Welcome Back Log In Create Account

Alegere espressor sh

Detin un gaggia baby si consum espresso de jumătate de an. Rezultatele sunt la limita ca sa zic asa.

As vrea totusi un espressor cu care sa ma apropii de realitatea de pe acest forum, dar pentru ca bugetul este destul de restrans, am nevoie de o recomandare de cateva marci pe care sa le caut pe olx sau gumtree.

Buget 1000-1500ron si timp/rabdare suficient(e)

Mulțumesc

Reply
Schimba rasnita, nu espressorul.
Sau, vorba lui Trumpete, grinder first, to make espresso great !

Reply
Am un san marco sm90[Image: d9f8b22303cb15610f6331c469c5184c.jpg]

Reply
In bugetul asta mai bine pui un pid pe gaggia fiindca sanse sa gasesti ceva mai ok sunt foarte mici. 

In afara de un HX fara E61 cu boiler inutil de mare si fara posibilitati de control nu prea ai ce lua. 

Eu as cauta un La Pavoni.

Reply
In semnatura ai porlex, de aici confuzia...

+1 pentru pavoni, adevarata masina de casa...

(19-05-2018, 21:31)lucimunteanu Wrote: Am un san marco sm90...

Reply
O sa incerc sa modific semnatura când intru pe web acum folosesc Tapatalk.
La pavoni ma gândeam și eu, dar nu am vrut sa va influențez părerea.
Ce ar trebui sa verific la el, dacă găsesc unul?

Reply
La un Lelit PL41TEM nu te-ai gandit? Are PID, are teava de aburi foarte buna. Cu o rasnita ca a ta poti obtine rezultate peste Baby-ul pe care il folosesti acum. Sigur te incadrezi la unul foarte bun (SH) in banii aia... au fost oferte OK si aici, pe bursa.
Acasa: Lelit PL41TEM/Mazzer SJ//--//Expobar Brewtus IV/Niche Zero
Deplasare: Kinu M47/Flair Signature PRO

Reply
Vedem cum decurg lucrurile. Revin cu post după achiziție!

Reply
Pt pavoni trebuie sa te uiti sa nu fie boileru/grupu ruginit..iar ca model il recomand fie primu model (dar e mai rar) fie cele mai noi de tip milenium (pt temperatue surfing mai usor) .. daca nu ai nevoie de frotare lapte te poti interesa si de caravel
Strietman CT1/ Elektra MCAL + Honne;   Flair Signature Pro/Aeropress + Kinu Pheonix;  V60 + Kinu m68.

Reply
Cum rugineste daca e din cupru masiv ?  Confused Huh

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)