Welcome Back Log In Create Account

Black Coffee Friday / weekend(s)

Calul de dar nu se cauta la dinti zice un proverb. Cand primesti ceva in dar frumos ii sa multumesti, Cand meri sa cumperi calul, chiar de-i chilipir tot il cauti la dinti...
Black Friday e o ocazie pentru vanzatori de a-si spori vanzarile, chiar daca au un profit mai mic, suma finala castigata fiind de multe ori mai mare decat media zilnica.
Tocmai acest volum mai mare de vanzari a dat peste cap fiecare comerciant mioritic (servere picate prematur, stocuri insuficiente) la acestea adaugandu-se in acest caz erori umane datorate volumului suplimentar de munca. Ca si detinator de firma care mai si ofera servicii de consultanta tehnica stiu un lucru simplu: daca am gresit ceva, repar cat mai repede si-mi cer scuze, chiar daca s-a intamplat intr-o vineri mai neagra...
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm

Reply
La pretul promovat de BCF, faptul ca am primit cafeaua in doua transe nu m-a deranjat absolut deloc. Nici faptul ca am asteptat mai mult decat de obicei.
Primirea in doua transe mi-a oferit chiar un avantaj, ca pot sa o consum proaspata.
In plus, am primit Kenya AA Top la pret de ... Lavazza.
Probabil evenimentul l-a depasit pe Stefan prin numarul mare de comenzi. Un eveniment de acest gen ar trebui promovat doar cu cateva origini, nu cu oferta la toate originile.
Eu nu am nimic sa-i reprosez lui Stefan, nici pe partea de servicii, nici pe partea de comunicare, nici pe partea de relatii cu clientii. Am primit raspunsuri la toate solicitarile trimise prin mail, telefon, sms.
In afara ofertei de BCF, nu a existat nici o comanda cu intarziere. Nu cred ca evaluarea unui furnizor poate fi facuta in perioada de Black Friday.
Apropos, ieri am plasat o noua comanda de 1 kg, dupa cea de BCF, si azi am primit-o. Deci ? Despre ce discutam ?

Reply
Discutam despre disfunctionalitati.
Nu stiu de ce, dar cred ca daca primeai cafeaua comandata dupa 2-3 saptamani nu ai mai fi fost asa de vesel... :D

Nu a afirmat nimeni ca intarzierea e o regula la Stefan, doar ca au fost niste accidente.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
(17-12-2013, 23:38)petrisor Wrote: Despre ce discutam ?
Habar n-am. Dar asa se-ntampla cand te superi din nimic.
Totul e bine cand se termina cu bine (si cu stratul adecvat de crema).
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm

Reply
Vreti sa va spun un secret? In diverse situatii, fiecare dintre cei care ofera reduceri forumului sau sunt in acest cerc, au zis candva "de maine, gata" :) Am mai spus-o, piata cafelei proaspat prajite si a aparatelor de calitate, este inca la inceput, probabil undeva la inceput de gimnaziu. De aici si diversele disfunctionalitati si de o parte si de alta. Nici vanzatorii nu sunt obisnuiti complet cu tratarea clientilor educati in cafea, nici clientii nu sunt in integralitea lor usi de biserica (adica s-a ajuns pana la cuvinte urate pentru neintelegerea exacta a functionalitatilor unui espressor, a reglajului unei rasnite sau a sistemului de reduceri).

Parerea mea este ca trebuie sa avem rabdare, caci mai este mult pana la maturizarea acestui segment si mai degraba sa ne gandim cum sa corectam cat mai bine pentru viitor problemele aparute decat sa ne inflamam.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Chiar ma gandeam !
De cate ori nu ne-am ocupat , fiecare dintre noi , de organizarea unei excursii , intalniri sau a unui eveniment . Am pus la bataie , atunci , toata energia , relatii bune intentii iar in final sa avem parte de nemultumiti , suparati , dezamagiti .
Pe cat de mari erau asteptarile organizatorilor , la fel de mari erau frustrarile la sfarsit cand barfele si discutiile umbreau multumirile si satisfactia unui lucru considerat a fi bine facut .

Seamana situatiile , doar ca aici nu avem de a face cu barfe si discutii pe la colturi ci cu situatii si nemultumiri concrete care au fost generate , la fel , nu de rele intentii sau dorinta de a pacali ci poate doar din dorinta de a face cat mai mult, de a veni in intampinarea cat mai multor cereri dar fara a face o apreciere corecta a dorintelor functie de posibilitati .

Eu as lua in calcul comportamentul si atitudinea de zi cu zi si nu din momente limita .
Imi place aceasta vorba si incerc sa o si aplic :
" Nu conteaza ce faci azi , insa este important ce faci in fiecare zi ! "
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
(17-12-2013, 23:58)Mihai L Wrote: Discutam despre disfunctionalitati.
Nu stiu de ce, dar cred ca daca primeai cafeaua comandata dupa 2-3 saptamani nu ai mai fi fost asa de vesel... :D

Nu a afirmat nimeni ca intarzierea e o regula la Stefan, doar ca au fost niste accidente.

Am primit comanda la o saptamana si jumatate, dar ma aateptam la termenul asta.
Si nu am fost deloc suparat :)

Reply
(19-12-2013, 14:36)petrisor Wrote: ...
Termenul initial al lui Stefan a fost de o saptamana maxim, dupa care a revenit pe duminica sau luni (dupa ce a adunat toate comenzile) ca incepand de marti face livrari.

Si daca dupa o saptamana si jumatate te trezeai totusi cu alte cafele din greseala sau cu eliminarea completa a unor sortimente comandate (pentru mine de exemplu, din 6 au ramas doar 3 - nu mai avea si nici nu stia cand mai primeste...)?
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
(19-12-2013, 15:32)Mihai L Wrote:
(19-12-2013, 14:36)petrisor Wrote: ...
Termenul initial al lui Stefan a fost de o saptamana maxim, dupa care a revenit pe duminica sau luni (dupa ce a adunat toate comenzile) ca incepand de marti face livrari.

Si daca dupa o saptamana si jumatate te trezeai totusi cu alte cafele din greseala sau cu eliminarea completa a unor sortimente comandate (pentru mine de exemplu, din 6 au ramas doar 3 - nu mai avea si nici nu stia cand mai primeste...)?

Intotdeauna am gasit solutii cu Stefan atunci cand au lipsit cafele.
In the end, eu vreau sa spun ca sunt multumit de produsele si serviciile oferite de el.
Cum ziceam mai sus, de BCF am primit Kenya AA Top la pret de Lavazza. Chiar daca unele sortimente au lipsit si le-am inlocuit, nu se poate sa fie evaluat de BCF. Incearca o continuitate cu el si vezi cum merge.

Toate bune!

Reply
Dar nu i-am facut o evaluare, nu asta a fost scopul...

Pur si simplu am relatat o intamplare, in ideea in care Stefan (si alti furnizori, ca si la altii se poate intampla) sa fie mai atenti pe viitor la aspectele astea.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)