Espressoman infocat
Bucuresti
Pun intrebarea asta, daca folositi apa Bucovina la 5l sau la sticle de 2 L. Eu am folosit la sticle de 2 l dar am cumparat acum si la 5 l si am observat ca cea la 5 L este apa de izvor si cea la 2 L este apa minerala plata, prin urmare sunt valori diferite ale compozitie chimice.
Espressoman infocat
Bucuresti
Gaggia Classic 2013, Eureka Mignon Specialita 15BL, Cafflano Kompresso, Aeropress
Espressoman infocat
Bucuresti
Multumesc! Concluzia, raman pe cea de 2 L.
espressoman amator
TIMISOARA
I idee ,fara legătură cu Bucovina....iei un filtru BWT,un capac,2 furtune și un robinet poate o reducție și îl legi la apa de la bloc casa etc....apoi un bidon de 5 litri pe care îl umpli de cate ori ai nevoie....avantaj capacul are setări ptr duritatea apei.
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.
Espressoman infocat
Bucharest
(08-01-2021, 11:46)orwo Wrote: I idee ,fara legătură cu Bucovina....iei un filtru BWT,un capac,2 furtune și un robinet poate o reducție și îl legi la apa de la bloc casa etc....apoi un bidon de 5 litri pe care îl umpli de cate ori ai nevoie....avantaj capacul are setări ptr duritatea apei.
Daca esti mai comod, poti baga furtunul de la espressor direct in bidon

))
Bugster+Honne, Kinu
espressoman amator
TIMISOARA
Daca ți se pare amuzant ....sa cari aiurea bidoane...
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.