Hello There, Guest! Login Register

Bezzera

Bună seara! A venit vremea sa schimbul Lelit ul pl41tem. După 2 zile de cautat, uitat și citit sunt complet bulversata. Dacă la început eram hotărâtă spre Bezzera bz10 acum ma tentează și o magica sau chiar unica. Menționez ca rasnita e un macap m42m. Bautoare inraitabsunt doar eu 2 espresso pe zi pluș rareori capuccino. Oare spre ce as putea merge? Grea decizie

Reply
Daca bei doar espresso si cu lapte o data sau de 2 ori pe an nu ai ce face cu magica sau bz10... Iar pretul lui Unica e greu de batut. Pacat ca nu ai luat de BF...

Reply
(28-11-2021, 19:41)distrugatorul Wrote: Daca bei doar espresso si cu lapte o data sau de 2 ori pe an nu ai ce face cu magica sau bz10... Iar pretul lui Unica e greu de batut. Pacat ca nu ai luat de BF...
+1. Poate sun subiectiv, dar si eu cred la fel. Pacat, ca a trecut BF de la Barshaker.
Lelit Anna PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, Gene CBR101R, KinGrinder K4.

Reply
(28-11-2021, 19:41)distrugatorul Wrote: Daca bei doar espresso si cu lapte o data sau de 2 ori pe an nu ai ce face cu magica sau bz10... Iar pretul lui Unica e greu de batut. Pacat ca nu ai luat de BF...
Nha asta e.m-am trezit cam tarziu ca vreau un ungrade.

Reply
Zic să te uiți și la prețurile de la Bellezza sau ECM. Vorbește cu vânzătorii (Perfect espresso, Barshaker și Taste crafters) și poate prinzi un ”black friday” personalizat. (La Taste crafters și Perfect espresso încă mai e Black Friday.)
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)