Espressoman infocat
Cluj-Napoca
(24-03-2021, 20:26)Neuzeitlich Wrote: Am putea să facem un congres extraordinar la pavilionul H, unde să venim toți cu espressorul preferat. Timp de 5 minute pe cronometru facem extracție după extracție și deșertăm totul într-o cuvă centrală. Apoi spumarea laptelui, latte art, tot dichisul. Va ieși cel mai mare latte din lume, bifăm un record Guiness, după care consumăm rezultatul luând cu cana din cuvă. Cafeaua va fi un blend, desigur.
Iar acea cuvă va fi "ceașca noastră".
PS Merge și un flash mob.
După 1 an de zile...bem toți la grămadă din aceeași oală? [emoji23][emoji23][emoji23] Și eventual folosim aceeași linguriță la amestecat? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
||| Lelit MaraX ||| Eureka Mignon Specialita ||| YUME beans :) ||| ----- ("fostele": LaPavoni Professional, RoK manual grinder)
Espressoman
Iasi
Ar fi super sa facem la Logo Cups o emblema a forumului pe un model de ceașcă iar fiecare sa poată personaliza folosim culorile preferate.
Trimis de pe al meu MAR-LX1A folosind Tapatalk
Bianca V3 Black <> FlairPro3 <> Ikape58<>EurekaSD <> BravoTools <> KinuM47Clasic <> FellowStaggEKG <> HarioSwitch <> Paragon Nucleus <> Refractometru <> Prajitor Nucleus Link
Past : Mara X
Espressoman infocat
Bukarest
Cică am votat în acest poll, dar nu mă regăsesc printre cei care au votat. (Info din partea sistemului...)
Mazzer SJ | Zwänger Favorite Typ0 | Isomac Giada | Promac Lollo | Tecnosystem Blitz | Gaggia Dose
Espressoman infocat
Targu Jiu
25-03-2021, 13:00
(Edited 25-03-2021, 13:02 by chilea viorel.)
Hopaaa, nu cred că folosim toți aceeași linguriță la amestecat ! ???
ECM Classika Pid/Aram Espresso Maker/Mazzer Philos/Acaia Lunar/ Bravo Tools/Aram Ultimatum Tamper/Fellow Stagg EKG