Espressoman infocat
SV
sterg si eu, dar trebuie sa ne organizam sa stim care si ce verificam. oricum, eu si pana acu am cautat sa sterg datele personale puse pe forum, mai ales dupa ce s-a incheiat tranzactia.
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.
Espressoman de import
București
Datele de contact (telefon/email) de pe tranzacții încheiate au fost toate șterse deja.
Rămâne de văzut cum facem pentru anunțuri încă valabil.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)
Espressoman Administrator
Bucuresti
Tin neaparat sa-i multumesc din suflet lui micrenda pentru efortul depus! INtr-un timp extrem de scurt a reusit sa filtreze toate tranzactiile incheiate si sa stearga datele personale de acolo! UN gest minunat pentru care ii multumim in numele comunitatii.
Din anunturile existente voi sterge eu datele personale si am pus in regulament deja ca orice comunicare se poate face doar pe PM sau public, inserarea de telefoane si email-uri fiind interzisa.
E posibil sa ne agitam noi mai mult decat trebuie, in conditiile in care rata de conformare in Romania este mica din ce s-a mai citat si aici ca si link-uri, insa mie ca si persoana fizica mi se pare un lucru bun GDPR-ul pana la urma si mai ales o sperietoare pentru administratorii de site-uri daca nu mizeaza pe onestitate in relatia cu oamenii.
Speram ca si cantitatea generala de Spam sa scada cu aceast aocazie, desi nu cred.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
SV
mircenda - hero of the day :bi:
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.
Espressoman in foc@
Iasi
(30-05-2018, 16:54)Fane Wrote: mircenda - hero of the day :bi:
+1
Multumiri, @
micrenda
■ ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■ ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■ Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■ Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Espressoman de import
București
21-05-2019, 17:52
(Edited 21-05-2019, 17:55 by micrenda.)
Astăzi am găsit o extensia pentru Firefox / Chrome care, din părerea mea, este esențiala:
https://www.i-dont-care-about-cookies.eu/
Ascunde automat orice popup despre GDPR si Cookies (merge si pe espressoman.ro!). Viata mea este un pic mai buna acum!
PS. Cred ca trebuie sa dau mai multe detalii: eu am setat Firefox sa șteargă toate cookie-uri si date locale de fiecare data când închid browserul si, ca rezultat, de fiecare data imi apare popup despre GDPR. Aceasta extensie imi salvează mult timp.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)
Espressoman traditionalist
ro
21-05-2019, 18:24
(Edited 21-05-2019, 18:31 by Levo.)
(21-05-2019, 17:52)micrenda Wrote: ... eu am setat Firefox sa șteargă toate cookie-uri si date locale de fiecare data când închid browserul si, ca rezultat, de fiecare data imi apare popup despre GDPR ...
... si eu ...
dar fara sa apara ...

...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...