05-09-2021, 20:13
Ce părere aveți despre filtrele Aquaphor? (cele cu trei cartușe).
Mă interesează o apă bună pentru cafea și de băut.
Mă interesează o apă bună pentru cafea și de băut.
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.
|
Apa pt espressor (apa plata, filtre de apa, solutii de dedurizare a apei)
|
Quote:Observations from different sources cite a tendency for “overextracted flavor” at high levels of total hardness (> 250 ppm CaCO[sub]3[/sub]) and conversely a trend for “underextracted flavor” at low levels of total hardness (< 40 ppm CaCO[sub]3[/sub]). However, experimental measurements suggest that the impact of total hardness on the overall extraction efficiency is insignificant within reasonable variations in total hardness levels (20–250 CaCO[sub]3[/sub]).
![[Image: lDJZNx7.png]](https://i.imgur.com/lDJZNx7.png)
vad in la ambele surse duritatea in grade germane de 2 si ceva, foarte apropiate valorile
. Legal nu ar fi permisa in retea apa mai putin dura de 5 grade, scrie asta si in tabel.
(10-08-2021, 19:06)renatoa Wrote: Profesional inseamna filtre horeca, nu cred ca iti doresti asa ceva in casa... sa nu mai abuzam atat de termenul asta care si-a pierdut semnificatia adevarata.
In asa zisul buletin de analiza nu este decat clorul, in rest nimic, mare tupeu sa ai sa pui asa ceva public...
Nu e de mirare, vad ca presa locala prezinta situatia cam... maronie...
Mai cauta niste analize cu toate rubricile completate, trebuie sa fie in tot orasul vreo unitate care are nevoie de apa la standarde serioase. Hai nu fabrica de bere, dar ceva alimentar, sanitar...

(01-11-2021, 15:08)sNap7 Wrote: Văd ca nu se mai găsesc filtre pt Peak Water. Sunt singurul in situația asta?