Hello There, Guest! Login Register


Aragazuri, plite, cuptoare

#1
Avand in minte pozele cu paine si pizza din topicul “Painea, preparata acasa”, as dori recomandari pentru schimbul aragazului clasic din dotare cu utilaje mai competente pentru gatit; as prefera variante electrice dar la bloc pot exista probleme de cablare/alimentare pentru mai multi kilowati, asa ca nu ocoliti nici variantele pe gaz.
ACS Minima, Sette 270, Eureka Atom Specialty 75E
 
Reply
#2
Pentru mine combinatia castigatoare este cuptor Gorenje si plita inductie Samsung. 
Dupa ce ne-am obisnuit cu inductie, nu as mai trece inapoi never ever pe clasic. 
Usor de curatat, rapid -- sticla suprinzator de rezistenta la zgarieturi.
Permite legare monofazata si trifazata, e ok si la bloc. Are cablaj separat si siguranta de 16A, cum incepe sa atinga limitele, automat scade puterile ochiurilor, deci nu am cum sa trec peste maximul permis de siguranta.
Cuptorul Gorenje este un model mai basic, nu ii gasesc numele, dar suficient de multe functii. Ventilator cam zgmotos la convectie, dar nu deranjant.
Lelit PL41EM, Kinu M47  Phoenix  
 
Reply
#3
Cuptorul trebuie sa fie clar electric.

Cu plita e discutabil .... nici eu nu m-as mai intoarce la altceva decat pe inductie, dar acolo trebuie sa vezi, posibil sa trebuiasca schimbata si o parte din vesela. Oricum, daca nu ai centrala termica in bucatarie, partea buna e ca nu mai ai gaz in casa.

Cel mai probabil sa fie necesar sa-ti tragi cablu separat din panou, mai ales daca ai si plita tot electrica, depinde si de vechimea sau starea infrastructurii tale electrice, dar asa e cel mai sigur.
Lelit MaraX, Eureka Mignon Specialita, Kinu M47 Phoenix
Past: Lelit PL41TEM, Sette 270 WI
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)