Welcome Back Log In Create Account

Buna seara! :D

Numele meu este Adrian, am 23 de ani si sunt student in cadrul Institutului Medico-Militar din Bucuresti.
Zilele trecute am luat decizia (venita pe moment, deci nu prea a fost gandita si nici nu am facut mari cercetari in acest sens) de a cumpara un espressor. Rezultatul final a fost acesta: http://www.cel.ro/espressoare/espressor-...yI3NjAu-l/
Nestiind nimic despre espressoare sau despre prepararea cafelei in general (ori o cumpar, ori o beau facuta de altcineva), m-am gandit ca e o idee buna, mai ales ca se apropie si sesiunea Confused . Dupa ce am citit informatiile de pe acest forum, se pare ca nu am facut tocmai o alegere potrivita, dar va rog totusi sa fiti blanzi cu un biet incepator si sa va ganditi ca am totusi un buget de student Angel  .
Ce am invatat de la voi in putinul timp de cand va urmaresc este ca si prepararea cafelei este o arta, asa ca orice sfat de inceput este bine venit. Am inteles ca voi avea nevoie de un cantar cu zecimale, un tamper bun, o rasnita (pentru boabele de cafea proaspat prajite de care tot de la voi am aflat si de care imi voi da maine comanda).
Ideea este ca eu am experienta 0 in treaba asta (cum deja v-am mai spus) si as avea nevoie de recomandari din partea voastra de unde pot cumpara materialele necesare (nu uitati de bugetul de student, ce am vazut recomandat in general pe forum depaseste cu mult acest prag :D ). M-ar interesa in special o rasnita, mai ales ca am inteles ca acest tip de espressor ar necesita o cafea fina.
P.S. Sper ca am postat in sectiunea care trebuie, daca totusi nu am facut asta imi cer scuze.

Reply
Salutari,
o idee buna ar fi sa returnezi produsul cumparat. Incearca prin oras versiuni alternative de extractie si poate te reorientezi.
La Pavoni, Mazzer

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)