Salut baieti, sunt Bogdan si sunt la inceput de drum in acest domeniu dar dispus sa invat. Din locatiile din Bucuresti, espresso-ul cel mai "bun"(pentru mine) l-am baut la locatiile Boiler, Steam, Mano&Bocca(poate ajuta la a ma invata mai bine ce sa aleg).
Daca pana acum eram 100% dispus sa aleg un Jura E8 pentru uz casnic(pentru ca ma mut intr-un apartament nou si vreau sa pot sa beau o cafea buna acasa), acum dupa ce am citit putin parerile voastre, sunt mai mult decat convins sa aleg combinatia de espressor manual+rasnita. Asta pe langa faptul ca as putea sa nu investesc chiar atatia bani ca si la un Jura e8
M-ar ajuta daca mi-ati oferi o parere pe ceea ce am identificat pana acum ca mi-ar placea:
1. Gaggia Classic RI9481/15 E 24+ rasnita HiBrew G7
2. DeLonghi Dedica Duo EC890.GR,15 bari + aceeasi rasnita
3. Lelit Anna PL41TEM+ aceeasi rasnita.
Multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri si learning-uri
Daca pana acum eram 100% dispus sa aleg un Jura E8 pentru uz casnic(pentru ca ma mut intr-un apartament nou si vreau sa pot sa beau o cafea buna acasa), acum dupa ce am citit putin parerile voastre, sunt mai mult decat convins sa aleg combinatia de espressor manual+rasnita. Asta pe langa faptul ca as putea sa nu investesc chiar atatia bani ca si la un Jura e8
M-ar ajuta daca mi-ati oferi o parere pe ceea ce am identificat pana acum ca mi-ar placea:
1. Gaggia Classic RI9481/15 E 24+ rasnita HiBrew G7
2. DeLonghi Dedica Duo EC890.GR,15 bari + aceeasi rasnita
3. Lelit Anna PL41TEM+ aceeasi rasnita.
Multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri si learning-uri