Espressoman infocat
Dej

Buna ziua,
Ma numesc Ovidiu Popescu,locuiesc in Dej Jud Cluj si ma bucur ca am dat peste acest forum.
Mi-a placut totdeauna cafeaua buna si de cind am vazut si probat un espressor pavoni europiccola care era al varului meu am zis ca musai sa cumpar si eu unul

....asta se intimpla in 1997.Din cauza multor aspecte nu mi-am permis niciodata sa investesc in aceasta pasiune,asta pina luna trecuta cind minat de ambitie am cumparat un espressor lelit.
Urmeaza acum o rasnita buna,pe care sper sa o gasesc sh poate chiar aici pe forum.
In final doresc sa va salut pe toti.
Cu stima,
Ovidiu Popescu
Espressoman Administrator
Bucuresti
Bun venit!
Intr-adevar, rasnita va fi perechea de care are nevoie acel Lelit! Ce buget ai?
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30
Espressoman infocat
Dej
Pai datorita faptului ca ne descurcam destul de greu maximul ce pot sa il dau momentan este de 600 RON.Tare bine ar fi sa gasesc o rasnita mai micuta deoarece stau tare rau cu spatiul.Si asa m-am infiltrat cu greu in bucatarie hahahaha
Bucuresti
Era pe sectiunea Bursa o rasnita de 800 de lei, poate mai negociaza... Altfel, ori iei un Gaggia MDF de 630 de lei (dar are dozator) ori, cel mai indicat, mai astepti putin pana mai pui deoparte de-un Ascaso I-mini/Lelit PL043MM care se duc pe la 750-800 lei si ar aduce un plus, caci au cutite conice, rasnesc direct in portafiltru, sunt stepless.
Deocamdata nici pe okazii nu vad ceva in bugetul tau care sa merite.
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Espressoman infocat
Dej
Iti multumesc frumos pentru ajutor.
Intradevar m-am uitat si eu dar nu am gasit inca nimic potrivit.
Cineva mi-a facut o oferta foarte buna aici pe forum cu o risnita pe care cred ca o stii foarte bine

singura chestie este ca ocupa mult loc asa ca am zis ca mai astept putin si daca nu gasesc nimic si bineinteles colegul forumist o mai are atunci o iau.
Bucuresti
Aaa..Tranquilooo

Foarte buna scula! O sa o predai nepotilor, atat de robusta e! Daca marimea nu este un impediment, ia-o!
Espressoman infocat
SV
dap. tractor ca si constructie cu o calitate buna a rasnirii.
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.