espressoman
Cluj-Napoca
Si Jura este de pastrat, are componente utile in ea: o pompa, un flowmeter, un atenuator de zgomot, poate si altceva. Se pot refolosi foarte bine la un espressor adevarat.
De exemplu, am scos o pompa Invensys la 65W dintr-o Jura E65 si cred ca ar merge in Gaggia in locul lui Ulka la 48W.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Din
comentariul de aici, pare ca noi suntem de vina :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
espressoman
Cluj-Napoca
Nu te lasa pacalit Liviu, astia din marketing sunt buni de gura.
As fi curios ce TDS si Yield ratio maxim s-a obtinut pe un automat, pe oricare, domestic sau profesional.
Ar putea sa ne spuna "profesionistul" acela de pe Facebook?
Oare stie ce reprezinta acesti parametri?
[Image: smile.gif]
Espressoman Spatial
Cluj Napoca
(28-03-2017, 17:16)Lyvyoo Wrote: Din comentariul de aici, pare ca noi suntem de vina :)
e putin pe langa subiect :) poate e client fidel al benzinariilor :))
ECM Automatik 64 | V60 | Aeropress
Espressoman infocat
Cluj
(29-03-2017, 09:09)cpop Wrote: (28-03-2017, 17:16)Lyvyoo Wrote: Din comentariul de aici, pare ca noi suntem de vina [Image: smile.gif]
e putin pe langa subiect [Image: smile.gif] poate e client fidel al benzinariilor [Image: smile.gif])
Nu ai cui sa ii explici ... e ca si la manele ... nu e muzica ... dar nu ai cui explica...
Expobar Brewtus IV DB - cu profilare de presiune,Baratza Sette 270W, OE Lido E,IMS Competition 10, 18 și 20 g, Shower Screen IMS Competition, Tamper dinamometric Concept Art.
Espressoman infocat
tulcea
Si totusi cred ca pe undeva exista oratoriul din Kashmir si simfonia din Punjab.Nirvana muzicii ,totul din adâncul gatului! :D :)
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.