Espressoman fresh
Bucuresti
Buna ziua! Dupa cum spune si titlul am un espressor breville, achizitionat recent. As dori sa fac upgrade la portafiltru si am intampinat prima problema, am descoperit ca sunt mai multe tipuri de group heads si breville nu face parte din cel mai comun, daca aveti de recomandat un portafiltru ( am cautat ceva si nu prea am avut succes sau mai bine zis nu am inteles bine care e diferenta intre ele ) .
Vreau sa achizitionez si o sita IMS si nu stiu daca se potriveste la portafiltrul actual de 58mm ( daca conteaza modelul de head group )
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Pai ai spus singur ca PF actual e de 58 mm... asta e un standard, nu stiu sa existe variatiuni de 58.
Breville mai are o linie cu grup de 54, dar aia e alta poveste.
Espressoman fresh
Bucuresti
09-07-2024, 16:27
(This post was last modified: 09-07-2024, 16:30 by ClaudiuC.)
(09-07-2024, 15:41)renatoa Wrote: Pai ai spus singur ca PF actual e de 58 mm... asta e un standard, nu stiu sa existe variatiuni de 58.
Breville mai are o linie cu grup de 54, dar aia e alta poveste.
Pai am vazut ca e group head e61 care din cate am inteles este ceva mai standard la toate aparatele in afara de breville :)) ca initial voiam sa mi cumpar PF naked si am vazut ca specifica doar pt group head e61, acum intrebarea mea este daca sita este standard sau la fel conteaza ce group head are aparatul
Si vorbind de breville cu PF de 54, am vazut ca exista sita de la IMS special pentru breville/ sage, pana sa vad asta credeam sita e standard insa mi-a pus un semn de intrebare prin faptul ca este special pt ele ?? si pt sita de 58 nu am vazut nimic
Espressoman infocat
Bucuresti
trimite-ne si noua poze cu PF si stitele pe care le folosesti actualmente.
dimensiunea de 58 este un standard dar nu si designul, urechile de prindere a PF-ului in grup.
Spre exemplu Gaggia are 58mm dar PF nu se potriveste la E61 spre exemplu, adica se potriveste dar are urechile de prindere in alt unghi, si vei sta cu manareul total aiurea in aparat.
deci niste poze sa ne facem ideea , iar legat de site (cosuri) nu cred sa fie o problema aici. aici treaba e mai generalista
GC E24 + PID + OPV 9 bar | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS shower screen / IMS Competition/Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer
Espressoman infocat
Pitesti
Breville max+ are 3 urechi la portafiltru. Nu este compatibil cu E61 sau Gaggia. Cred ca mai mult de site nu prea ai ce schimba la el.
Stone Espresso Mine, Lelit PL72
Espressoman fresh
Bucuresti
13-07-2024, 10:48
(This post was last modified: 13-07-2024, 10:54 by ClaudiuC.)
Asaaa, am revenit. Multumesc de raspunsuri, portafiltrul meu e de 58mm cu 3 urechi, am cumparat o sita IMS big bang ca a fost acum la reducere si nu am avut succes ? nu intra cum trebuie in portafiltru pare ca e prea mare in adancime si se loveste de baza lui deci yayy big fail.
Also am gasit pe amazon un portafiltru naked unde specifica la descriere ca se potriveste si pt modelul meu, are sens sa fiu paranoic ? Am mai vazut la noi pe emag un portafiltru naked unde la fel mentionau acelasi lucru si in comentarii s a plans lumea ca au stricat apararul ?
Astea sunt modelele gasite
https://amzn.eu/d/0gZXavg9
https://amzn.eu/d/02ZfzAkb