si el 2 pachete incluse in comanda mea initiala. Multumesc.
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

M-am pus si eu cu 1kg de Brazil Corrego Bonito Yellow Catuai Natural
Mersi frumos
Gaggia Classic Pro PID | Kinu M47 | Sette 270 | Arco

comanda ferma 500 g kochere si repet daca vii prin tm .... :D
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Nu reusesc sa operez in fisier nicicum. Rog un coleg sa-mi adauge 1x250g Etiopia Guji. Multumesc mult!
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Ti-am adaugat un Guji, peste brazilia si kochere de le aveai deja...

S-a adunat un pic, ~20kg
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

(22-11-2018, 20:50)renatoa Wrote: Ti-am adaugat un Guji, peste brazilia si kochere de le aveai deja...

Multumesc!

@radudani din păcate nu se ocupa cu vânzarea de cafea verde.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

23.5kg...  Shy
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

adi sa ne spui daca e vreo limita la transport, ca noi ne intindem:)
Echipament actual: Lelit Bianca V3, Timemore 078S
Echipamentul vechi: Lelit PL92T, Lelit PL81T, Gaggia Baby, Saeco Poemia cu PF naked facut la strung, Niche Zero, Kinu M47, Lelit PL043MMI, Hario Skerton 

Salut,
Aș dori și eu: 

1 kg - Ethiopia Kochere Heirloom Washed Available         
1 kg - Ethiopia Guji Gigesa Heirloom Natural Available

Multumesc!
Lelit PL41TEM,Hario Mini Mill,Tamper Concept Art dinamometric....

Sper ca mergi cu duba. :)

Deocamdata e de ajuns. Ma intreb daca nu va trebui sa faca acte de import daca vine cu cateva tone prin vama... :-)
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Salut, vreau si eu:
2 x 250 g Ethiopia Kochere Heirloom Washed.
Multumesc.
Rocket Cellini Classic, Staresso Mirage & G-Iota DF64, Kinu Classic
Past: Nuova Simonelli Oscar II/Lelit PL62S & Nuova Simonelli MDX, KinGrinder K6;
Gaggia Baby Millennium & Mazzer Major

Nu e limita la transport, poate doar la bani :) @pablito trece-te te rog in fișier dacă nu te trec eu când ajung la pe.

cel mai mare group buy de pana acum
ce inseamna un pret bun  Rolleyes
acum, sa vedem si calitatea  Smile

cele 2 brazilii sunt bune la pretul lor, pot sa confirm. vedem pt restul
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle

(23-11-2018, 13:45)adiszep Wrote: Nu e limita la transport, poate doar la bani :) @pablito trece-te te rog in fișier dacă nu te trec eu când ajung la pe.

M-am trecut, mersi mult.
Rocket Cellini Classic, Staresso Mirage & G-Iota DF64, Kinu Classic
Past: Nuova Simonelli Oscar II/Lelit PL62S & Nuova Simonelli MDX, KinGrinder K6;
Gaggia Baby Millennium & Mazzer Major

Salut, daca nu e tarziu as vrea sa ma inscriu si eu cu:

Brazilia Corrego Bonito - 500 gr.
Ethiopia Guji - 500 gr.

M-am trecut in tabel.
Multumesc anticipat
Profitec Pro 600 + Honne Slim + Kinu M47 + Bravo&Duomo + Aeropress + Comandante C40 MK3

Am inchis lista si am trimis comanda. Voi actialuza fisierul si cu costurile fiecarui utilizator. Va multumesc

(23-11-2018, 16:20)vladdooo Wrote: cel mai mare group buy de pana acum

Dupa cele de verde... ;) la distanta mare... 367 kg de la inceputul anului.

Am trecut si totalul in coloana separata. V-as ruga sa mai verificati inca o data daca este totul in regula si sa semnalati eventualele probleme. Cand este totul gata o sa fac inca un tabel cu adresele sa nu il complicam prea tare pe cel existent.

Sa pui adrese la vedere aici ar fi mama GDPR-ului ;)

In alt tabel e ok daca le punem pe modelul de group buy? sau trebuie sa ma descurc cu pm?

Te lamureste Liviu... pana atunci delecteaza-te cu cazul acesta :D

https://howgdprstolechristmas.com

Prima problema: din kenya mai au in stoc doar 2.5kg si noi avem in tabel 4kg. Din cele 1.5kg este cineva care vrea sa se reorienteze catre alta origine? Cum facem?

Eu am 0.5 kg kenya
Renunt la ele

Si eu, fără pb.
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler

si eu la punga mea . raman cu 3 atunci....
DC Studio/Honne Home
PAST-Expobar Brewtus IV, Honne Home,CEADO E5P,ESPRO Tamper , Felicita Scale,IMS vs VST,Motta Distribution Tool
Lelit41TEM,Lelit43MMI

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)