Hello There, Guest! Login Register

Apa Bucovina la 5L sau la 2L

Pun intrebarea asta, daca folositi apa Bucovina la 5l sau la sticle de 2 L. Eu am folosit la sticle de 2 l dar am cumparat acum si la 5 l si am observat ca cea la 5 L este apa de izvor si cea la 2 L este apa minerala plata, prin urmare sunt valori diferite ale compozitie chimice.

Reply
Se mai discutase si teoria apei https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...a-Bucovina
Gaggia Classic 2013, Eureka Mignon Specialita 15BL, Cafflano Kompresso, Aeropress

Reply
Multumesc! Concluzia, raman pe cea de 2 L.

Reply
I idee ,fara legătură cu Bucovina....iei un filtru BWT,un capac,2 furtune și un robinet poate o reducție și îl legi la apa de la bloc casa etc....apoi un bidon de 5 litri pe care îl umpli de cate ori ai nevoie....avantaj capacul are setări ptr duritatea apei.
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
(08-01-2021, 11:46)orwo Wrote: I idee ,fara legătură cu Bucovina....iei un filtru BWT,un capac,2 furtune și un robinet poate o reducție și îl legi la apa de la bloc casa etc....apoi un bidon de 5 litri pe care îl umpli de cate ori ai nevoie....avantaj capacul are setări ptr duritatea apei.
Daca esti mai comod, poti baga furtunul de la espressor direct in bidon :)))
Bugster+Honne, Kinu

Reply
Daca ți se pare amuzant ....sa cari aiurea bidoane...
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)