Pre Scriptum: Am scris mesajul ca raspuns pentru @
hadriano, dar a trebuit sa plec rapid, asa ca luati continutul fara legatura cu cele de mai sus.
Panta ascendenta la BT este, se vede clar, doar ca i-a scazut putin inclinarea.
In faza de uscare nu se scade niciodata temperatura, oricat de mare ar fi sperietura.
Trebuie sa fii fierbinte rau ca sa produci defecte de la o temperatura prea inalta, ca sa fii fortat sa o cobori, la sub 200 incarcarea pe masini din acestea fara mare inertie termica, greu de produs pagube.
Asta daca nu faci manevre "disperate" in timpul incarcarii, lucru ar l-am fi putut vedea doar din graficul puterii, care lipseste. Salturi mari ale puterii cu reveniri imediate nu se reflecta asa instant in ET/BT, dar poate strica structura boabei.
Ideal ar fi sa mentii cam pana la TP acelasi nivel de putere pe care l-ai avut la incarcarea boabelor, si doar daca este un TP asa de coborat ca in cazul de fata, sa incepi sa cresti "usor" puterea daca BT scade sub 100 grade si curba inca coboara abrupt. Usor-ul e relativ, depinde de viteza de raspuns a masinii. La una cu convectie inseamna cam 1% la fiecare 5 secunde. Un test de raspuns treapta mi-ar spune tot ce trebuie sa stiu despre masina, ca sa pot da valori mai precise.
In nici un caz nu taia puterea cum vezi peste tot la prajirile la tambur !
Aceste masini asa zise tambur pana in 500 grame nu au aproape nimic comun ca regim termic cu un tambur solid de fonta cu peretele de 10 mm, si care cantareste 10 kg pentru o masina de 1kg capacitate !
La RoR prima porunca zice ca panta musai mentinuta continuu descendenta dupa terminarea uscarii, si asta se face simplu din cresterea ET cat mai lina si mentinere cat mai constanta pe final.
La urmatoarea sarja, incerca sa aduci ET la 200 cat mai rapid, pana in minutul 3-4, dar fara depasirea RoR de 25, adica sa nu iasa din grafic (prea mult timp). Este perfect posibil daca facem un calcul simplu, ai avut TP la ... hai sa zicem 60 grade si un minut, ca sa fie calculele mai simple, ne propunem un DE la minutul 5, deci ai o variatie de 145-60 = 85 grade in 4 minute, RoR mediu de 21 pana la DE. Cu un RoR maxim de 25 la varful cresterii, si care apoi scade pana pe la 16 la DE, obtii media asta.
Apoi, dupa ce ai ajuns la 200 grade ET pe la min 4, cresti usor si constant in continuare pana la 230-240 grade in 3-4 minute, adica 10 grade pe minut, si apoi mentii la 240 fara sa mai atingi puterea. Daca ai atins 240 grade la minutul 8 ar trebui sa apara si FC.
Daca e ceva de ingrijorat la aceasta prima incercare este portiunea lunga orizontala a RoR de la min 4 la min 12, asta dupa manual inseamna coacerea perfecta.
Pot atasa grafice care sa exemplifice cele scrise mai sus doar ca eu am masini diferite de a dumitale, si imi e sa nu te confuzez mai mult. Asta pentru ca am convingerea ca profilul este mai mult caracteristic masinii decat cafelei. Aceeasi cafea se va praji optim dupa curbe diferite la dumneata sau pe un FB.