Welcome Back Log In Create Account

Bucharest Coffee Festival

https://bucharestcoffeefestival.com/
As fi vrut sa fie si in limba romana, in rest sunt convins ca o sa fie frumos si sper sa ne vedem cat mai multi.
Decent, Comandante, etzmax, bentwood

Reply
Cam din scurt (e peste o saptamana), neanuntat deloc...?
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
A fost anunțat de SCA România de vreo două luni pe social media. Anul trecut în centrul vechi mi s-a părut înghesuit. Sper să fie mai bine în spațiul nou.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979

Reply
Ce site au astia de la SCA Romania? Am gasit o simpla pagina de feisbuc cu link la un site care nu functioneaza.

Reply
Au un site fără conținut și cu malware, văd că este la fel ca pe la începutul anului când am verificat ultima dată. Dacă vreți să fiți la curent, toate noutățile și discuțiile sunt pe Instagram. Nu este ideal, dar asta e situația.

Barshaker vor fi expozanți, ceea ce este interesant pentru noi cei din București, pentru că nu îi putem vizita în showroom.

Reply
(05-05-2023, 20:52)adrian1 Wrote: Au un site fără conținut și cu malware, văd că este la fel ca pe la începutul anului când am verificat ultima dată. Dacă vreți să fiți la curent, toate noutățile și discuțiile sunt pe Instagram. Nu este ideal, dar asta e situația.

Barshaker vor fi expozanți, ceea ce este interesant pentru noi cei din București, pentru că nu îi putem vizita în showroom.

Sper sa se poata bea de la ei la festival blendul Napolitan, e ceva de incercat. Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa imi placa blendul asta asa mult.

*Admin Edit - discutii despre aceasta cafea mutate aici.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
Un program, o lista de participanti, ceva?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Mabo, Sloane, și Tastecrafters au anunțat că participă.
Ar fi util de aflat când sunt concursurile.

Reply
Oficial si public nu exista..

Dar un share eu... am primit de la un prieten..  :D

[Image: odaMGe3l.jpg]
--Only God Can Judge Me--

Reply
Multumesc
Dar nu se vede [emoji846]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
acum?
https://imgur.com/HAM35gb
--Only God Can Judge Me--

Reply
(10-05-2023, 16:51)adrian1 Wrote: Mabo, Sloane, și Tastecrafters au anunțat că participă.
Ar fi util de aflat când sunt concursurile.

Da, confirm Tastecrafters si Dropshot, standuri separate. Va asteptam :)
Certified Arabica Q Grader
Espresso : Espressor WPM Primus, Rasnita WPM ZP-1 SSP Sweet Lab V3
Brew : Origami, Timemore Sculptor 078 ( brew only) 

Reply
Foarte faina atmosfera primei zile, dupa 4-5 shoturi deja am inceput sa tremur... de bucurie  Tongue  
[Image: lEsUSYo.jpg][Image: YrSwdV1.jpg][Image: aiH1lZm.jpg][Image: N68iqvU.jpg]
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton 

Reply
Bună ziua! Vreau să felicit organizatorii BCF pentru un eveniment de talie europeană, într-o locație adecvată. Ieri dimineață am fost unul dintre primii vizitatori și am interacționat cu câțiva reprezentanți, oameni drăguți, de la care ai câte ceva de învățat. Îi menționez aici pe Cristi Oltean -Meron, dl.Jenei -Cortina Cafe, Anca Ionescu -Artisan și reprezentantul italian Gaggia de la care am primit o ceșcuța pentru colecție. Sper ca anul viitor să participe mai mulți prajitori, fiindcă văd că este o piață în creștere, iar calitatea boabelor prăjite este, zic eu, peste media europeană. Și spun asta ca și consumator de cafele ale celor mai multe prajitorii consacrate din majoritatea țărilor din Europa. Spre exemplu am fost plăcut surprins de calitatea  cafelelor Coffee Designers, de care nu am auzit până ieri, și bineînțeles, și de raportul preț- calitate. Urez în continuare succes evenimentului și să ne revedem sănătoși la ediția viitoare.

Lelit Bianca V2, Mahlkonig K30, Acaia Lunar

Reply
Poze de ieri: FB
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
This content isn't available right now
When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
L-am facut public acum.

Reply
Frumusel, dar nu se compară ca atmosferă, vibe si cafele cu ce a fost anii trecuți la festivalul organizat de La Marzocco sau Tastecrafters. Urmeaza pe 22 iulie Man vs Machine (Tastecrafters) si pe inceput de septembrie cel La Marzocco.

[Image: QgWRPH4.jpg][Image: z19pNVH.jpg][Image: DTn9IIr.jpg][Image: 1knLlha.jpg][Image: JYA2IsV.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Festivalul a început cu stângul, deoarece câteva standuri au avut curent vineri abia după ora 13.

Am băut cafea bună la Sloane, loturile noi sunt promițătoare. Mabo a avut reduceri bune la toate cafelele. Am încercat Nestor Lasso care urmează să apară săptămâna asta, fix pe gustul meu. Guido au venit cu un design nou de pungi, dar și cafele noi. Andrei Tecău era la brew bar, pe o masă foarte joasă, cred că i-a fost greu, dar se observa foarte bine tehnica de turnare. A fost o plăcere să stau de vorbă cu el. Barshaker au avut cele mai originale dotări, Speedster și Bentwood pentru espresso și Kalita la brew. Meron aveau cafele funky, Jairo Arcila cu piersici pe espresso a fost interesant. La Dropshot am încercat cu mâna mea knockerul de la Timemore Sculptor și am gustat Guatemala La Colina Geisha. Înainte să îmi spună ce este am crezut că beau Kenya sau Etiopia.

La capitolul curiozități, era un stand cu un espressor Elektra retro, dar de fapt era un E61 modern într-o cutie foarte frumoasă. Am băut de la ei o Kenya bunicică. De asemenea am gustat espresso de la modelul cel mai mare de Eversys, încurajat de punga de pe râșniță, pe care scria Uganda. A avut o curgere corectă, constantă. Nu prea am înțeles dacă se oprește singur, eu l-am oprit la 38s și cred că trebuia mai devreme. S-a văzut diferența față de un super-automat ieftin. Dacă ar avea boabele potrivite, l-aș folosi cu plăcere la un hotel sau la o conferință.

Sunt curios de rezultatele la competiții, nu am avut timp să le pescuiesc de pe social media.

Reply
Dacă încă nu ați ajuns, mai aveți o șansă astăzi. Devin din ce în ce mai buni.
[Image: 1FC9iEXl.jpeg]
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
Am fost ieri.
Slower cu Sumo au fost peste tot festivalul.

Reply
Și pentru mine la fel, să îl asculți pe Daniel vorbind este chiar mai interesant decât să guști cafeaua. De data asta au și pungi de vânzare, cele ieftine au reducere 25% față de prețul de pe site.

O altă experiență interesantă este MilkBok.

Reply
Nu stiu cu ce au dat Slower si Sumo acolo ca nu am putut sa schimb doua cuvinte cu Cristi, tota lumea era la standul lor.
[Image: PJ3XJcJ.jpeg]
Lelit MARA X,  Lelit PL72 William - Hario V60, Sculptor 078,
1Zpresso K-Plus, Kinu Simplicity.

Reply
Vesti bune!
Cel mai bun festival de cafea din tara si-a anuntat editia a2a.

[Image: WPbHW6Al.jpeg]
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
Pacat că s-au înghesuit doua festivaluri in interval de 2 săptămâni având în vedere că peste jumătate din expozanții prezenți sunt aceeași la toate evenimentele.
Espresso:Stone Mine & Timemore Sculptor 078S/ Felicita Arc
Brew: 1zpresso zp6 special 

Reply
zici tu ca au fost aceeasi expozanti in cei 500mp ai north events si in cei 20.000mp ai laminorului?
Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar,  Synesso, Mythos 1

Reply
Bună seara! Voiam să vă intreb colegi forumiști dacă veniți la Bucharest Coffee Festival weekendul viitor? Eu voi face deplasarea de la Oradea și mi-ar plăcea tare mult să vă cunosc pe mulți dintre voi!
#Lelit Grace  # DF64V  

Reply
CoffeeEast este neapărat de pus pe lista, cam acela a devenit reperul si probabil cel mai tare din Europa de Est.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Am inteles, eu atunci nu voi putea participa, dar voi face deplasarea in acest weekend, sper sa ma intalnesc cu cativa dintre voi, fiind asa departe, ocaziile sunt mai rare pentru mine. :)
#Lelit Grace  # DF64V  

Reply
[Image: Bgc6CNjl.jpeg]

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)