Hello There, Guest! Login Register

Another one bites the dust

Salut tuturor iubitorilor de cafea!

O mica surpriza placuta pentru mine inca de la inregistrare, mailul automat de la administratorul forumului, un salut cald si plin de amabilitate. Pe cate forumuri m am inregistrat in atatia ani de internet, niciodata nu am primit un asemenea mesaj de bun-venit! Multumesc!

Citesc de mai multe luni forumul insa nu credeam ca voi intra si eu in aceasta comunitate atat de curand. Ma tenta ideea impartasirii unui noi pasiuni si al entuziasmului celor de aici insa mai mult la modul teoretic, credeam ca pot trai fara o cafea preparata chiar ca aici. Insa intamplarea (sau zeii cafelei) a hotarat altfel. Dupa o  excursie de week-end in Turcia, prietena mea a adus  cafea turceasca cu o aroma extraordinara si cu un gust la fel de bun chiar si pentru modul nostru gresit de atunci de preparare a acesteia la ibric. Cu asta a inceput totul, de atunci mi am dat seama ca nu mai vreau sa beau altceva in afara de o cafea buna. Apoi, la prima achizitie de cafea de specialitate de la un magazin din Romania, mi am dat seama ce inseamna rasnirea inainte de utilizare. 

Momentan, pasiunea se afla la apogeu, abia astept sa se faca dimineata ca sa mi prepar si sa mi savurez cafeaua. Sper sa ramana asa intotdeauna, una dintre micile dar intensele bucurii ale vietii cotidiene.

Vreau sa mi exprim aprecierea pentru aceasta comunitate unita intr o singura pasiune si nedivizata de niciuna dintre celelalte teme care dezbina romanii. Evident ca aici este meritul administratorului pe care il felicit pentru ca a reusit sa tina forumul departe de tentatiile discutiilor inflacarate pe teme sensibile. Am mai gasit demult o stare asemanatoare de civilitate pe forumul de ceasuri insa asta era  acum mai multi ani si, cum nu mai activez acolo, ma indoiesc ca mai e la fel. 

Sa nu o mai lungesc, inchei aici mica mea prezentare. Bautor de cafea la filtru fiind, nu voi avea ocazia prea multor conversatii cu colegii de forum dar voi urmari ca si pana acum, dialogurile de aici. Toate cele bune tuturor!
Pe.De.Dienes 109 N, v60

Reply
Bun venit! Wink
■  ARCO220V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)