Welcome Back Log In Create Account

BOB Coffee Lab

Cautam prin forum sa vad daca sunt scrise cateva randuri despre cei care au facut performanta in domeniu din Romania.
M-am bucurat ca am vazut ca Mabo este prezent pe forum Bogdan Georgescu fiind vice campion mondial la categoria de prajit.

Insa nu am gasit nimic despre Alexandru Nicolae care in 2016 a fost campion mondial la aceeasi categorie si care am vazut ca are Bob Coffee Lab (sau e asociat, nu stiu exact) care printr-una din locatiile din Bucuresti este in top 100 cafenele pe locul 46 in lume.

Si din ce inteleg au si prajitorie. Nimeni, nimic pana acum? E atat de noua locatia, sau de ce, oare?
Lelit Mara X / Gaggia MDF55 / multa rabdare

Reply
E bună cafeaua și nu are nimeni nimic de obiectat poate?  Biggrin
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
Nu este noua nici cafeneaua nici prajitoria si te incurajez sa incerci cafele de la ei oricand ai ocazia. Alex a participat la multe competitii si este foarte apreciata. Nu apare atat de mult pe forum pentru ca brandul nu este la fel de intens promovat precum Mabo.
Espresso:Stone Mine & Timemore Sculptor 078S/ Felicita Arc
Brew: 1zpresso zp6 special 

Reply
Mulțumesc mult de ajutor. Dupa ce termin lotul de la Dropshot o sa incerc. Vad ca nu au multe variante pe site la comanda. 

Eram curios, sa avem un campion mondial la roasting e mare lucru, m-as fi asteptat ca hype-ul (apropos de imaginea Mabo) sa fie super sustinut. Probabil ca Bob sunt mai concentrati pe cafenele, locații, decat pe roasting.

Reply
La o cafenea de hipsteri din Glasgow, cand m-a auzit vorbind, a venit patronul la noi la masa sa ma intrebe de Alex... daca si-a deschis academie... era chiar in anul cand a devenit campion.
A ramas uimit cand i-am spus sa nu e activ online in comunitate.

Reply
(08-04-2025, 16:17)renatoa Wrote: La o cafenea de hipsteri din Glasgow, cand m-a auzit vorbind, a venit patronul la noi la masa sa ma intrebe de Alex... daca si-a deschis academie... era chiar in anul cand a devenit campion.
A ramas uimit cand i-am spus sa nu e activ online in comunitate.

Deci nu sunt nebun ca m-am pus sa caut. Pe Instagram vad ca omul e activ, posteaza despre realizarile lui. E locul 1 barista national anul trecut, locul 1 la brew, campion mondial la prajit. Probabil ca e super chill si are tot ce-i trebuie si efectiv nu ii pasa de mai mult. Bravo lui daca e asa.
Mie unul mi-ar fi placut sa il stiu mai activ catre comunitate, cred ca toti avem de invatat de la unii ca el. pe de alta parte kudos lui Bogdan Georgescu in cazul asta.

Reply
Păi… există viață și în afara forumului :))) e posibil ca targetul principal sa fie cafenelele și nu espressomanii. E mai simplu sa vinzi la
o comanda x kg sau xx kg decat 2x250g :)))

Comanda și probează. Eu am avut și prăjește super bine, evident.
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
Aveau o cafea extraordinara care din nefericire s-a terminat,Columbia aroma nativo hlw.O nebunie...Prajeste oricum foarte bine,dar cafeaua asta era ceva greu de descris in cuvinte.O alta cafea de la Kava s-a mai apropiat de ea.O combinatie florala exceptionala.Si inca ceva,nu conta ca abia deschisesei punga sau o terminasei,gustul era acolo,acelasi,intreg.Astept sa reapara,daca va mai aparea...
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
De unde isi ia presa subiecte... din barfele noastre Tongue

https://hotnews.ro/bob-coffee-lab-singur...pa-1944242

Reply
Vazusem articolul dar am observat ca e advertorial.
Poate incepe sa bage marketing si el.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)