Welcome Back Log In Create Account

Ar fi benefica infiintarea unei asociatii a prajitorilor?

Revenind la asociatia prajitorilor; da, m-as simti protejat sau ajutat stiind ca ma pot baza pe o entitate juridica atunci cand trebuie sa explic anumite aspecte organelor de control, cand stiu ca pot prezenta un comunicat sau un punct de vedere oficial sau cand in nomenclator voi gasi meseria de prajitor de cafea.
Nu stiu daca mi-as oferi pe tava experienta si cunostintele avand in vedere numarul de nopti in care am prajit, am degustat, am notat, am citit. Deci DA asociatiei.
La Marzocco GB5, La Marzocco Vulcano, Eureka Mythos, La Marzocco GS3, La Spaziale Mini Vivaldi II

Reply
Despre prospetimea recoltelor vs gustul din ceasca, discutam aici
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Excluzand orice aspect comercial, putere de cumparare sau reprezentare juridica, asociatia ar ramane un simplu spatiu in care prajitorii si-ar putea testa cafelele proprii alaturi de alti semeni,iubitori ai prajitului de cafea intr-un loc comun de joaca, care sa ne apartina noua...
Sigur, cei care suntem atinsi de aceasta nebunie avem intalniri ad hoc sau organizate destul de des, dar apeland la bunavointa sau toleranta, caci nu-i usor pentru oricine sa gazduiasca cativa vlajgani ce vorbesc pasional intr-o limba comuna doar lor:)
As adera la o asociere a prajitorilor espressomani, loc unde ar avea mai multa relevanta, decat aici, discutiile despre detalii ale cafelelor care in lumea reala nu au sens si conteaza doar pentru cei ce o prajesc.
Prin cereri exagerate s-a produs o degradare a informatiilor in date si astfel, azi, pot achizitiona ambalaje de cafea cu manual de utilizare si detalii despre cel ce a cules-o cu mainile lui dar, punctaje si descriptori fantezie, care nu au nici cea mai mica relevanta fata de produsul final impachetat.
Ultima strigare;
ne asociem sau ne adunam mai tarziu la mine :) ?
La Pavoni, Mazzer

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)