Welcome Back Log In Create Account

Aroganta in padurea Baciu

Am tot auzit povesti despre padurea baciu si ma gandeam la final de august sa imi beau fumos o cafea in mijlocul padurii si sa fac un vlog despre asta!

Ne strangem mai multi?

*admin edit
link dezactivat

Reply
Sa nu fii dezamagit, doar. Sunt locuri mult mai faine in zona Clujului unde sa-ti bei cafeaua. Smile
Pozele din articol evident ca nu sunt facute acolo. Eu ma ocup in timpul liber cu fotografia de natura, chiar caut paduri mai ciudate, copaci contorsionati, etc. Nu e cazul acolo, din pacate.
Nu are rost sa incep sa ma leg de balariile care sunt scrise in articol. :)
Am fost de multe ori acolo, inclusiv noaptea, e o padure banala la marginea orasului, strabatuta de multe poteci, se mai taie copaci, zona e "populata" de hoti, tigani, drogati, gunoaie, "profesioniste", cupluri in cautare de "senzatii ezoterice" si, ocazional, alergatori si mountain bikeri.
Lelit Mara X, Kinu M47, Ascaso i-mini i1, Cafflano Kompresso, Bialetti Moka /w IMS.

Reply
+1 la ce zice Lucian, din pacate e un loc plin de gunoaie...

Oricum cred ca OP-ul doar cauta click-uri pentru site Smile
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
Am dezactivat link-ul. Totusi, lasam topicul deschis, poate are cineva vreun copil obraznic si vrea sa ii povesteasca de bau bau   :bm:
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)