Welcome Back Log In Create Account

Bine v-am găsit espressomani

Deși foarte pasionat de cafea nu am știut ca o astfel de comunitate exista. V-am găsit cand citeam cu ceva luni în urma ceva despre minunea acta de rajnita românească. Când a Google-it despre ea am găsit și forumul.
Felicitari și bine v-am găsit.

Despre echipamentele de cafea pe care le am vorbim mai târziu. Să spunem că am încercat să-mi fac inima mulțumită pana acum.

Iulian

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Acasa: Vesuvius / Mahlkoenig Peak
Pe drum: Lido ET si Doane ajuta

Reply
Bine ai venit.

Scoate semnatura din tapatalk si pune echipamentul in locul ei, din versiunea de browser a forumului.

Reply
Bun venit si multe cafele bune cu noi :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Bun venit! acu ca stii ca existam nu mai ai nici o scuza! Smile
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Reply
Bun venit!
Incep sa se arate ploiestenii... Usor, usor ne strangem suficienti incat sa putem organiza cate o intalnire din cand in cand, sa mai discutam despre cafele, despre echipamente, poate chiar si vreun test comparativ intre ele, etc.
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply
Vin si eu cu gaggia baby :)))

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)